Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 16/02



Γενικό προφίλ ...


Μια όμορφη μέρα που μυρίζει αισιοδοξία, χαρά και αγάπη και σας δίνει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από τα περιττά και τα υπερβολικά.
Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία ευνοεί συγκεντρώσεις με φίλους, εγείρει θετικές σκέψεις και διδάσκει καλοσύνη. Εξαιρετική μέρα για να διαθέσετε χρόνο για ευχαρίστηση, διασκέδαση και τέρψη και να μοιραστείτε ιδέες και σκέψεις.


Κριός
Ο δρόμος σήμερα είναι ανοικτός για μεγαλεπήβολα και ενδιαφέροντα σχέδια τα οποία θα ωφελήσουν τόσο εσάς όσο και τους άλλους. Κάποιες καθυστερήσεις στο χώρο της δουλειάς σας προβληματίζουν και σας προτρέπουν να αναζητήσετε νέα πεδία δράσης. Το εξάγωνο του Ερμή με το Δία επηρεάζει θετικά κάποιες μυστικές οικονομικές συναλλαγές και ενισχύει την καλή σας διάθεση. Οι γεννημένοι του 1976 κάνετε ένα βήμα πιο πέρα όσο αφορά τα αισθηματικά.

Ταύρος
Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού σας φέρνει σε επαφή με την αγάπη, την ευγένεια και την καλαισθησία. Η θετική σας διάθεση απλώνεται γύρω σας και κάνετε πράγματα για να βοηθήσετε αγαπημένα πρόσωπα να χαρούν και να αισθανθούν ωραία. Το εξάγωνο του Ερμή με το Δία ανοίγει ένα νέο κύκλο επαφών και γνωριμιών που θα επηρεάσει θετικά τους προσωπικούς σας στόχους. Οι γεννημένοι του 1985 θα αναζητήσετε νέους πνευματικούς ορίζοντες.

Δίδυμοι
Ο λόγος σας έχει ισχύ και αυτό σας βοηθά να κερδίσετε το σεβασμό που επιδιώκετε στο χώρο της εργασίας. Συγκεντρώσεις με φίλους και γνωστούς σας ενθουσιάζουν και σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε γνωριμίες με αισθηματικές προεκτάσεις. Οι οικονομικές δυσκολίες κάποιων μελών της οικογένειάς σας ίσως σας ωθήσουν να προχωρήσετε σε νέες επιλογές. Οι γεννημένοι του 1991 είναι πολύ πιθανόν να αποφασίσετε να κάνετε μια σοβαρή σχέση.

Καρκίνος
Οι φίλοι σας αγαπούν και σε κάθε ευκαιρία σας το αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο. Ο καλός λόγος και οι όμορφες επαφές θα αποτελέσουν βάλσαμο τόσο για τη ψυχή σας όσο και για τη διάθεση σας. Αποφύγετε σήμερα να συζητήσετε για προβλήματα και απολαύστε την καλή παρέα και το θετικό κλίμα της ημέρας. Εξαιρετική μέρα για επισκέψεις και μετακινήσεις. Οι γεννημένοι του 1987 αποφύγετε να φάτε περισσότερο από όσο αντέχετε.

Λέων
Αν και έχετε πολλά έξοδα και μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις, εντούτοις σήμερα έχετε εύνοια και είναι πολύ πιθανόν να πάρετε κάποια έξτρα αμοιβή από τη δουλειά σας ή να σας επιστραφούν χρήματα που τα είχατε ξεχασμένα. Η Σελήνη στον 5ο ευνοεί τα μάλλα ευχάριστες δραστηριότητες και γλέντια με αγαπημένα πρόσωπα. Η στάση του συντρόφου απέναντί σας είναι τόσο καλή που δεν ξέρετε πώς να αντιδράσετε. Οι γεννημένοι του 1982 θα αποφύγετε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Παρθένος
Με τη Σελήνη στον Τοξότη έχετε τη διάθεση να φιλοξενήσετε και συνάμα να τραπεζώσετε προσφιλή σας πρόσωπα γιορτάζοντας εντός του σπιτιού. Κάποιες νομικές εμπλοκές μπορούν σήμερα να έχουν μια θετική εξέλιξη ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο που να μπορεί να σας βοηθήσει με τις γνώσεις του. Η Αφροδίτη στον 8ο ευνοεί μυστικές σχέσεις. Οι γεννημένοι του 1986 βρίσκεστε σε κατάσταση νιρβάνας.

