Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 8/4




Γενικό προφίλ ...


«Έρωτας με την πρώτη δαγκωματιά»! Η Σελήνη στον Σκορπιό κάνει «τα δικά της», ρίχνοντας λάδι στην φωτιά που άναψαν η Αφροδίτη με τον Άρη.


Ο έρωτας κυριαρχεί παντού και πολλά μπορούν να συμβούν κάτω από αυτές τις συνθήκες με την ζήλεια να κλέβει την παράσταση!

Κριός

Σήμερα, πολλά πράγματα πάνε κατ' ευχή, αφού μέσα σας νιώθετε γεμάτοι από θετική ενέργεια και όρεξη για δημιουργία. Ακτινοβολείτε και αυτό θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο κοινωνικοί, αποφύγετε όμως να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας γιατί αυτό ίσως γκρεμίσει το οικοδόμημα σας. Μέσα από τηλεφωνικές επικοινωνίες θα μπορέσετε να λύσετε ένα ζήτημα.

Ταύρος

Η Σελήνη από απέναντι προσπαθεί να σας υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις που έχετε. Ακριβοδίκαιη μα όχι σκληρή, φροντίζει για την εικόνα σας, για κάτι δηλαδή που σας πήρε καιρό να το δημιουργήσετε. Αισθηματικά, ίσως νιώθετε πως παρασύρεστε μέσα σε μια σχέση που είναι για εσάς πρωτόγνωρη. Αποφύγετε να μιλήσετε με σκληρή γλώσσα σε άτομα που αγαπάτε.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα θέλει προσοχή, αφού το ταυ τετράγωνο στα μεταβλητά κάνει τα βήματά σας να μην έχουν σιγουριά. Ίσως σήμερα θα ήταν καλό να κάνετε κάποιες σωματικές δραστηριότητες ή εργασίες οι οποίες όμως δεν ενέχουν κινδύνους τραυματισμού. Έτσι, θα καταφέρετε να βγάλετε την ενέργειά σας με ένα δημιουργικό και εποικοδομητικό τρόπο.



Καρκίνος


Η Σελήνη μέσα από το Σκορπιό σε συνδυασμό με την παρουσία του Ερμή στους Ιχθείς σας βοηθά να εξωτερικεύσετε τον ψυχικό σας κόσμο αλλά και να εστιάσετε σε πρόσωπα και καταστάσεις. Ο προσωπικός ζήλος, η ψυχική ζέση και η ερωτική ανταπόκριση σας βοηθούν να βρείτε τις στιγμές που επιθυμείτε, προκειμένου ψυχικά να ανακάμψετε. Φροντίστε ωστόσο να μην κατασπαταλήσετε το χρόνο σας.



Λέων


Τα οράματα και οι προσδοκίες σας είναι για εσάς κινητήρια δύναμη που σας βοηθά να προχωρήσετε. Μέσα από τα ερωτικά σας θα μπορέσετε να πετύχετε πράγματα τα οποία θα σας βοηθήσουν στο άμεσο μέλλον. Ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων ίσως έρθουν στο προσκήνιο, αφού και εσείς είσαστε έτοιμοι για το κάτι παραπάνω. Μικρές αποδράσεις θα σας ανανεώσουν.



Παρθένος


Επικοινωνιακά, μπορείτε να πετύχετε τα πάντα, αρκεί να μην πιστεύετε σε ότι σας λένε. Το ταυ τετράγωνο στα μεταβλητά σας κουράζει και σας απορροφά, κάτι από τη ζωτικότητά σας. Μια απροσδόκητη συνάντηση ή είδηση θα σας δώσει ανέλπιστη χαρά, αφού ανοίγει καινούργιους ορίζοντες. Κάποια οικονομικά ζητήματα επιλύονται εντελώς ξαφνικά και αναπάντεχα.



Ζυγός


Οικονομικά ζητήματα και διεκδικήσεις με την παρουσία της Σελήνης στο 2ο οίκο είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν. Από την άλλη, ο αισθηματικός σας κόσμος αρχίζει και υφίσταται κάποιες αλλαγές, εξαιτίας του ότι νιώθετε πως έχει φτάσει η ώρα για ένα μεγάλο έρωτα. Προσπαθήστε να αξιοποιήστε το χρόνο σας όσο το δυνατόν καλύτερα και προσφέρετε ξεκούραση στον εαυτό σας.



Σκορπιός


Η Σελήνη στο ζώδιό σας τονίζει το στυλ και την προσωπικότητά σας, ωστόσο δεν φαίνεστε και πολύ διατεθειμένοι να αφήσετε να περάσουν ασχολίαστα κάποια ζητήματα που απασχολούν άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Ερωτικά, ίσως χρειάζεται να επιμείνετε στο να έχετε μέσα στη σχέση τον προσωπικό σας χρόνο. Καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με ένα άτομο από το παρελθόν.



Τοξότης


Νοιώθετε πως πρέπει και μπορείτε να ελέγξετε τις καταστάσεις. Εδώ όμως είναι η παγίδα, αφού σε πολλά ζητήματα θα χρειαστεί να κάνετε κινήσεις που στην πραγματικότητα δείχνουν πως δεν έχετε καθαρό νου. Ερωτικά, ίσως κάποια πράγματα τα βλέπετε υπερβολικά αλλά τα αισθήματα που έχει το ταίρι σας καλό είναι να εξωτερικευτούν.



Αιγόκερως


Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο έρωτας είναι στην πόρτα σας και εσείς μάλλον κωφεύετε. Στα αισθηματικά, πολλά πράγματα νομίζετε πως τα ελέγχετε αλλά τελικά το καινούργιο πρόσωπο δε θέλει και πολύ προσπάθεια να σας ρίξει στο «καναβάτσο». Ο χρόνος δουλεύει για εσάς, αρκεί να συνταχτείτε και να συμπλεύσετε μαζί του. Ένα τηλεφώνημα θα σας φτιάξει την ημέρα.



Υδροχόος


Οι προσωπικές σας επιδιώξεις και τα όνειρα έχουν φύγει από το επίπεδο ατομικότητας και έχουν γίνει αντικειμενικός σκοπός της σχέσης. Έτσι , από κοινού, εργάζεστε για την πραγμάτωσή τους. Οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν αλλά πρέπει κάτι να έχει πάρει την τελική του μορφή, προκειμένου να


Ιχθύες


Καλή μέρα για να κάνετε κινήσεις για να εντυπωσιάσετε. Στα αισθηματικά, προσπαθήστε να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους, ξεκαθαρίζοντας τις μελλοντικές σας βλέψεις. Αφού θέλετε την ύπαρξη και τη συνέχιση της σχέσης, μην αφήνετε το ταίρι σας στην αβεβαιότητα. Οικογενειακές συναντήσεις θα σας βγουν σε καλό, αφού θα βρείτε βοήθεια και συμπαράσταση.


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...