Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012

Τα Ζώδια σήμερα 9/08


http://1.bp.blogspot.com/-XuIrciNLdP8/T6kKuAUWWuI/AAAAAAAAKpk/f4jWIBhnQkk/s320/zwdia.jpg

Κριός ...


21/3-20/4
Επιτέλους σήμερα, φίλε Κριέ, ξυπνάς από το λήθαργό σου και αποφασίζεις να κάνεις κάτι, για να βγεις από τη δύσκολη θέση που βρίσκεσαι με τις τόσες πολλές ανατροπές που σου έχουν συμβεί, χωρίς να το θέλεις. Είναι πολύ καλό ότι επιτέλους παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και κάνεις το καλύτερο για εσένα, χωρίς να αφήνεις τους άλλους να αποφασίζουν για το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Κριός, θα πρέπει να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, για να πλησιάσεις το σύντροφό σου. Σίγουρα θα βρεις την ανταπόκριση που ζητάς, αρκεί να αποφύγεις οποιαδήποτε ένταση και να μην ενδώσεις σε προκλήσεις. Πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο να αφήσεις τις μικρές διαφορές που υπάρχουν να σας αποξενώσουν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε ένα νέο άτομο στη ζωή σας, που θα εισβάλλει από εκεί που δεν το περιμένετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αγαπητέ Κριέ, απαιτεί ψυχραιμία και ήρεμη σκέψη, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις εκκρεμότητες που έχουν μαζευτεί από το παρελθόν και σε βασανίζουν ακόμα. Μην ανοίγεσαι στα οικονομικά σου γιατί θα δυσκολευτείς να τα βάλεις σε μια σειρά, αφού και ο Άρης στον Ζυγό θα σου προσθέσει επιπλέον έξοδα, που δεν έχεις υπολογίσει.

Ταύρος
21/4-20/5
Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη ερεθίσματα και νέες εμπειρίες για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, με τη Σελήνη σήμερα από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Πλούτωνα. Γνωστά πρόσωπα αποκτούν ένα νέο ενδιαφέρον, που παραξενεύει ακόμα κι εσένα, που τους ξέρεις καλά. Γενικά η διάθεσή σου είναι πολύ ανεβασμένη και μπορείς να κάνεις ό,τι βάλει το μυαλό σου. Οι συζητήσεις αποκτούν νόημα και όλα μπαίνουν σε μια σειρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα θα είναι ήρεμη για την αισθηματική σου ζωή, είτε αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος είτε όχι. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα, αν είσαι διατεθειμένος να ακολουθήσεις το σύντροφό σου στις προτάσεις, που μπορεί να σου κάνει. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, θα προκύψουν διάφορες γνωριμίες, που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου σήμερα, φίλε Ταύρε, σου δημιουργούν αρκετό άγχος, αλλά όλα θα ξεπεραστούν αν δείξεις ώριμη συμπεριφορά και τηρήσεις πιστά το πρόγραμμά σου. Προσοχή στα έξοδα που σε αγχώνουν και σε εμποδίζουν να σκεφτείς πιο σημαντικά ζητήματα που επείγουν.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Απόφυγε σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, τις κακοτοπιές κάθε είδους. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και οι συζητήσεις με την οικογένειά σου γύρω από ευαίσθητα ζητήματα, που σε προβληματίζουν και σας φέρνουν όλους σε δύσκολη θέση. Καλύτερα να γίνεις λίγο πιο υπομονετικός και να μην απογοητεύεσαι από τις καθυστερήσεις, που θα προκαλέσει αυτή η Πέμπτη σε διάφορες υποθέσεις σου. Όλα θα πάνε πολύ καλύτερα, αν είσαι ψύχραιμος και δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τη σημερινή ημέρα θα έχεις την ευκαιρία να πλησιάσεις το σύντροφό σου, φίλε Δίδυμε, και να ανανεώσεις τη σχέση σας με ένα ρομαντικό δείπνο ή με μία έξοδο πολυτελείας. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, για να ξεπεράσετε διάφορα προβλήματα που σας απασχολούν. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά σου, να περιμένεις ένα πισωγύρισμα από έναν παλιό σου σύντροφο. Πριν τον δεχτείς πίσω στη ζωή σου, πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά και να ακούσεις τη φωνή της λογικής και όχι της καρδιάς σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα επικρατήσει σήμερα μια αναμπουμπούλα και καλά θα κάνεις να μην ενδώσεις σε προτάσεις που θα σου γίνουν, αν αισθάνεσαι ότι δεν σε συμφέρουν πλήρως. Αποστασιοποιήσου λίγο από τους συναδέλφους σου και προτίμησε να ασχοληθείς με μοναχικά καθήκοντα. Άφησε για αργότερα τις νέες συνεργασίες και τα νέα ξεκινήματα.


