Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Φλέρταρε στο facebook με την γυναίκα του




Ένας τύπος ο Μήτσος, κλασσικός Ελληνάρας ανακάλυψε το facebook...
, και αφού όλοι οι κολλητοί του κάθε βράδυ του παινευόντουσαν πόσες γκόμενες βρήκαν και της πηδήξανε από το face είπε να δοκιμάσει και αυτός...
Μεγάλο κόλλημα αυτό το φατσοβιβλίο!!! Μέχρι να το μάθει, ίδρωσε, μετά στέγνωσε γρήγορα γιατί έγραφε, έγραφε και οι γκόμενες τον γράφανε στα μπικίνι τους!

Γιατί ρε συ δεν μπορώ να σταυρώσω καμιά? Οι άλλοι χλεχλέδες πως της ρίχνουν? έλεγε και ξαναέλεγε ο Μητσάρας και το πήρε ζεστά το θέμα. Ρώτησε, έψαξε, βρήκε και έμαθε. Και την χτύπησε την ξανθιά γκομενάρα. Τόσο δυνατά την κάρφωσε που αναστέναξε το πληκτρολόγιο….

Ας δούμε τώρα την ιστορία από την πλευρά της ” γκομενάρας”.

Η Μαρία, 35 ετών, καλοστεκούμενη για τα χρόνια της και μη έχοντας ένα ένσημο εργασίας στο ΊΚΑ, μέχρι τώρα, αφού δηλώνει “νοικοκυρά” και προσδοκά να μασήσει όσα φέρνει ο Μήτσος στο σπίτι. ( όταν τα φέρνει) ένοιωσε ότι ο αγαπημένος της ξενοπερπατά. Όχι ότι την χαλούσε πολύ, αλλά για το γαμώτο ρε συ, δεν γούσταρε το κέρατο και είπε να τον πιάσει στα πράσα των λεβέντη.

Έκανε ένα προφίλ στο face έβαλε 2 φωτό και περίμενε το ψάρι να μπει στην καθετή. Το ήξερε το fb από της κολλητές της που “καίγονται” κάθε μέρα μίνιμουμ 8 ώρες προς αναζήτηση χορηγών. Καθότι οι καιροί δύσκολοι, η ανεργία υψηλή και ποιος να τρέχει τώρα για μεροκάματα. Εδώ δεν έτρεξαν μέχρι τα 35 τους, τώρα θα κουνήσουν της κ@λάρες τους?;-) Αφού υπάρχουν παλικάρια που πληρώνουν. Τους βρίσκουν και τους τα μασάνε χαλαρά. Και η ζωή συνεχίζεται.


Η 35άρα Μαρία μεταμορφώθηκε σε 21 ετών Ζουζού, ξανθιά, ψηλή και αφόρητα σέξι. Την έπεσε στον φουκαρά ο οποίος δάγκωσε την λαμαρίνα και έπεσε στην παγίδα. Άρχισαν τα τσάτ, ατέλειωτες ώρες, και τι σου κάνω μάνα μου, και δες τον λεβέντη σου, ο Μήτσος έγινε πύρκαυλος και την παρακαλούσε απελπισμένα για ένα ερωτικό ραντεβού δίνοντας γή και ύδωρ στην καυτή Ζουζού.


dinatos.blogspot.com


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...