Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Οι προβλέψεις της Ινδικης αστρολογίας για τον Μάϊο




]
Οι Προβλέψεις της Ινδικής Αστρολογίας για το μήνα Μάιο...




Οδηγίες προς τους αναγνώστες

Θυμίζω ότι στην Ινδική παράδοση οι θέσεις των Φώτων, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της δυτικής αστρολογίας.





Κατ’ επέκταση τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας. Για να μην μπερδευτείτε λοιπόν θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε τις ημερομηνίες για να βρείτε σε ποιο ζώδιο της Βεδικής αστρολογίας ανήκετε. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του περάσματος από το ένα ζώδιο στο άλλο δεν είναι σταθερή και διαφοροποιείται κάθε χρόνο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Δυτική αστρολογία. Κι αν έχετε την …ατυχία να έχετε γεννηθεί πάνω στην αλλαγή των ζωδίων θα πρέπει να ανατρέξετε στην αστρική θέση του Ήλιου (με το σύστημα Lahiri) για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει.



Μεσά (Κριός)





Από 13-14/4 έως 13-14/5





Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον ωροσκόπο και 1ο οίκο με αποτέλεσμα να κυριαρχεί σε δυναμική σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια. Το διάστημα 1-16/5 είναι πολύ τυχερό με τον Ήλιο και τον Δία να σχηματίζουν Ράτζα Γιόγκα στο ζώδιο σας, δηλαδή βασιλικό δεσμό, που σημαίνει αυξημένη τύχη και προστασία. Ο πλανήτης σας, ο Άρης είναι εγκατεστημένος στο 5ο τυχερό σπίτι. Όλα αυτά προλέγουν τύχη στην αγάπη, ευτυχία από παιδιά, επικερδείς επενδύσεις και γενικότερα μια αίσθηση ασφάλειας, αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας. Το ίδιο διάστημα θεωρείται καλύτερο για τους άνδρες χωρίς να αποκλείονται και οι δυναμικές και χειραφετημένες γυναίκες. Το διάστημα 17-31/5 είναι ιδανικό για χαλάρωση και διακοπές χωρίς κοσμοπολίτικη ένταση και περιττά έξοδα. Κάντε γιόγκα και διαλογισμό.





Βρίσαμπα (Ταύρος)





Από 13-14/5 έως 14-15/6





Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 2ο οίκο των εισοδημάτων που προέρχονται από την κύρια σας απασχόληση και όχι μόνο. Ο πλανήτης κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, είναι εγκατεστημένη στον θρόνο της και ζώδιο σας, πανίσχυρη πλην ανάδρομη από 15-31/5 κάνοντας το διάστημα αυτό ιδιαίτερα δύσκολο και απατηλό. Για προστασία σας ας λέτε όλες τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Τετάρτες,27 φορές, Ωμ Σούκραγια Ναμαχά Ωμ, ατενίζοντας νοτιοανατολικά. Στο ευνοϊκό διάστημα, από 1-14/8 ρυθμίστε όλες σας τις οικονομικές υποχρεώσεις, μιάς και η τύχη στα εργασιακά θα είναι με το μέρος σας φροντίστε να κρατήσετε χρήματα στην άκρη για το 2ο και δύσκολο 15θήμερο όπου θα πρέπει να είσαστε, ειδικά οι γυναίκες, πολύ συγκρατημένες στα έξοδα και τα φλερτ.