Καρκίνος
22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, αν γίνεσαι επίμονος με κάποιες καταστάσεις και δεν βλέπεις τι είναι κρυμμένο πίσω από αυτές, τότε ίσως να χάνεις όλο το νόημα και, μαζί με αυτό, δυστυχώς χάνεις και τον τρόπο να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν. Θα πρέπει να ανοίξεις λίγο τους ορίζοντές σου και να γίνεις πιο διαλλακτικός και ευέλικτος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Καρκίνος, σήμερα θα δεις μεγάλη βελτίωση και θα πρέπει να δείξεις τα θετικά σου συναισθήματα απέναντι στο σύντροφό σου, για να πάνε τα πράγματα ακόμα καλύτερα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, θα έχεις χαρμόσυνα μαντάτα από το άτομο που σε ενδιαφέρει, για μία βραδινή έξοδο μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, απαιτούν σήμερα αρκετή προσοχή και σύνεση, για να λύσεις κάποια ζητήματα. Μην ανοίγεσαι σε άτομα που δεν εμπιστεύεσαι πλήρως, γιατί ενδέχεται αυτό να σου βγει σε κακό. Προσοχή στα έξοδά σου, γιατί τα οικονομικά σου είναι μια μόνιμη πηγή άγχους, που θα πρέπει να χειριστείς διαφορετικά.

Λέων
23/7-23/8

Θα χρειαστεί να δείξεις μεγάλη προσοχή αυτήν την Πέμπτη, αγαπητέ Λέων, για να μην παρασυρθείς από γνώμες άλλων και μην κάνεις κινήσεις, τις οποίες κατά βάθος δεν τις πιστεύεις. Καλύτερα να δείξεις υπομονή και να αξιολογήσεις με μεγάλη ωριμότητα τα στοιχεία που προκύπτουν, για να βγάλεις τα κατάλληλα συμπεράσματα. Μην ξεχνάς ότι η διαίσθησή σου, σου λέει πολλές φορές την αλήθεια. Ακολούθησέ την, χωρίς δεύτερη σκέψη!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Λέων, σήμερα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και αυτό θα προσελκύσει το σύντροφό σου να σου εκφράσει πιο εύκολα αυτά που νιώθει για σένα. Το βράδυ θα είναι άκρως ρομαντικό μεταξύ σας και η σχέση σας θα ανανεωθεί. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα αυτό το διάστημα, μήπως πρέπει να βγαίνεις λίγο περισσότερο από το σπίτι, ώστε να γνωρίσεις περισσότερο κόσμο; Το βέβαιο είναι ότι με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου δεν θα καταφέρεις να βρεις αυτό που ζητάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Λέων, ίσως να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα με τους συνεργάτες σου, γι’ αυτό θα πρέπει να μιλήσεις και να μην φοβηθείς ότι θα δημιουργήσεις έχθρες. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, γι’ αυτό ξεκαθάρισε όσο το δυνατόν πιο νωρίς την θέση σου, ώστε να ξέρεις που βρίσκεσαι. Τα οικονομικά σου θα σημειώσουν μία μικρή βελτίωση.

Παρθένος
24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, αν κάνεις σήμερα έναν καλό προγραμματισμό, θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις σε όλες τις υποχρεώσεις σου χωρίς άγχος, το οποίο δεν σε βοηθάει σε τίποτα. Ίσα – ίσα, ο πανικός που σε πιάνει καμιά φορά, σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα χειρότερα απ’ ό,τι είναι. Δεν είναι τόσο τραγική η κατάσταση όσο την έχεις στο μυαλό σου και ίσως, αν μιλήσεις με φίλους, να δεις τις πραγματικές διαστάσεις των προβλημάτων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή και ήρεμη για την αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Παρθένος, καθώς θα δεχθείς την αγάπη του συντρόφου σου και θα μπορέσεις να εκφραστείς κι εσύ το ίδιο. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να μην κλείνεσαι στο σπίτι, να βγεις έξω με τους φίλους σου και να περάσεις όμορφα. Μην ξεχνάς ότι η θετική σου διάθεση έχει πολλές πιθανότητες να προσελκύσει και ενδιαφέροντες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν σήμερα αρκετά, φίλε Παρθένε, και θα προσπαθήσεις να τελειώνεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς. Να ξέρεις ότι ο προγραμματισμός θα αποδειχθεί σωτήριος για την αποτελεσματική έκβασή τους. Τα οικονομικά σου είναι κάπως καλύτερα και μπορείς να τακτοποιήσεις κάποιες οφειλές από το παρελθόν.

