Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 27/5




Γενικό προφίλ ...

Μια εκθαμβωτικά όμορφη μέρα με μεγαλεπήβολα σχέδια και μεγαλειώδεις πράξεις ανοίγεται σήμερα μπροστά σας. Πολλοί θα τολμήστε να κάνετε αυτά που θέλατε από καιρό και άλλοι θα νιώσετε απερίγραπτη υπερηφάνεια για τα κατορθώματα ατόμων στο πρόσωπο των οποίων βλέπετε τον εαυτό σας. Ιδανική μέρα για να παρακολουθήσετε καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή να συμμετάσχετε σε πολιτιστικές ασχολίες.

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα, μεγάλος μέρος της ενέργειάς σας απορροφούν ενασχολήσεις που σχετίζονται με τον αθλητισμό, την τέχνη, τα χόμπι και τη διασκέδαση. Πολύ πιθανόν να συναντηθείτε με φίλους και να μοιραστείτε όμορφες στιγμές. Η χαρά, το κέφι και το χιούμορ συνθέτουν μια μέρα που σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε αποκλειστικά και μόνο στα θετικά που σας συμβαίνουν.
ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα, θα υποδεχτείτε φίλους ή κοντινά πρόσωπα και θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε ένα κλίμα χαράς και διασκέδασης. Στο μόνο που αξίζει να δώσετε προσοχή είναι πως θα περάσετε καλά και θα ευχαριστηθείτε την κάθε στιγμή. Μια πρόταση που σχετίζεται με κάτι δημιουργικό ίσως σας δημιουργεί επιφυλάξεις, λόγω προσωπικής σας ανασφάλειας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τόλμη, τρέλα και ξεγνοιασιά κινείστε σήμερα ενώ δείχνετε διατεθειμένοι να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Τα αισθηματικά σας θα κερδίζουν το... 12άρι της προσοχής σας και θα κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να μείνετε κάποιες στιγμές μόνοι. Κάποιος χρόνος σίγουρα θα υπάρξει όμως παράλληλα θα μοιραστείτε σε τηλέφωνα και επαφές με φιλικά πρόσωπα. Τύχη σε δραστηριότητες εκτός σπιτιού.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα παραμερίζετε κάποιους δικούς σας στόχους, προκειμένου να συμπαρασταθείτε σε δικά σας πρόσωπα. Ό, τι κάνετε θα είναι με επιμονή και κατανόηση και αυτό θα σας ανεβάσει για άλλη μια φορά στα μάτια των άλλων. Εντάσεις που πιθανόν προκύψουν μπορούν να εξομαλυνθούν, αν δείξετε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ασχοληθείτε με θέματα που δεν σας αφορούν.
ΛΕΩΝ
Με την αισιόδοξη και δυνατή Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σήμερα θα ξεχωρίσετε σε ό, τι και αν κάνετε. Η καλοκαρδία και συνάμα η γενναιοδωρία σας θα φέρουν κοντά σας πρόσωπα που θα σας δείξουν αγάπη και ζεστασιά. Συγκεντρώσεις με φίλους ή μια ομάδα που έχετε κοινά ιδανικά θα σας επιτρέψουν να βγάλετε στην επιφάνεια το κέφι και τη θετικότητα που υπάρχει μέσα σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί να αγωνιάτε για τις εξελίξεις σε ένα προσωπικό σας ζήτημα, παράλληλα όμως δε δείχνετε διατεθειμένοι να αφήσετε την μέρα να περάσει χωρίς να κάνετε τίποτα. Αντίθετα, φροντίζετε από τη μια να κάνετε κάποιες προετοιμασίες που θα σας φανούν απαραίτητες για την εβδομάδα που έρχεται και συνάμα να αφιερώσετε χρόνο για να χαρείτε και να περάσετε όμορφα.
ΖΥΓΟΣ
Διεκδικείτε ενδιαφέρον τόσο από φίλους όσο και από μια ομάδα που μοιράζεστε μια κοινή ενασχόληση. Ο τρόπος που θα συμπεριφερθείτε και θα σταθείτε πράγματι θα εντυπωσιάσουν και θα σας χαρίσουν τόσο την προσοχή τους όσο και τον θαυμασμό. Ένα αγαπημένο πρόσωπο ίσως ταξιδέψει στο εξωτερικό ή δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα εκπαίδευσης.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα χτίζετε γέφυρες επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπα που με κάποιο τρόπο σχετίζονται με ένα πολύ σημαντικό θέμα που πιθανόν δεν έχετε ανακοινώσει σε πολλούς. Η ερωτική ικανοποίηση ακουμπά στο κόκκινο, καθώς μοναδικές ερωτικές στιγμές κορυφώνουν την απόλαυση. Κάποιοι θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που απαιτούν επιμονή και πειθαρχία με ανάλαφρη διάθεση.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν σας ενδιαφέρει το παρελθόν, αντίθετα κοιτάζετε το μέλλον και γι' αυτό φροντίζετε να δημιουργήσετε ένα όμορφο παρόν. Πολλά είναι τα πρόσωπα που θέλουν να είναι κοντά σας και να μοιράζονται την ατμόσφαιρα χαράς και ανεμελιάς που φτιάχνετε, όπου και αν βρίσκεστε. Αποφύγετε να έρθετε σε επαφή με άτομα μεγάλης ηλικίας ή άτομα ιδιότροπα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σας αρέσουν οι σταθερές αρχές και συνάμα σας ενδιαφέρει να είστε συνεπείς σε αυτές. Όταν λοιπόν βλέπετε στην καθημερινότητά σας πρόσωπα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όχι μόνο δεν συμβαδίζουν με τις δικές σας απόψεις άλλα προσπαθούν να σας παρασύρουν σε έναν τρόπο που δεν σας αρμόζει, αντιδράτε και ίσως σε κάποιες περιπτώσεις με ιδιαίτερη αυστηρότητα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όλοι σας θέλουν στην παρέα τους και δεν ξέρετε σε ποιον να πείτε «ναι» και σε ποιον «όχι». Το πιθανότερο είναι να συμμετάσχετε σε μια συγκέντρωση σε κάποιο φιλικό σπίτι ή σε ένα στέκι. Μην εκπλαγείτε που κάποιοι αλλάζουν πρόσωπα και εποχές, δεδομένου του ότι τα πάντα ρέουν κάθε στιγμή. Ιδανική μέρα για να αποφύγετε κάποιους ή να βρείτε προφάσεις για να αναβάλλετε κάτι.
ΙΧΘYΕΣ
Η παραφιλολογία εντείνει ένα κλίμα αβεβαιότητας και αστάθειας που σας στρέφει σε επιλογές που ίσως σε άλλες περιπτώσεις με τίποτα δεν θα τολμούσατε. Το θετικό είναι ότι ανακαλύπτετε νέες δυνατότητές σας και συνάμα αναζητάτε τρόπους επίλυσης των θεμάτων. Ένα φλερτ σας σαγηνεύει αλλά συνάμα δεν θέλετε να βιαστείτε, φοβούμενοι μην επαναλάβετε παρελθοντικά λάθη.\


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...