Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 18/02




Γενικό προφίλ ...
Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερω δημιουργεί καταστάσεις οι οποίες είναι καλά μελετημένες.

Το τρίγωνο Ηλίου – Κρόνου είναι αρκετά ευεργετικό καθώς δίνει έμπνευση που συνοδεύεται από λογική και ευνοεί κυρίως τις επαγγελματικές υποθέσεις και την διεκπεραίωση των καθηκόντων. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με το Βόρειο Δεσμό θα σας βοηθήσει να διασκεδάσετε ενώ χάρη στο εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε πιο προσεκτικά κάποιες κινήσεις τρίτων.



Κριός

Σήμερα προσπαθείτε να είσαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις, χωρίς όμως να αποστερήσετε από τον εαυτό σας τη χαρά της δημιουργίας. Σε αισθηματικό επίπεδο, κρατήστε χαμηλούς τόνους και προσπαθήστε με λογικά επιχειρήματα να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Η Σελήνη στον Αιγόκερω κάπου σας κουράζει, αφού σας στερεί τις δυνατότητες ελιγμών που θα θέλατε να είχατε.



Ταύρος

Η σημερινή μέρα διαφαίνεται αρκετά καλή για εσάς, αφού με τη σύνοδο Δία- Μαύρης Σελήνης καταφέρνετε να ξεχωρίσετε και να διακριθείτε λόγω του ότι ο προσωπικός σας μαγνητισμός είναι ιδιαίτερα έντονος. Αισθηματικά, το πλησίασμα του ερωτικού σας συντρόφου το έχετε αναγάγει σε επιστήμη και έτσι, όταν εσείς το θελήσετε, τίποτα δεν μπορεί να σας αντισταθεί.



Δίδυμοι

Μια μέρα που θα κριθούν πολλά και θα δρομολογηθούν άμεσες και κοντινές εξελίξεις. Η πολυαστρία πλανητών στους Ιχθύες δεν βοηθά να σκεφτείτε με νηφαλιότητα ενώ η Σελήνη μέσα από τον 8ο οίκο σας φέρνει κάποια αβεβαιότητα σχετικά με τα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να πλησιάσετε το σύντροφο σας αλλά και να χρησιμοποιήσετε τη γλώσσα της αλήθειας.



Καρκίνος

Σήμερα, μπορείτε να κάνετε αρκετά πράγματα, έχοντας κατά νου πως πρέπει να δραστηριοποιηθείτε σωματικά. Η ανάγκη για ξεκούραση θα σας ωθήσει, κατά τις απογευματινές ώρες, να οδηγηθείτε σε μια κατάσταση είτε απομόνωσης είτε απόσυρσης με τους πολύ δικούς σας ανθρώπους και να συζητήσετε για το τι μέλλει γενέσθαι. Μέσα από τηλεφωνικές επικοινωνίες ίσως λάβετε μια ευχάριστη είδηση.



Λέων

Πολλά θα εξαρτηθούν σήμερα από τον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε κάποια πράγματα. Η πολυαστρία πλανητών στους Ιχθύες και στον 8ο ηλιακό οίκο σας κάνει να βλέπετε κάποια ζητήματα πιο σοβαρά από ότι πρέπει παρόλο που για πάρα πολλές καταστάσεις δεν ευθύνεστε εσείς. Αισθηματικά, ίσως χρειάζεται να μιλήσετε στην καρδιά του συντρόφου σας, αφού μέχρι τώρα τον έχετε γεμίσει με αμφιβολίες.



Παρθένος

Οι πλανήτες που βρίσκονται απέναντι σας κάνουν ιδιαίτερα θελκτικούς παρόλο που εσείς εξακολουθείτε να είσαστε αφοσιωμένοι στους προσωπικούς σας στόχους. Αισθηματικά, χρειάζεται να μάθετε να εκδηλώνεστε όπως επίσης και να υπερασπίζεστε τη γνώμη σας. Το τρίγωνο Σελήνης-Άρη κατά τις απογευματινές ώρες θα βοηθήσει στη σύσφιξη των σχέσεων με το άλλο φύλο.



Ζυγός

Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερω σας καλεί να προτάξετε τα πρέπει απέναντι στα δικά σας θέλω. Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου θα σας βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή όμως σε κάθε περίπτωση χρειάζεται από μέρους σας καλύτερη αντιμετώπιση. Αισθηματικά, μέσα από κάποιες συναντήσεις ίσως ανακαλύψετε τον έρωτα. Αποφύγετε τις υπερβολές και φανείτε πιο συνεργάσιμοι.



Σκορπιός

Η σημερινή μέρα σας κάνει να ξεχωρίζετε και σας βοηθά να προσεγγίσετε τους άλλους με πάρα πολύ έξυπνο τρόπο. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας εξυπηρετεί, αφού βοηθά στην κάλυψη και στην απόκρυψη των συναισθημάτων σας. Στα ερωτικά, αν μάθετε να χειρίζεστε τα πράγματα με μεγαλύτερη λεπτότητα, θα καταφέρετε να κερδίσετε αρκετούς πόντους.



Τοξότης

Πολλά πράγματα ξεφεύγουν από τη δική σας δικαιοδοσία, αφού οι πλανήτες μέσα στον 2ο οίκο σας κάνουν οικονομικά να παρασύρεστε και να γίνεστε σπάταλοι. Ερωτικά, αποφύγετε τις υπερβολές και προσπαθήστε να πλησιάσετε τον ερωτικό σας σύντροφο και γιατί όχι να του χαρίσετε μια έξοδο. Μέσα από τηλεφωνικές επικοινωνίες θα καταλάβετε πως όλα βαίνουν καλώς.



Αιγόκερως

Επαγγελματικά, βιώνετε μια κατάσταση η οποία δεν εξυπηρετεί και τόσο. Ο αισθηματικός τομέας παίρνει φωτιά διότι έχετε αλλάξει τρόπους προσέγγισης και προσπαθείτε πλέον να γίνετε πιο προσιτοί. Κάποια συνάντηση ή γνωριμία θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Αποφύγετε να κάνετε πράγματα τα οποία δεν σας αρέσουν γιατί θα πλήξετε πολύ γρήγορα.



Υδροχόος

Η Σελήνη μέσα από τον 12ο ηλιακό οίκο σας προβληματίζει μεν η στάση κάποιων αλλά από την άλλη δεν είσαστε διατεθειμένοι να χαλάσετε τη μέρα σας γι' αυτούς. Συναισθηματικά αλλά και ερωτικά ίσως βρεθείτε σε ένα παροξυσμό, αφού τόσο το πνεύμα όσο και το σώμα είναι διατεθειμένα να τα δώσουν όλα. Καλή μέρα για να μοιραστείτε τις ιδέες σας.



Ιχθύες

Τα προσωπικά επιτεύγματα σας βοηθάνε να κρατήσετε την κυρίαρχη θέση σας. Αισθηματικά, βιώνετε μια κατάσταση που σας πονάει, αφού στην παρούσα φάση οι ευθύνες σας έχουν κυριεύσει και δεν μπορείτε να κάνετε αυτά που θέλετε. Αποφύγετε τις γαστρονομικές υπερβολές και προσπαθήστε να κάνετε πράγματα που σας ηρεμούν και σας χαλαρώνουν.


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...