Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 10/2!



Με απροσδόκητα έξοδα-έσοδα και ...ξαφνικές επαφές-γνωριμίες κάνει σήμερα πρεμιέρα η αισθηματική κομεντί στην όποια πρωταγωνιστούν η «ωραία και μοιραία» Αφροδίτη και ο πάντα απρόβλεπτος Ουρανός.

Η σύνοδος των δύο πλανητών έρχεται σαν κομήτης από το διάστημα να γυρίσει τον κόσμο ανάποδα και να φύγει όπως ήρθε. Ευκαιρία λοιπόν για να κάνετε κάτι πραγματικά ξεχωριστό στην ζωή σας κι αν παρ' ελπίδα πέσετε «θύμα» κάποιας έκπληξης ή ανατροπής, να θυμάστε ότι μπορεί να είναι και για το καλό σας.


Κριός
Μια έντονη εργασιακά ημέρα με εκκρεμείς υποθέσεις και ανοιχτά μέτωπα που θα κάνετε ό, τι είναι δυνατόν για να κλείσουν. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού θα φέρει ξαφνικά και απρόσμενα γεγονότα που σχετίζονται τόσο με συνεργασίες όσο και σχέσεις. Μηνύματα και τηλεφωνήματα από πρώην σας αναστατώνουν και σας βάζουν στο τριπάκι να ξανακάνετε κάτι μαζί τους, περισσότερο για λόγους επιβεβαίωσης παρά αισθηματικούς. Οι γεννημένοι του 1963 θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.


Ταύρος
Σήμερα, τελειώνετε τις εργασίες και αφιερώνετε χρόνο σε πρόσωπα που αγαπάτε ή σε ευχάριστες δραστηριότητες. Οικονομικά θέματα τακτοποιούνται με τη βοήθεια προσώπων του οικείου περιβάλλοντός σας και έτσι ησυχάζετε για λίγο. Αισθηματικά, με τον Άρη στον 5ο οίκο είστε έτοιμοι να χορέψετε ένα χορό δερβίσικο και συνάμα ερωτικό. Οι γεννημένοι του 1984 θα κερδίσετε την αναγνώριση ενός σημαντικού ατόμου.


Δίδυμοι
Σήμερα, θα έχετε τη διάθεση να φροντίσετε και να περιθάλψετε τα πρόσωπα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος. Από το βράδυ, το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην προσωπική σας διασκέδαση αλλά και φυσικά στο έτερο ήμισυ. Μια νέα γνωριμία μπορεί να αποτελέσει την απαρχή μιας ασυνήθιστης φιλίας. Ταξίδια και επαφές με άτομα με το εξωτερικό ευνοούνται. Οι γεννημένοι του 1971 θα βρείτε ένα πιο σύντομο και αποτελεσματικό δρόμο για να αγγίξετε τα όνειρα σας.


Καρκίνος
Σήμερα, αντί να κάνετε αυτά που είχατε κατά νου, ασχολείστε με πράγματα που σας κάνουν να ξεχνιέστε. Οι σχέσεις με τις γυναίκες στο χώρο εργασίας ίσως αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη, γεγονός που θα επηρεάσει θετικά ή αρνητικά την απόδοση σας. Κάποιες παρεξηγήσεις, αν και αρχικά θα σας αναστατώσουν, στη συνέχεια θα αποτελέσουν αφορμή για να πάρετε αποφάσεις. Οι γεννημένοι του 1965 θα παρευρεθείτε σε μια σημαντική για την καριέρα σας εκδήλωση.


Λέων
Το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας στρέφεται στην επίλυση οικονομικών θεμάτων ή εκκρεμοτήτων. Προτάσεις για εκδρομές και συναθροίσεις με φίλους και γνωστούς θα σας βρουν σύμφωνους και συνάμα θα σας δώσουν την ευκαιρία να βάλετε για λίγο τις έγνοιες της καθημερινότητας σε θέση αναμονής. Θα έρθετε πιο κοντά με το σύντροφο σας ενώ η επικοινωνία σας θα είναι πιο αρμονική. Οι γεννημένοι του 1975 θα δεχτείτε μια πρόταση που θα αυξήσει το εισόδημα σας.


