Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 19/02



Γενικό προφίλ ...

Η σημερινή μέρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αφού με σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα πολλά πράγματα που είναι να γίνουν, ίσως τελικά μείνουν στο αέρα.
Επιπλέον, όπως είχε πει ο «παππούς» Κ Καραμανλής, πολλά λέγονται και δεν γίνονται, την ίδια στιγμή που πολλά γίνονται και δεν λέγονται... Η Σελήνη από το μεσημέρι και μετά μπαίνει στον Υδροχόο κάνοντας την ατμόσφαιρα πιο ανάλαφρη και απελευθερώνοντάς σας από τα «πρέπει» και τα «μη».

Κριός
Αισθηματικά τα καταφέρνετε τόσο στον προφορικό όσο και στο γραπτό λόγο να τουμπάρετε τους άλλους και να φέρετε τις καταστάσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας. Σε προσωπικά ζητήματα λειτουργείτε ιδιαίτερα διαισθητικά ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείτε κάποια όμορφη πρόκληση. Κάποιες φοβίες ή ανησυχίες, είναι μάλλον της φαντασίας σας αλλά σε κάθε περίπτωση αφήστε την διαίσθηση σας να σας καθοδηγήσει. Αυτή ξέρει καλύτερα...

Ταύρος
Η αισθηματική σας ζωή περνάει από ένα μικροσκόπιο, ενώ η σύνοδος του Δία με τη Μαύρη Σελήνη σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς. Αισθηματικά μέσα από διάφορες φιλίες και συγκεντρώσεις δεν αποκλείεται να γεννηθεί ένα καινούργιο φλερτ το οποίο θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Στην παρούσα φάση και ειδικά σήμερα από το μεσημέρι και μετά, αποφύγετε να διαπραγματευτείτε.

Δίδυμοι
Η είσοδος του Ηλίου στους Ιχθύες θα σας βοηθήσει να λειτουργήσετε ιδιαίτερα διαισθητικά, εντούτοις χρειάζεται να προσέχετε να μην χάσετε την αίσθηση της πραγματικότητας. Πολλά πράγματα θα νιώσετε πως δεν είναι στην ευχέρειά σας και πως κάποιοι άλλοι κινούν τα νήματα για εσάς. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και προσπαθήστε να βρείτε τη χαμένη σας ηρεμία.

Καρκίνος
Κατά τη διάρκεια του πρωινού η Σελήνη σας αναγκάζει να φροντίσετε τα της οικογένειας και τα τη εικόνας σας, ενώ από τη μεσημέρι και μετά με την είσοδό της στον 8ο σάς ωθεί να γίνετε πιο ερωτικοί. Αισθηματικά κάποιο τηλεφώνημα δεν αποκλείεται να σας ταράξει ευχάριστα, αφού θα είναι το εφαλτήριο για μια επανασύνδεση ή τη δημιουργία μιας ενδιαφέρουσας σχέσης.

Λέων
Με τη Σελήνη από το μεσημέρι και μετά στο απέναντι ζώδιο θα βγάλετε προς τα έξω ένα πιο κοινωνικό προφίλ καθώς θα είστε πιο προσεγγίσιμοι. Από την άλλη, με τον κυβερνήτη σας, τον Ήλιο, μέσα στον 8ο οίκο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα αντιληφθείτε πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν. Παράλληλα, αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε.

Παρθένος
Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας λειτουργεί καταλυτικά, ενώ οι οποίες απροσεξίες ίσως να μην έχουν άμεσες επιπτώσεις. Το τρίγωνο Πλούτωνα - Μαύρης Σελήνης σας βοηθά να βγάλετε προς τα έξω κάποιες άγνωστες ερωτικές πτυχές του εαυτού σας, ενώ παράλληλα αυτά που επιθυμείτε θέλετε να πραγματοποιηθούν άμεσα. Τα οικονομικά σας μπορούν να «στρώσουν» με μια καλή διαχείριση.

Ζυγός
Πολλά πράγματα επιστρέφουν στην αρχική τους κατάσταση αφού στην παρούσα φάση τίποτα δεν δείχνει να σας ευχαριστεί. Στον αισθηματικό τομέα ίσως χρειαστεί να τρέξετε λίγο παραπάνω, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις ανάγκες και τα θέλω του ερωτικού σας συντρόφου. Η παρουσία του Άρη στον 12ο σας προκαλεί να σπάσετε το απόστημα μιας λυκοφιλίας.

Σκορπιός
Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο ανακατεύει την τράπουλα και σας φέρνει σε μια όχι και τόσο πλεονεκτική θέση. Παρά τις διαβεβαιώσεις κάποιων η άμεση ρύθμιση και τακτοποίηση ορισμένων υποθέσεών σας καθυστερεί ή ματαιώνεται και αυτό σας δυσαρεστεί. Στα αισθηματικά, ίσως να σας στοιχίσει το ότι κινείστε έχοντας κατά νου πέραν του ενός στόχου.

Τοξότης
Επικοινωνιακά τα πράγματα πάνε καλύτερα από την πλευρά σας, όμως η σύνοδος Ηλίου- Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί ανά πάσα στιγμή να σας κάνει από θύτες θύματα. Πολλά δεν εξαρτώνται από εσάς, για αυτό μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Τέλος, κάποια ζητήματα αισθηματικής πειθαρχίας θα τεθούν σε ισχύ.

Αιγόκερως
Με όπλο την ειλικρίνεια και σημαία την αλήθεια θέλετε να προχωρήσετε μπροστά, αδιαφορώντας για το τι θα πουν οι άλλοι. Αισθηματικά η ανάγκη για σταθερότητα είναι δεδομένη, ωστόσο κάποιες νέες γνωριμίες ίσως εγείρουν μέσα σας αισθήματα πειρασμού. Η Μαύρη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα τα προξενεί αυτά, γι αυτό προσέχετε: ακόμα και μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε σχέση της βραδιάς.

Υδροχόος
Η παρουσία της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο σάς κάνει πιο αμέριμνους, ενώ η σύνοδος Ηλίου- Ποσειδώνα στον 2ο ίσως, χωρίς να το καταλάβετε, σας ωθήσει να χαλάσετε πολύ περισσότερα απ' όσα υπολογίζατε. Ερωτικά, πολλά ζητήματα θα εξαρτηθούν τόσο από τη συμπεριφορά σας όσο και από τη σωματική σας κατάσταση. Αποφύγετε τις υπερβολές για χάρη της απόλαυσης.

Ιχθύες
Η σύνοδος Ηλίου- Ποσειδώνα στο ζώδιο σας θα συμβάλλει σε μια γενικότερη χαλάρωση, δίνοντας σας επιπλέον το πλεονέκτημα του «αόρατου παρατηρητή». Μπορείτε δηλαδή εύκολα να αποκρύψετε τις αδυναμίες σας και την ίδια στιγμή να σας αποκαλυφθούν πολλά κρυμμένα μυστικά. Αισθηματικά δείχνετε ένα πιο ανάλαφρο πρόσωπο, που όμως μόνον έτσι δεν είναι στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά έχετε τη θέληση και τη δυνατότητα να φέρετε το παιχνίδι στα μέτρα σας.


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...