Μιθουνά (Δίδυμοι)





Από 14-15/6 έως 15-16/7





Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 3ο οίκο της καθημερινότητας, παρόρμησης και όχι μόνον. Ο πλανήτης κυβερνήτης σας, ο Ερμής, διασχίζει τρία διαδοχικά σπίτια ξεκινώντας από το δύσκολο 12ο στους Ιχθείς όπου και σημειώνει πτώση, από 1-6/5.Δύσκολες λοιπόν οι πρώτες έξη μέρες και φροντίστε να αποφύγετε κάθε είδους κακοτοπιά σχετικά με θέματα οικονομικά όπως δανεικά ή άσκοπες αγορές. Στο διάστημα αυτό ας λέτε όλες τις Τετάρτες, τις Παρασκευές και τα Σάββατα, Ωμ Μπουντάγια Ναμαχά Ωμ,27 φορές, ατενίζοντας βόρεια. Από 7-21/5 ο Ερμής μετακινείται στον ωροσκόπο και μπορείτε τώρα να κερδίσετε το χαμένο έδαφος των 6 πρώτων ημερών σε κάθε τομέα που σας ενδιαφέρει. Από 22-31/5 ο Ερμής τερματίζει στο 2ο σπίτι όπου θα πετύχετε στα εργασιακά σας.





Κατακά (Καρκίνος)





Από 15-16/7 έως 16-17/8





Στον χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 4ο οίκο της εστίας, των οικογενειακών ανέσεων και αγαθών, των σχέσεων σας με την μητέρα σας και όχι μόνον. Δέχεται πλήρη όψη από τον εχθρικό και δαιμονικό Κέτου (Νότιο Δεσμό) με αποτέλεσμα να υπάρχει μια σκιά σε όσα θέματα προανέφερα. Έτσι λοιπόν για να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τις προκλήσεις του Κέτου, ας λέτε όλες τις Δευτέρες και τις Πέμπτες του μήνα, Ωμ Μαχαντέβι Ναμαχά Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας βορειοδυτικά. Η Σελήνη σας ξεκινά τον μήνα τοποθετημένη στο 5ο τυχερό σπίτι πράγμα που αποτελεί καλό οιωνό ότι τελικά τα πράγματα θα πάνε καλά παρά τα επί μέρους εμπόδια. Αποφύγετε ωστόσο την αγορά πρώτης κατοικίας ή αλλαγή κατοικίας χωρίς την ομόφωνη γνώμη όλης της οικογένειας.





Σίμχα (Λέων)





Από 16-17/8 έως 16-17/9





Στον χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 5ο τυχερό οίκο της αγάπης, της δημιουργίας, των παιδιών και όχι μόνον. Φιλοξενεί τον ορμητικό Άρη που χρωματίζει το μήνα με φρεσκάδα, πάθος και τόλμη. Ο Ήλιος σας είναι από 1-14/5 πανίσχυρος σε έξαρση και στον ωροσκόπο κάνοντας το διάστημα αυτό εξαιρετικά δυναμικό και τυχερό σε όποιον τομέα στρέψετε το ενδιαφέρον σας, είτε είσαστε άνδρες είτε γυναίκες. Φυσικά ο έρωτας έχει τον πρώτο λόγο και αφορά, κυρίως, σε νέα ή αδέσμευτα άτομα και καθόλου σε ανδρόγυνα που τα παραμονεύουν οι εξωσυζυγικοί πειρασμοί. Από 15-31/5 με την μετακίνηση του Ήλιου στον 2ο οίκο τα ενδιαφέροντα σας στρέφονται στα παιδιά και τα οικονομικά σας που θα σημειώσουν αξιόλογη άνοδο. Καλή περίοδος διακοπών, κυρίως, για τις οικογένειες και την τρίτη ηλικία.





Κανυά (Παρθένος)





Από 16-17/9 έως 16-17/10





Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 6ο οίκο του εργασιακού και συγγενικού ανταγωνισμού και όχι μόνον. Φιλοξενεί τον Κρόνο ανάδρομο και ξεκινά με τον Ερμή σας σε πτώση στο δύσκολο 12 σπίτι, από 1-6/5. Στο σύντομο αυτό διάστημα ας είσαστε κουμπωμένοι στον χώρο δουλειάς και απέναντι στους συγγενείς από το σόι της μητέρας σας. Ας λέτε την επίκληση Ωμ Μπουντάγια Ναμαχά Ωμ, 27 φορές, τις Τετάρτες, τις Παρασκευές και τα Σάββατα, ατενίζοντας βόρεια. Από 7-21/5 ο Ερμής μετακινείται στον ωροσκόπο και τότε είναι που θα βρεθείτε σε μεγάλη εργασιακή φόρμα με τους κακόβουλους συναδέλφους σας στο περιθώριο και τους ζηλόφθονες συγγενείς σας ακίνδυνους. Τέλος από 22-31/5 ο Ερμής καταλήγει στο 2ο σπίτι και απολαμβάνετε τους καρπούς της υπομονής και των κόπων σας.





