Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 28/2




Γενικό προφίλ....


Σήμερα μπαίνετε σε ρυθμούς καθημερινότητας και εργασίας χωρίς ωστόσο να έχετε ...επιστρέψει εντελώς. Ένα μέρος του εαυτού σας έχει μείνει στο χτες ...μεθυσμένο ίσως από το ουζάκι και πλημμυρισμένο από χαρά και ευθυμία. Όμως οι υποχρεώσεις τρέχουν -και μάλιστα με απρόβλεπτους ρυθμούς- κι έτσι τελικά όλα τα ωραία γίνονται «μια ανάμνηση παλιά, κίτρινο γράμμα στο συρτάρι»...



Κριός

Σε θέματα εργασίας δεν κάνετε πίσω, αντίθετα τρίζετε τα δόντια εκεί που χρειάζεται και απαιτείτε οργάνωση και συνέπεια. Στα αισθηματικά, αποφύγετε να ανακατέψετε τρίτους σε θέματα που αφορούν εσάς και το ταίρι σας γιατί η κατάσταση θα περιπλεχτεί ακόμα περισσότερο. Οικονομικά, τα αποτελέσματα κάποιων κινήσεων είναι ευνοϊκά για εσάς κι αυτό σας κάνει αισιόδοξους. Οι γεννημένοι του 1974 γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια κάποιες προειδοποιήσεις.



Ταύρος

Σήμερα, αισθάνεστε ότι τίποτα δεν μπορεί να σας τρομάξει, καθώς νιώθετε δυνατοί. Συναισθηματικά, έχετε κάποιες απορίες που δε λύνονται κι αυτό δε σας βοηθά να βγάλετε ένα ασφαλές πόρισμα. Οικονομικά, δίνετε παράταση σε μια κατάσταση που θα έπρεπε να είχε τελειώσει εδώ και καιρό. Καλή μέρα για να συζητήσετε για επαγγελματικά θέματα. Οι γεννημένοι του 1983 θα αναπτύξετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στα ερωτικά σας.



Δίδυμοι

Αυτό που σας απασχολεί σήμερα είναι το μέλλον στα επαγγελματικά και τι μπορεί να γίνει, προκειμένου τα πράγματα να εξελιχθούν καλύτερα. Ένας φίλος έρχεται ως απεσταλμένος προσώπου που ενδιαφέρεται για εσάς και προσπαθεί να σας πείσει να δώσετε μια ευκαιρία. Αποφύγετε να συνεργαστείτε με άτομα που δεν τους έχετε καμία εμπιστοσύνη. Οι γεννημένοι του 1968 θα αντιληφθείτε ότι μια κατάσταση μέσα στο σπίτι τείνει να εξελιχθεί σε διπλωματικό επεισόδιο.



Καρκίνος

Σήμερα, παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες για χάρη της οικογενειακής ευημερίας και ευτυχίας. Οικονομικά, δεν ωφελεί να έχετε παράλογες διεκδικήσεις γι' αυτό ζητήστε αυτά που μπορείτε να πάρετε. Αντιπαραθέσεις στο χώρο της εργασίας θα σας βοηθήσουν να αναρριχηθείτε πιο ψηλά, δείχνοντας ένα πιο ανταγωνιστικό και δυναμικό πρόσωπο. Οι γεννημένοι του 1987 θα ενοχληθείτε από κάποια υπονοούμενα.



Λέων

Νέα πρόσωπα και συνθήκες στο χώρο εργασίας έρχονται να αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Η διαχυτικότητα και η υπερβολή ίσως αποδειχθούν μοιραίες σε σχέσεις με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Προσπαθήστε να είστε πιο προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε, αξιολογώντας συνάμα τις περιστάσεις που διαμορφώνουν μια κατάσταση. Οι γεννημένοι του 1989 θα ανταμειφθείτε για την εργατικότητα σας .



Παρθένος

Σήμερα, θα κάνετε διαπιστώσεις και θα βγάλετε πορίσματα που θα σας φανούν χρήσιμα τόσο για την προσωπική σας πρόοδο όσο και την επαγγελματική σας εξέλιξη. Δεν αποκλείεται, μέσα από ένα απρόσμενο γεγονός, να γίνετε το πρόσωπο της ημέρας και να συγκεντρώσετε όλα τα βλέμματα επάνω σας. Αποφύγετε αλόγιστες σπατάλες και βάλτε κάποια χρήματα στην άκρη. Οι γεννημένοι του 1987 θα απομυθοποιήσετε ένα είδωλο σας.