Ζυγός
23/9-22/10

Διάφορα προβληματάκια θα προκύψουν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Ζυγέ, και θα χρειαστεί να τα λύσεις άμεσα. Μην τα χάσεις και μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Θα σου χρειαστεί αρκετή ψυχραιμία, αλλά όχι επειδή αυτά τα προβλήματα είναι τόσο σημαντικά, όσο γιατί έχουν μαζευτεί αρκετές αναποδιές, που σε συνδυασμό με τις διάφορες καθυστερήσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα, σε έχουν κάνει να χάσεις την υπομονή σου. Μάλλον θα πρέπει να σταθείς για ένα λεπτό και να τα βάλεις όλα σε σειρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν σήμερα καταφέρεις να αφήσεις στην άκρη το άγχος που σε κατατρέχει στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Ζυγέ, θα μπορέσεις να περάσεις ένα όμορφο βράδυ με τη σχέση σου. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, μην το βάζεις κάτω και κάνε σχέδια με φίλους, που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Όλο και κάτι μπορεί να προκύψει στη ζωή σου, αρκεί να είσαι εκεί για να το δεις!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου σήμερα, αν είσαι Ζυγός, θα μπορέσεις να προχωρήσεις στο δρόμο που έχεις χαράξει και θα λύσεις εύκολα κάποια ζητήματα, που μέχρι σήμερα αποτελούσαν γρίφο για εσένα. Δείξε μεγάλη προσοχή στον χειρισμό των οικονομικών σου, γιατί έχεις την τάση να κάνεις περιττές αγορές, που μελλοντικά θα σε πιέσουν.


Σκορπιός
23/10-22/11

Επηρεάζεσαι αρκετά από τα προβλήματα των γύρω σου, αγαπητέ Σκορπιέ, κι επειδή αυτά δεν θα σταματήσουν να προκύπτουν, μάλλον θα πρέπει να σταματήσεις εσύ να τα αντιμετωπίζεις με αυτόν τον τρόπο. Όλη αυτή η κατάσταση θα σου προκαλέσει σήμερα μια τάση εσωστρέφειας και κάποια στιγμή, μέσα στην ημέρα, θα νιώσεις κι ένα αίσθημα μελαγχολίας. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί αυτό θα μπλοκάρει και τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα περάσουν μία πολύ καλή μέρα, αν είσαι Σκορπιός, γι’ αυτό μην κόβεις χρόνο από τη σχέση σου, για να ασχοληθείς με όλα τα άλλα θέματα της ζωής σου. Όσο για εσένα που είσαι ακόμη μόνος, το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει την ευκαιρία να ξεκινήσεις μία σχέση με το άτομο που είσαι ερωτευμένος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, μείνε σταθερός στα σχέδιά σου και μην κάνεις σήμερα καινούργια ξεκινήματα. Καλύτερα να εργαστείς ομαδικά και να ψάξεις λύσεις με τη βοήθεια των συνεργατών σου, παρά να εργαστείς μόνος σου. Η επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα ικανοποιηθείς από τα αποτελέσματα που θα έχεις. Πρόσεξε να μην κάνεις περιττές σπατάλες, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις το συναισθηματικό σου κενό.


Τοξότης
23/11-21/12

Αγαπητέ Τοξότη, γνωρίζεις πολύ καλά πως κάποιες φορές η προθυμία σου να βοηθήσεις τους γύρω σου δεν έχει κανένα όριο με αποτέλεσμα να πιέζεσαι για να ανταποκριθείς σε όλα εκείνα τα οποία υπόσχεσαι. Καλό είναι σήμερα να βάλεις ένα φρένο και να υπολογίσεις καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο σου, πριν δεσμευτείς ότι θα βοηθήσεις κάποιους ανθρώπους. Κοίτα και λίγο τον εαυτό σου… δεν κάνει κακό!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Τοξότης, μπορείς να περάσεις μία καλή ημέρα στη σχέση σου, αρκεί να μην εξωτερικεύσεις τα νεύρα σου στο σύντροφό σου και αποφύγεις τις λογομαχίες. Βάλε και λίγο νερό στο κρασί σου, γιατί δεν χρειάζεται να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Εσύ που είσαι ελεύθερος, μήπως θα ήταν καλό σήμερα να τολμήσεις να κάνεις την πρώτη κίνηση προς το άτομο που θέλεις να κατακτήσεις; Οι πλανήτες πάντως είναι με το μέρος σου, για να το επιτύχεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, πηγαίνουν αρκετά καλά σήμερα, αλλά θα πρέπει λίγο να προσέξεις τους στόχους που βάζεις για το μέλλον, ώστε να κινούνται σε λογικά και ρεαλιστικά πλαίσια. Πρόσεξε να μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις και προπαντός, να μην γίνεσαι άπληστος και άδικος με τον εαυτό σου. Δεν χρειάζεται να τα καταφέρεις όλα με μιας. Πολύ προσοχή στα οικονομικά σου ανοίγματα, που φαίνεται πως δεν κλείνουν με τίποτα…


