Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Τέρμα τα ψεύτικα προφίλ στο Facebook!




Το Facebook βασίστηκε εξαρχής ...
στα αληθινά στοιχεία των χρηστών του, ζητώντας το πραγματικό ονοματεπώνυμο...



Όμως με την ραγδαία αύξησή του τα τελευταία χρόνια, και την είσοδο πολλών διασήμων, ήταν φυσικό να υπάρξει και πλήθος ψεύτικων λογαριασμών.



Έτσι, λοιπόν, εδώ και λίγες μέρες εγκαινιάστηκε μια νέα λειτουργία, τα verified accounts (επιβεβαιωμένοι λογαριασμοί), κάτι που το Twitter και το Google+ έχουν εδώ και καιρό.



Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα σε μια μερίδα ανθρώπων, κυρίως διασήμων, να επιβεβαιώσουν την αυθεντικότητα των προφίλ τους, ώστε να γνωρίζουν οι φανς ότι πρόκειται όντως για τον σταρ.



Η δυνατότητα verification δίνεται κυρίως σε όσους χρησιμοποιούν ψευδώνυμα, όπως ο 50 Cent, και έχουν μεγάλο αριθμό subscribers. Έτσι, ο Curtis Jackson, θα μπορέσει να επιβεβαιώσει τον λογαριασμό του και να τοποθετήσει το ψευδώνυμό του «50 Cent» χωρίς να θεωρηθεί ψεύτικος λογαριασμό.



Προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων τους, θα πρέπει να αποστείλουν στην υπηρεσία φωτογραφία της ταυτότητάς τους, του διαβατηρίου, του διπλώματος ή πιστοποιητικό γεννήσεως.



Μέχρι στιγμής, οι υπόλοιποι απλοί (και άσημοι) χρήστες δεν έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν να επιβεβαιωθούν οι λογαριασμοί τους.



















mediagate.gr tsekouratoi


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...