Υλικά:
- 250 γραμμάρια άσπρη σοκολάτα
- ½ φλιτζάνι ξανθές σταφίδες
- 300 γραμμάρια κόκκους ρυζιού (τύπου δημητριακών πρωινού )
- 1 ποτηράκι λικέρ της αρεσκείας σας
- ξύσμα από μισό πορτοκάλι και μισό μανταρίνι ...
1. Μουλιάζετε το ξύσμα στο λικέρ, λιώνετε την σοκολάτα σε μπεν μαρί, δηλαδή τοποθετείτε πάνω σε κατσαρόλα με νερό που βράζει ένα μεταλλικό μπολ και βάζετε μέσα την σοκολάτα κομμένη σε μικρά κομμάτια. Κλείνετε την φωτιά και αφήνετε την σοκολάτα να λιώσει.
2. Ανακατεύετε την σοκολάτα και την μεταφέρετε σε ένα μπολ, προσθέτετε τις σταφίδες, τους κόκκους ρυζιού και το ξύσμα με το λικέρ. Αναμειγνύετε καλά.
3. Βάζετε το μείγμα σε λαδόκολλα και το απλώνετε με σπάτουλα. Τοποθετείτε στο ψυγείο και το αφήνετε να κρυώσει για τουλάχιστον 2 ώρες. Όταν κρυώσει κόβετε τις γκοφρέτες σε ακανόνιστα κομμάτια.
ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΕΥΣΗ!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!