Ζυγός
Το γεγονός ότι στο χώρο της εργασίας προκύπτει επιπλέον δουλειά που θα πληρωθείτε έξτρα σας ευχαριστεί, καθώς θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε πιο άνετα σε κάποιες υποχρεώσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνετε και κάποιες μετακινήσεις στο εξωτερικό. Αισθηματικά περνάτε μια ωραία περίοδο με το έτερο ήμισυ καθώς έχετε έρθει συναισθηματικά πιο κοντά. Οι γεννημένοι του 1982 θα κάνετε κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση σας.

Σκορπιός
Η οικονομική βοήθεια που σας προσφέρεται από το σύντροφο σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε πράγματα που αγαπάτε πολύ. Στο χώρο της εργασίας αισθάνεστε πολύ καλά καθώς οι συνεργάτες σας μπορούν να ανταποκριθούν στις επιθυμίες και τα θέλω σας. Μια μέρα που θα νιώσετε αφθονία τόσο σε υλικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Οι γεννημένοι του 1973 θα συνεχίσετε μια αδιέξοδη σχέση.

Τοξότης
Πρόσωπα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον θα βοηθήσουν με κάποιο τρόπο σε θέματα εργασίας. Ρήξεις με άτομα μεγαλύτερη ηλικίας ή με πρόσωπα που παίζουν κάποιο σημαντικό ρόλο στη ζωή σας θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας και να προχωρήσετε μπροστά. Στην αισθηματική ζωή η ευχαρίστηση κορυφώνεται χάρη στις εξαιρετικές σας κινήσεις. Οι γεννημένοι του 1984 θα προκαλέσετε το θαυμασμό.

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη στον οίκο του σπιτιού ζεσταίνει την ατμόσφαιρα και προσφέρει ευκαιρίες για χαρά, διασκέδαση και τέρψη. Η επικοινωνία με τον ερωτικό σας σύντροφο βελτιώνεται ενώ είναι πολύ πιθανόν να οργανώσετε μια εκδρομή ή μια μίνι απόδραση που θα ανανεώσει την ερωτική σας ζωή. Εξαιρετική μέρα για να φέρετε κοντά ανθρώπους που έχουν απομακρυνθεί. Οι γεννημένοι του 1983 ίσως φιλονικήσετε με κάποιον σήμερα.

Υδροχόος
Ο λόγος σας στάζει μέλι ενώ φίλοι και συνάδελφοι αναζητούν την παρέα σας, αφού νιώθουν μεγαλύτερη οικειότητα κοντά σας. Κάποια δάνεια που είχατε πάρει ή κάποια χρέη που έχετε προς τρίτους σας πιέζουν γι' αυτό είναι καλό να αποφύγετε σπατάλες και υπερβολές. Η μέρα ευνοεί χαρούμενες συγκεντρώσεις και φιλικές μαζώξεις στις οποίες θα πρέπει όμως να προσέξετε τις ποσότητες φαγητού που καταναλώνετε. Οι γεννημένοι του 1971 θα δείξετε την αγάπη σας άτομα που θα σας ανοίξουν την καρδιά τους.


Ιχθύες
Τα οικονομικά σας βελτιώνονται κι αυτό σας βοηθά να οργανώσετε κάποιες επαφές με άτομα που έχετε καιρό να δείτε. Το ενδεχόμενο να λάβετε μια πρόσκληση από ένα φιλικό πρόσωπο ή να κάνετε μια μετακίνηση για διασκέδαση είναι πολύ πιθανόν. Αποφύγετε να μιλήσετε για τα προσωπικά σας μπροστά σε πρόσωπα που δε γνωρίζετε γιατί είναι πιθανόν να νιώσετε εκτεθειμένοι. Οι γεννημένοι του 1983 θα διακόψετε μια σχέση ή μια συνεργασία.


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...