Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

8 τρόποι για να σου βρει η κολλητή σου ..κοπέλα!Είναι μια μέθοδος που αρκετοί ...
γνωρίζετε και έχετε χρησιμοποιήσει με επιτυχία ή αποτυχία. Εμείς σας δίνουμε 8 τρόπους που η φίλη σας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε κοπέλα. Και μετά θα είστε 100% κερδισμένοι από αυτό. Δώστε προσοχή λοιπόν
8. Να βγαίνει μαζί σου

Άμα σας δουν μαζί άλλες γυναίκες να γελάτε και γενικώς να περνάτε πολύ καλά, θα τους τραβήξει το ενδιαφέρον. Ειδικά άμα δουν ότι τα πάτε μια χαρά με μια κοπέλα και δεν έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα,
7. Να το παίξει κοπέλα σου

Αυτό είναι ότι καλύτερο, αφού μπορεί να σε βοηθήσει σε πάρα πολλά θέματα. Και φυσικά να τραβήξει τα πάντα γύρω σας πολύ γρήγορα. Είναι μια δοκιμασμένη μέθοδος που πιάνει.
6. Να μιλάει για εσάς

Αυτό μπορεί να κάνει την διαφορά. Άμα η φίλη σας πει το πόσο ωραίος και τέλειος τύπος είστε θα ανεβείτε επίπεδο αυτόματα και αρκετές κοπέλες θα σας κοιτάνε όπως θα θέλατε.
5. Να σας δίνει αυτοπεποίθηση

Με αυτόν τον τρόπο σας σπρώχνει προς την επιτυχία. Άμα σας πει μερικά καλά λόγια, εσείς μετά θα ανεβείτε σε αυτοπεποίθηση και θάρρος, ώστε να κάνετε τα σωστά βήματα.
4. Σας επαναφέρει στην πραγματικότητα

Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που να νομίζετε ότι είστε στην κορυφή του κόσμου, αναφορικά με τις γυναίκες. Ε τότε υπάρχει η κολλητή σας για να σας επαναφέρει στον πλανήτη Γη και να σας δώσει μερικές ιδιαίτερα χρήσιμες συμβουλές.
3. Να σε γνωρίσει στις φίλες της

Αυτό είναι σημαντικό κομμάτι, αφού θα γνωρίσετε αρκετό κόσμο και φυσικά κοπέλες που μπορεί να ενδιαφέρονται. Είναι ένα σημείο που σας συμφέρει και πρέπει να το επιδιώξετε για να πετύχετε τον σκοπό σας.
2. Να μάθεις τι πρέπει να αποφεύγεις

Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και οι τρελές κοπέλες. Αυτές που πρέπει να βάλεις κόκκινο φανάρι και να μην πλησιάσεις με τίποτα. Η φίλη σου θα σου δώσει να καταλάβεις ποιές είναι αυτές και πως τις αποφεύγεις.
1. Να κάνεις κάτι με την κολλητή σου

Αυτό είναι φυσικά το πρώτο. Διότι και είστε φίλοι και ξέρετε ο ένας τον άλλο και μπορείτε να κάνετε πολλά. Μόνο προσέξτε γιατί, το να πληγώνεις την κολλητή σου είναι το χειρότερο πράγμα. Για αυτό να είστε επιφυλακτικοί και ήρεμοι.
sportygossip.com


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...