Ζυγός

Δεν θέλετε ψέματα και αδικίες και γι' αυτό αποφασίζετε να μιλήσετε και να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας. Η ανάληψη επιπλέον εργασιών δεν σας ενοχλεί, καθώς συνεπάγεται έξτρα χρήματα που και επιθυμείτε και χρειάζεστε. Ερωτικά, νιώθετε ότι γνωρίζετε τι θέλετε αλλά δεν ξέρετε πώς να το πετύχετε. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και θα φανεί η κατάλληλη ευκαιρία. Οι γεννημένοι του 1990 θα βιώσετε ένα απρόσμενο έρωτα.



Σκορπιός

Τα παράπονα ενός φίλου σας εξοργίζουν, καθώς θεωρείτε ότι, αν κάποιος θα έπρεπε να διαμαρτύρεται, είστε εσείς. Ευτυχώς τα επαγγελματικά σας πάνε πολύ καλά κι αυτό σας βοηθά να βγάζετε εκεί την περίσσεια ενέργεια και την έντασή σας. Δημιουργικές ασχολίες με το σύντροφο σας φέρνουν πιο κοντά και αναζωπυρώνουν το μεταξύ σας πάθος. Θα γυρίσετε την πλάτη σε παραλογισμούς. Οι γεννημένοι του 1964 θα αλλάξετε την καθημερινότητα σας.



Τοξότης

Σήμερα, αποτινάσσετε από πάνω σας το άγχος και δίνετε όλο σας το είναι για να καταφέρετε ένα μεγαλεπήβολο στόχο. Επαγγελματικά, τρέχετε με απίστευτους ρυθμούς, προκειμένου να προλάβετε ημερομηνίες και να ξεκινήσετε ένα νέο έργο που έχετε στα σκαριά. Αισθηματικά, δεν μπορείτε να ξέρετε εκ των προτέρων ποια είναι η σωστή επιλογή γι' αυτό πάρτε αποφάσεις με αυτά που γνωρίζετε σήμερα. Οι γεννημένοι του 1973 θα επωφεληθείτε από μια αλλαγή στο χώρο εργασίας.



Αιγόκερως

Σήμερα, έχετε βγει στο κυνήγι του χρήματος αποφασισμένοι να καταφέρετε τους στόχους σας. Η αισθηματική ζωή περνά μια φάση ανακατάταξης κατά την οποία νιώθετε πιο σίγουροι για το τι θέλετε και τι είναι καλύτερο τόσο για εσάς όσο και τη σχέση. Μην αναλάβετε περισσότερα βάρη από όσα σας αναλογούν στο χώρο του σπιτιού γιατί θα καταρρεύσετε. Οι γεννημένοι του 1981 θα αποκομίσετε κέρδος μέσα από μια απρόσμενη αλλαγή.



Υδροχόος

Σήμερα, το μυαλό σας δεν τρέχει με τη γνωστή του ταχύτητα, αντίθετα κινείται τόσο αργά που σας μπλοκάρει. Ωστόσο, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πράγματα που δεν απαιτούν έμπνευση αλλά είναι για εσάς τυφλοσούρτης. Κάποια φιλικά πρόσωπα θα κριτικάρουν μια δουλειά σας με κακή προαίρεση και αυτό θα αποτελέσει αίτια για να τα βάλετε στο περιθώριο. Οι γεννημένοι του 1989, μην τηρώντας κάποιες συμφωνίες θα εκτεθείτε.



Ιχθύες

Μπορεί κάποιοι συνεργάτες να μην συμμερίζονται τις απόψεις και να μην πιστεύουν στις ιδέες σας εσείς όμως είστε σίγουροι και αποφασίζετε να τους παρακάμψετε και να προχωρήσετε μόνοι σας. Αισθηματικά, παίρνετε πολλά περισσότερα σε σχέση με πριν αλλά εξακολουθείτε να έχετε παραπόνα. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Οι γεννημένοι του 1971 θα κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να διαφυλάξετε τους οικογενειακούς σας δεσμούς.


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...