Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

H 17 Νοέμβρη γίνεται ταινία του Hollywood



Μετά την ταινία του Γιάννη Σμαραγδή ... «Και ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», που βγαίνει υπό τη σκέπη διεθνούς εταιρείας παραγωγής, άλλη μία ελληνική ταινία εξασφάλισε την ασπίδα μιας από τις μεγαλύτερες αμερικανικές εταιρείες παραγωγής.

Η «DreamWorks» επενδύει στην ταινία «17Ν Τhe movie», που ήδη, λόγω του θέματός της, έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου!

Τα γυρίσματα της ταινίας του Γιώργου Παπαθεοδώρου σταμάτησαν κυρίως λόγω οικονομικών προβλημάτων, με τον παραγωγό και σκηνοθέτη να προσπαθεί να βρει τρόπο να ολοκληρώσει την ταινία του.

Να θυμίσουμε ότι το θέμα της ταινίας, που αναφέρεται σε μία από τις μεγαλύτερες τρομοκρατικές οργανώσεις, είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους συντελεστές.

Τελευταία, όπως είχε αποκαλύψει η «Εsrpesso», ο εκ των πρωταγωνιστών Νίκος Ψαρράς είχε δηλώσει δημοσίως ότι αποχωρεί από το καστ. Ο λόγος, τα συνεχή απειλητικά μηνύματα κατά της ζωής του που δεχόταν στο Facebook.

Ενα περίεργο ατύχημα έξω ακριβώς από το σπίτι του στα νότια προάστια της Αθήνας, βγαίνοντας από το αυτοκίνητό του, είχε συμβεί και στον σκηνοθέτη και παραγωγό της ταινίας Γιώργο Παπαθεοδώρου.

Μηχανή που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα έπεσε πάνω του, εγκαταλείποντάς τον στο έδαφος να σφαδάζει από τους πόνους. Συνεργάτες του τότε τον είχαν μεταφέρει σε νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα.

Φαίνεται όμως ότι ο θέμα της ταινίας εξίταρε τα στελέχη μιας από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές εταιρείες παραγωγής και αποφάσισαν να επενδύσουν στη συγκεκριμένη παραγωγή.

Πέραν των Ελλήνων ηθοποιών που περιμένουν με αγωνία να «υποταχθούν» στις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Παπαθεοδώρου, την ταινία πρόκειται να πλαισιώσουν και μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ.

Δύο σπουδαίοι ηθοποιοί (ένας άνδρας και μία γυναίκα) βρίσκονται ένα βήμα πριν υπογράψουν συμβόλαιο με την «DreamWorks».

Μάλιστα, η ηθοποιός, star μεγάλου βεληνεκούς, λατρεύει τη χώρα μας και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχει επισκεφτεί για διακοπές. Συμπληρωματικά γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν εκτός των άλλων στο Παρίσι και την Ιταλία.
alexiptwto


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...