Τουλά (Ζυγός)





Από 16-17/10 έως 15-16/11





Στον χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 7ο οίκο των συζυγικών και επαγγελματικών σας σχέσεων σε περίπτωση που έχετε συνεταίρο στην δουλειά σας. Ο πλανήτης σας, η Αφροδίτη, είναι εγκατεστημένη στο 2ο σπίτι των εισοδημάτων, πανίσχυρη στον Ταύρο (θρόνος) πλην ανάδρομη από 15-31/5.Αυτό λοιπόν το 2ο 15θήμερο είναι δύσκολο και θα προκαλέσει συζυγικές γκρίνιες με κύριο θέμα την διαχείριση των οικονομικών ανάμεσα σε ανδρόγυνα και συνεταίρους. Για εξομάλυνση της κατάστασης, ας λέτε όλες τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Τετάρτες, Ωμ Σούκραγια Ναμαχά Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας νοτιοανατολικά. Αντίθετα το 1ο 15θήμερο, από 1-14/5, θα είναι θετικό με αρμονία στις συζυγικές και συνεταιριστικές σχέσεις. Προβλέπονται ταξίδια στο εξωτερικό για δουλειές που θα στεφθούν με επιτυχία.





Βρίστσικα (Σκορπιός)





Από 15-16/11 έως 15-16/12





Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον δύσκολο 8ο οίκο των χρόνιων παθήσεων, των κληρονομικών, του σεξ και της μεταφυσικής. Φιλοξενεί τον υλιστικό δαίμονα Ράχου (Βόρειο δεσμό της Σελήνης),και έχει τον πλανήτη κυβερνήτη του ζωδίου σας, τον Άρη, στο 5ο τυχερό σπίτι. Όλα αυτά σημαίνουν ότι θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις στα αναφερόμενα θέματα και τις οποίες θα αντιμετωπίσετε με υπερβολική σκληρότητα σε σημείο που σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως την διεκδίκηση κληρονομικών, να κινδυνεύετε να χάσετε το δίκαιο σας. Από την άλλη πλευρά η ανάγκη για την μονόπλευρη ικανοποίηση σας στο σεξ, θα προκαλέσει ψυχοσωματικά προβλήματα στον ή στην σύντροφο σας. Ιδανικός μήνας για τους ερευνητές και μελετητές των λεγόμενων απόκρυφων επιστημών, συμπεριλαμβανομένης και της αστρολογίας και αριθμολογίας.





Ντάνους (Τοξότης)





Από 15-16/12 έως 14-15/1





Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 9ο υπερτυχερό οίκο των μακροπρόθεσμων στόχων και της θεϊκής προστασίας. Ο πλανήτης κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Δίας, θα βρίσκεται από 1-16/5 στον ωροσκόπο και πρώτο οίκο σχηματίζοντας έτσι τον απόλυτο τυχερό συνδυασμό όπου όλες οι ευχές και προσδοκίες σας εκπληρώνονται με την προϋπόθεση ότι τα αγαθά που θα σας προκύψουν θα τα μοιρασθείτε και με άτομα που χρειάζονται άμεση αρωγή και βοήθεια. Σε περίπτωση μη εφαρμογής αυτής της θεϊκής επιθυμίας, τότε σύντομα η τύχη θα σας εγκαταλείψει με οδυνηρές για εσάς συνέπειες. Από 17-31/5 ο Δίας θα μετακινηθεί στο 2ο σπίτι των εισοδημάτων και θα πετύχετε σημαντική άνοδο στις αποδοχές σας αν είσαστε μισθωτοί ή των κερδών σας αν είσαστε αυτοαπασχολούμενοι.





