Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Tip: Δώσε μήκος στα μικρά και στενά μάτια




Έχεις στενά ή στρογγυλά μάτια;
Μικρά ίσως; Κι όμως μπορείς να αλλάξεις το σχήμα τους αρκεί να παίξεις με τις σωστές κινήσεις.
Ας ξεκινήσουμε, όμως, με τα βασικά! Το συγκεκριμένο μακιγιάζ που δίνει μήκος στα μάτια και αυτή την ενδιαφέρουσα έντονη γωνία θέλει τα εξής προϊόντα μακιγιάζ:
1. Μια σκιά σε taupe χρώμα
2. Μια σκιά σε σκούρο καφέ
3. Σταθερό μολύβι ματιών σε μαύρο
4. Μάσκαρα

Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά
Το συγκεκριμένο μακιγιάζ παίζει με την εξής πολύ σημαντική λεπτομέρεια: το μολύβι που είναι απλωμένο στο κινητό βλέφαρο ενώνεται με το μολύβι που είναι απλωμένο στην ρίζα του κάτω βλεφάρου και από κοινού δημιουργούν μια πολύ έντονη γωνία!

Που το έχουμε δει
Αυτό το look το είχε αγαπήσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη, σε μια υπέροχη φωτογράφιση με μια άλλη Kate Winslet και φωτογράφο τον Tom Munro αλλά και πιο πρόσφατα στο ανοιξιάτικο fashion show του οίκου Cushnie et Ochs.

Τι πρέπει να ξέρεις ακόμα...
1. Μην επιχειρήσεις αυτό το μακιγιάζ στο σπίτι (χα!) αν τα μάτια σου έγουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους. Σε αυτή την περίπτωση το συγκεκριμένο μακιγιάζ θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τις αποστάσεις!
2. Αν τα μάτια σου έχουν κοντινή απόσταση μεταξύ τους, απλώς άφησε ένα μικρό κενό στην εσωτερική γωνία του ματιού.
3. Τοποθετώντας ψεύτικες βλεφαρίδες μόνο στην εξωτερική γωνία θα κάνεις την γωνία ακόμη πιο έντονη και το μήκος τους μεγαλύτερο!
4. Στο συγκεκριμένο μακιγιάζ παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο τα σωστά σβησίματα. Είναι απαραίτητο να έχεις στο νεσεσέρ σου ένα τρίχινο πινελάκι (blending).


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...