Αιγόκερως
22/12-19/1

Αν κάποιες υποθέσεις σου καθυστερούν, αγαπητέ Αιγόκερε, μην απογοητεύεσαι και μην κάνεις πίσω. Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να δείξεις επιμονή και υπομονή, για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Καλό είναι σήμερα να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις και γενικά, μην υποκύπτεις σε σκέψεις πανικού, γιατί θα το μετανιώσεις αργότερα. Μείνε σταθερός και ήρεμος, γιατί αυτή είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη στάση, που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα μπορεί να μην είναι και η πιο ευχάριστη για την αισθηματική σου ζωή, φίλε Αιγόκερε, αλλά αν ξεπεράσεις την κακή διάθεση που θα έχεις και αποβάλλεις τις σκοτούρες που βασανίζουν το μυαλουδάκι σου, θα νιώσεις όμορφα με τη σχέση σου και θα βρεις παρηγοριά και ξεκούραση στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, μην είσαι τόσο απόμακρος, γιατί μπορεί να χάσεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που μπορεί να σου προκύψουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μια καλή σειρά και ίσως χρειάζεται να ασχοληθείς σήμερα με τις λεπτομέρειες της δουλειάς σου. Αν τις διορθώσεις κι αυτές, θα νιώσεις πολύ καλύτερα και θα λάβεις την αντίστοιχη ηθική και υλική ανταμοιβή από τους προϊσταμένους σου.Υδροχόος
20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, κάποια πράγματα, που είχες υπολογίσει ότι μπορούσαν να σου αποδώσουν οικονομικά οφέλη, φαίνεται πως τελικά δεν αποδίδουν. Άλλαξε λοιπόν τακτική και φρόντισε να βρεις άλλους τρόπους, ώστε να κερδίσεις αυτά που έχεις ανάγκη. Η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι σε καλά επίπεδα και θα ηρεμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Υδροχόος, θα αισθάνεσαι εγκλωβισμένος, με αποτέλεσμα να γίνεις λίγο εριστικός απέναντι στο σύντροφό σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην φτάσεις τα πράγματα στα άκρα, αν δεν είσαι βέβαιος για αυτά που θέλεις και αισθάνεσαι. Αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου, η μέρα είναι καλή για να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από έναν νέο κύκλο γνωριμιών.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Οι συνεργασίες που θα κάνεις σήμερα στον τομέα των επαγγελματικών σου, φίλε Υδροχόε, θα αποδειχθούν ιδιαίτερα σημαντικές για την προώθηση των ιδεών σου. Αν νιώθεις πιεσμένος για κάποιο ζήτημα που δεν έχει ακόμη τελειώσει, μη διστάσεις να ζητήσεις την βοήθεια των ατόμων που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που επείγουν.

Ιχθείς
20/2,20/3

Κάποια πράγματα σήμερα δεν σου πάνε πολύ καλά, αγαπητέ Ιχθύ, αλλά δε φτάνει να κάνεις μόνο τη διαπίστωση, αλλά και να πράξεις αναλόγως, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τη στάση σου ή να πρέπει να δεις τις καταστάσεις λίγο πιο ώριμα και να ξεχάσεις τις μεθόδους που ακολουθούσες μέχρι τώρα. Ίσως επίσης κάποιοι έμπιστοι άνθρωποι απ’ το κοντινό σου περιβάλλον μπορούν να σε βοηθήσουν με τη γνώμη τους. Μην φοβηθείς να τους ακούσεις, γιατί όλο και κάτι μπορεί να ξέρουν παραπάνω…

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μία ξαφνική πρόταση από το σύντροφό σου για μία βραδινή έξοδο, θα σε χαροποιήσει σήμερα ιδιαίτερα, φίλε Ιχθύ, και θα σου δώσει την δυνατότητα να τον πλησιάσεις και να κουβεντιάσεις μαζί του όλα όσα σε απασχολούν και σου χαλούν τη διάθεση. Εσύ που είσαι ακόμη χωρίς ταίρι, ετοίμασε την αγκαλιά σου, για ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον, που έρχεται να σου προσφέρει την αγάπη του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, τα επαγγελματικά σου ζητήματα χρειάζονται σήμερα προσοχή και δεν πρέπει να βιαστείς για καμία απόφαση. Μείνε ψύχραιμος ό,τι κι αν γίνει και ό,τι κι αν ακούσεις από τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου απαιτούν διαφορετικό χειρισμό από την μεριά σου, αν δεν θέλεις γρήγορα να ξεμείνεις.
myastra.gr
pinnokio.gr


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...