Μάκαρα (Αιγόκερως)





Από 14-15/1 έως 12-13/2





Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 10ο οίκο της καριέρας και κοινωνικής σας καταξίωσης ή απαξίωσης. Δέχεται πλήρη όψη από τον δαιμονικό Κέτου και έχει τον κυβερνήτη πλανήτη του ζωδίου σας, τον Κρόνο ανάδρομο και στο στρυφνό 6ο σπίτι. Όλα αυτά συνθέτουν μια γκριζόμαυρη προοπτική όπου παρά τις σκληρές σας και έντιμες προσπάθειες κινδυνεύετε να αποτύχετε σε όλα τα μέτωπα. Για αποτροπή μιας τέτοιας εξέλιξης, ας λέτε όλα τα Σάββατα, τις Τετάρτες και τις Παρασκευές του μήνα, Ωμ Σάνι Σάνι Ωμ,108 φορές, ατενίζοντας δυτικά. Οι άνδρες να προσέξουν την συμπεριφορά στην δουλειά τους επειδή ορκισμένοι ανταγωνιστές και αντίζηλοι θα επιδιώξουν να τους συκοφαντήσουν. Οι γυναίκες ας προσέξουν τις επαφές τους με το ανδρικό φύλο για να μην πληγωθούν ανεπανόρθωτα.





Κουμπά (Υδροχόος)





Από 12-13/2 έως 13-14/3





Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 11ο οίκο των απροσδόκητων κερδών και ευκαιριών που κυρίως προέρχονται από δημόσιες σχέσεις και συγγενικό περιβάλλον. Δέχεται πλήρη θετική όψη από τον Άρη και έχει εγκατεστημένο τον πλανήτη κυβερνήτη σας, τον Κρόνο ανάδρομο και στο ακατάλληλο για την περίπτωση 6ο σπίτι. Έτσι λοιπόν υπάρχει κίνδυνος να πέσετε θύμα απατηλών έως και υπερβολικών υποσχέσεων και προτάσεων από άτομα υπεράνω υποψίας συμπεριλαμβανομένων πρεσβύτερων αδελφιών ή θείων από το σόι του πατέρα σας. Για προστασία σας, ας λέτε όλες τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Τετάρτες, Ωμ Σάνι Σάνι Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας δυτικά. Η μόνη θετική πλευρά του μήνα είναι στο να σας διδάξει πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και πως τίποτε δεν πρέπει να θεωρούμε σαν δεδομένο.





Μίνα (Ιχθύες)





Από 13-14/3 έως 13-14/4





Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον δύσκολο οίκο των απωλειών και της απομόνωσης τον 12ο, φιλοξενεί τον Ερμή σε πτώση από 1-6/5 και έχει τον πλανήτη κυβερνήτη σας τον Δία στον ωροσκόπο από 1-16/5.Το διάστημα αυτό είναι και το δυσκολότερο και θα πρέπει να αποφεύγετε κάθε δοσοληψία επαγγελματική ή κοινωνική που να εμπεριέχει δέσμευση οικονομική εκ μέρους σας. Για προστασία σας, ας λέτε όλες τις Πέμπτες και τις Κυριακές του διαστήματος αυτού, Ωμ Γκανεσάγια Ναμαχά Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας βορειοανατολικά. Από 17-31/5 ο Δίας μετακινείται στο δεύτερο σπίτι της εργασίας και οικογένειας όπου τα πράγματα αλλάζουν ελαφρώς προς το καλύτερο χωρίς ωστόσο να έχει εκλείψει ο κίνδυνος εντελώς στον τομέα των οικονομικών υποχρεώσεων και απρόβλεπτων εξόδων.


astrology
tsekouratoi


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...