Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 21/4




Γενικό προφίλ ...




Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου πριμοδοτεί οικονομικές εξελίξεις αλλά και λύσεις οι οποίες χαρακτηρίζονται από σοβαρότητα και σταθερότητα.

Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού λύνει τα χέρια όσων θέλουν να κινηθούν έξω από φόρμες και συμβατότητες.

Κριός

Η ταχύτητα της σκέψης και ο πολυάσχολος νους σας ίσως δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν την αλόγιστη σπατάλη επάνω σε οικονομικά θέματα. Αισθηματικά, μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους άλλους, αφού το μυαλό σας αλλά και οι κινήσεις σας δείχνουν ένα άτομο γεμάτο σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Ευνοούνται μυστικές συναντήσεις και συζητήσεις.



Ταύρος

Σήμερα με τη Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σας βγάζει προς τα έξω μια σιγουριά ενώ θέλετε τα βήματά σας να είναι πιο προσεκτικά. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή, αφού η σύνοδος Ερμή εντός του 12ου θα βγάλει στην επιφάνεια κάποια πράγματα που ίσως δεν θα θέλατε να μαθευτούν. Η ειλικρίνεια και αλλά και η ευθύτητα στο λόγο θα αποτελέσουν σήμερα για εσάς ένα ισχυρό όπλο.

Δίδυμοι

Με γνώμονα το συμφέρον και σύντροφο την καλή διάθεση θα κινηθείτε σήμερα σε όλους τους τομείς. Αισθηματικά, η αλήθεια που θέλετε βρίσκεται μπροστά σας μα κάπου σας τρομάζει και σκέφτεστε πως είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή. Η βραδινή έξοδος ευνοείται, ιδιαίτερα αν βρίσκεστε με νεαρότερα άτομα. Η κίνηση κάποιου προσώπου θα σας εκπλήξει.

Καρκίνος

Στην προσωπική σας ζωή προσπαθείτε να βάλετε άτομα που θα σας κουμαντάρουν, γεγονός που δεν σας εξυπηρετεί. Η παρουσία Ερμή και Ουρανού στο ζώδιο του Κριού έρχεται να σας δείξει πως άλλο πράγμα η συντροφικότητα και άλλο η καταδυνάστευση. Οι προσωπικές αντιπαλότητες μένουν πίσω χάρη στην έντονη κοινωνική ζωή που θα έχετε σήμερα.

Λέων

Σήμερα η διάθεσή σας θα νιώσετε πως μεταβάλλεται, αφού η σύνοδος Ερμή – Ουρανού στον Κριό σας δίνει επιπλέον γοητεία, μπρίο και ταχύτητα και η Νέα Σελήνη στον Ταύρο προσπαθεί να σας γειώσει. Η βραδινή έξοδος σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο γνωριμιών οι οποίες άσχετα από τη διάρκειά τους θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο τόσο στη ζωή σας όσο και την ψυχοσύνθεση σας.

Παρθένος

Οι σκέψεις σας, ακόμα και σήμερα, βρίσκονται σε ζητήματα τάξης και συνέπειας. Υποσχέσεις και συμφωνίες που δεν τηρήθηκαν φαίνεται πως σας απασχολούν ιδιαίτερα και έτσι εσείς από τη μεριά σας θέλετε να κρούσετε ένα κώδωνα κινδύνου. Αισθηματικά, πνέει ένας άνεμος αλλαγής η οποία όμως στηρίζεται σε σταθερές σχέσεις και αξίες. Κάποιες αποφάσεις μην τις παίρνετε εν θερμώ.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον 8ο ηλιακό οίκο έρχεται να φωτίσει προβλήματα του παρελθόντος τα οποία αναζητούν μια λύση. Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού στον 7ο ηλιακό οίκο σας υποδεικνύει πως «ποτέ, μην λες ποτέ», αφού η ανατροπή και το αναπάντεχο δείχνουν πως βρίσκονται μαζί. Από τις κοινωνικές επαφές ,αν και θα είναι φλύαρες, έχετε μόνο να κερδίσετε.

Σκορπιός

Η καθημερινότητα παίρνει φωτιά, αφού σήμερα θέλετε ντε και καλά να κάνετε τόσο πολλά πράγματα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα. Η Νέα Σελήνη στον 7ο ηλιακό οίκο φέρνει έναν άνεμο ανανέωσης ενώ στις σχέσεις σας προσθέτει φινέτσα και δημιουργία. Οικογενειακά ζητήματα απαιτούν λύση και μάλιστα σχετικά άμεση. Αποφύγετε τις εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Τοξότης

Ίσως σήμερα χρειαστεί να βοηθήσετε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο σε εργασίες ή αγορές. Ωστόσο, η σύνοδος Ερμή – Ουρανού στον 5ο ηλιακό οίκο έρχεται να σας δώσει τη χαρά και έτσι εσείς με τη σειρά σας να παρακινήσετε και άλλους. Η δημιουργικότητα και το ταλέντο σας θα σας κάνουν πολύ αγαπητούς και ταυτόχρονα θα σας βοηθήσουν να κάνετε γνωριμίες.

Αιγόκερως

Ο σχεδιασμός του μέλλοντος αποτελεί πρωταρχικό σκοπό του παρόντος και έτσι η σκέψη σας πολλές φορές θα νιώσετε πως ταξιδεύει. Από την άλλη, σκεφτείτε τις συνέπειες των πράξεών σας απέναντι στους άλλους, δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και όλα θα πάνε περίφημα. Κάποια απροσδόκητη συνάντηση ίσως σας ξυπνήσει αναμνήσεις αλλά και νοσταλγία για κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος.

Υδροχόος

Η προσωπική σας ζωή απαιτεί ένταση και έξω καρδιά. Ωστόσο, πρέπει να σκεφτείτε πως το μεν πνεύμα πρόθυμο το δε σώμα εξαιρετικά κουρασμένο. Έτσι, σήμερα καλό θα είναι να περιοριστείτε σε πιο γήινα πράγματα που και θα σας ανακουφίσουν αλλά και θα βοηθήσουν στη σχέση να βγάλει από μέσα της το δυναμισμό που κρύβει. Κάποια τηλεφωνήματα θα σας ξαφνιάσουν.

Ιχθύες

Πολλά πράγματα για εσάς είναι συνυφασμένα με τη συμπεριφορά που υποδεικνύετε απέναντι στους άλλους. Έτσι, σήμερα προσπαθήστε να βγάλετε ένα πιο καλό πρόσωπο και να δείξετε στους άλλους κατά πόσο μπορείτε να διαχειριστείτε τέτοιες καταστάσεις. Αισθηματικά, θα καταλάβετε πως η αξία της συντροφικότητας είναι μεγαλύτερη από όλα τα άλλα αγαθά.


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...