Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Ένα εξωτικό νησί μόνο με ξανθές Λιθουανές!!!!




Το όνειρο του μέσου άνδρα γίνεται πραγματικότητα...
Λιθουανική εταιρεία – με στελέχη ξανθές και ωραίες γυναίκες - δημιουργεί εξωτικό νησί όπου όλες τις υπηρεσίες θα παρέχουν μόνο ξανθές Λιθουανές. Η εταιρεία λέει ότι θέλει να βάλει τέρμα στα ανέκδοτα με τις ξανθές και ότι θέλει να δείξει πως οι ξανθές  έχουν επιχειρηματικό μυαλό. Έτσι δημιουργούν πολυτελές θέρετρο στις Μαλδίβες όπου θα δουλεύει μόνο ξανθό προσωπικό. Ακόμη και οι πιλότοι των απευθείας πτήσεων που σχεδιάζουν θα είναι ξανθοί.

Η λιθουανική εταιρεία Olialia έχει δημιουργηθεί και στελεχώνεται από ξανθές γυναίκες και δραστηριοποιείται σε 75 διαφορετικούς επιχειρηματικούς χώρους – από φαγητό μέχρι μουσική. H διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γκίντρε Πουκίν – ξανθιά επίσης φυσικά – λέει ότι θέλουν να σπάσουν το στερεότυπο της “χαζής ξανθιάς”. “Τα κορίτσια μας είναι έξυπνα και έχουν πτυχία. Όλες θέλουν να προοδεύσουν στη ζωή τους και έχουν πολλές ιδέες για επιχειρήσεις” αναφέρει.

Αυτά από την πλευρά της Olialia. Από την άλλη πλευρα, πολλοί αναφέρουν ότι η δημιουργία ενός νησιού όπου θα εργάζονται μονο “Άριοι” δημιουργεί καθεστώς διακρίσεων και αντιβαίνει στους διεθνείς κανόνες δικαίου.

Οι κάτοικοι των Μαλδιβών δε που δεν είναι όλοι λευκοί και ξανθοί θα είναι προκαταβολικά αποκλεισμένοι από το project. Νόμος που ισχύει στις Μαλδίβες επίσης προβλέπει ότι κάθε τουριστική επιχείρηση πρέπει να περιλαμβάνει στο προσωπικό της ντόπιους κατά 50% τουλάχιστον.












dinatos.blogspot.com


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...