Παρθένος
Η εργασία σας τρέφει και σας προσφέρει διέξοδο από επίπονες και επαναληπτικές σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά. Οι σχέσεις σας με τους άλλους περνούν πλέον σε μια νέα φάση καθώς δείχνετε διατεθειμένοι να τους πλησιάσετε όχι για να τους κριτικάρετε αλλά περισσότερο να τους καταλάβετε. Η αλλαγή στη στάση σας γίνεται αντικείμενου θετικού σχολιασμού. Οι γεννημένοι του 1976 ίσως απομακρυνθείτε από κάποιο αγαπημένο πρόσωπο για επαγγελματικούς λόγους.


Ζυγός
Σήμερα ετοιμάζετε να βγάλετε από πάνω σας τη μελαγχολία και να καλωσορίσετε σιγά-σιγά ένα νέο αισιόδοξο ξεκίνημα. Η σύνοδος της Θεάς τους Έρωτα με τον Ουρανό υπόσχεται ένα ασυνήθιστο ρομάντζο, μόνο για εσάς. Θέματα εργασίας και καθημερινότητας κυλούν πιο ήρεμα και χαλαρά ενώ ευχάριστες δραστηριότητες και χόμπι γεμίζουν το χρόνο σας με χαρά. Οι γεννημένοι του 1981 θα αποφασίσετε να αναμορφώσετε το χώρο διαμονής σας.


Σκορπιός
Η σύνοδος Αφροδίτη – Ουρανού σηματοδοτεί ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο άνοιγμα στο χώρο της εργασίας που σας ενθουσιάζει. Επισκέψεις στο χώρο του σπιτιού σας αναστατώνουν ευχάριστα με προετοιμασίες που σας ανταμείβουν με ικανοποίηση και χαρά. Η σχέση σας με το σύντροφο έχει εμπλουτιστεί από συναισθήματα και αξίες που σας γεμίζουν και σας φέρνουν όλο και πιο κοντά. Οι γεννημένοι του 1968 ίσως πρωτοστατήσετε ή γίνετε επικεφαλής μιας κίνησης.


Τοξότης
Με Σελήνη και Άρη στον 10ο όλη σας η ενέργεια και η μαχητικότητα δίνονται στον επαγγελματικό στίβο, προκειμένου να κερδίσετε το βραβείο του καλύτερου ή της καλύτερης. Η Αφροδίτη στον οίκο του έρωτα σε σύνοδο με τον Ουρανό θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Μηνύματα και τηλεφωνήματα που γίνονται ίσως σας παραπλανήσουν ή επηρεάσουν τη γνώμη σας για κάποια πρόσωπα. Οι γεννημένοι του 1963 θα αποδειχτείτε ιδιαίτερα εφευρετικοί.


Αιγόκερως
Οι επαγγελματικές ανησυχίες και δοκιμασίες τεστάρουν τις αντοχές σας και τις δυνατότητές σας. Επαφές με άτομα που η στάση τους είναι διφορούμενη αποτελούν αιτία για να αποτραβηχτείτε και να αναζητήσετε λύσεις με πιο καθαρό μυαλό. Χαρμόσυνα γεγονότα και όμορφες οικογενειακές στιγμές θα αποτελέσουν βάλσαμο για τη ψυχική σας διάθεση. Οι γεννημένοι του 1990 θα παρακινηθείτε να κάνετε αλλαγές.


Υδροχόος
Η σύνοδος Αφροδίτη – Ουρανού προοιωνίζει απρόσμενες συναντήσεις και ξαφνικές επαφές. Το απροσδόκητο με το ευχάριστο θα εναλλάσσονται, καθώς θα συνθέτουν ένα όμορφο και ασυνήθιστο κλίμα στο οποίο θα συμμετέχουν τα πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Η νοητική εγρήγορση θα σας φανεί απαραίτητη καθώς ιδέες, προτάσεις και εργασίες θα πέφτουν σήμερα σαν βροχή. Οι γεννημένοι του 1989 θα αντισταθείτε σε μια απρόσμενη αλλαγή.


Ιχθύες
Με τον Άρη στον 7ο οι ειρωνικές ατάκες και λεκτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ ημών και του συντρόφου σας μπορεί να εναλλάσσονται σαν μπαλάκι του τένις. Πάραυτα η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού, εκεί που δεν το περιμένετε, σας στέλνει κάποιο «μάννα εξ ουρανού» και ως εκ τούτου, από τη μια στιγμή στην άλλη, η στάση σας αλλάζει απέναντι σε όλους και σε όλα. Ευνοούνται πρωτοβουλίες που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας. Οι γεννημένοι του 1986 θα λάβετε ένα δώρο.


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...