Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Διάσημος Έλληνας μοντέλο έκανε απόπειρα αυτοκτονίας



 Η κατάθλιψη που ακολούθησε το ...
θάνατο του πατέρα του από καρκίνο τον έφτασαν στην απόπειρα αυτοκτονίας. Ο λόγος για ένα μοντέλο που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του μη αντέχοντας το χαμό του αγαπημένου του πατέρα αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε.

Ο άνδρας είναι 34 ετών με καριέρα στο μοντέλινγκ και συνεργασίες με γνωστούς εικαστικούς. Προσπάθησε να κρεμαστεί στην πυλωτή της πολυκατοικίας του με λάστιχο ποτίσματος ωστόσο ευτυχώς το λάστιχο έσπασε και ο άνδρας σώθηκε. Παρόλα αυτά, από την πτώση χτύπησε στο κεφάλι και στο πρόσωπο ενώ αργότερα μεταφέρθηκε στο Δαφνί.

"Τον βρήκαν οι περίοικοι, ειδοποίησαν τους αρμόδιους και μεταφέρθηκε στο Δαφνί. Είχε επάνω του τη γνωμάτευση του θεράποντος γιατρού του ότι έπασχε από διπολισμό. Στο Δαφνί έμεινε εννέα ώρες σε αφασία. Όταν συνήλθε, με κάλεσε στο τηλέφωνο και πήγα να τον δω", είπε στην Espresso ο εικαστικός Κώστας Ευαγγελάτος.

Ο κ. Ευαγγελάτος προσέθεσε πως εκτός από το χαμό του πατέρα του, χώρισε με τη σύζυγό του με την οποία οι σχέσεις είναι κακές γεγονός που καθιστά δύσκολο να δει τα παιδιά του όσο θα ήθελε. Επιπλέον, εξαιτίας της κρίσης έκλεισε το μαγαζί που διατηρούσε.
aniwthoi


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...