Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

Οι πιο γελοίες δικαιολογίες χωρισμού

"Είμαι πολύ πιεσμένος στην δουλειά"

Μήπως να εισηγηθούμε στο αφεντικό σου ...
μια ολιγόμηνη άδεια μετ' αποδοχών; Όλοι είναι πιεσμένοι στην δουλειά τους, ειδικά αυτή την περίοδο. Σε φυσιολογικές γραμμές -λέω εγώ τώρα – η κοπέλα σου θα έπρεπε να είναι εκείνη η οποία σου φτιάχνει τη διάθεση και σε χαλαρώνει από το άγχος της δουλειάς. Οπότε μην περιμένεις να σε πιστέψει και πολύ.

"Δεν ξέρω τι θέλω"

Αυτή την ατάκα που λες και κοιτάς τις όχθες του ποταμού Πιέδρα, την ώρα που η κοπέλα σου βουρκώνει μπροστά στο χάος του μυαλού σου. Μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου και κυρίως εκείνη. Ξέρεις τι θέλεις. Να χωρίσεις. Οπότε κούμπωσε τα παντελόνια σου και πες το.

"Σου αξίζει κάτι καλύτερο"

Εντάξει, σε αυτή την ατάκα θα έπρεπε η γκόμενα να σκάσει στα γέλια μπροστά στα μούτρα σου και να πάρει επιτόπου τηλέφωνο όλες τις κολλητές της να τους πει το ανέκδοτο. Σίγα ρε μεγάλε ανθρωπιστή. Αυτή η κατάφορη ένδειξη αυταπάρνησης και μετριοφροσύνης δεν έπιασε ποτέ. Εκτός αν είναι τόσο βλήτο η γκόμενά σου οπότε καλά κάνεις και την χωρίζεις.

"Θέλω να αποκτήσω εμπειρίες πριν παντρευτούμε"

Yeah right. Το πρώτο σκέλος βασικά είναι αλήθεια. Θες να αποκτήσεις εμπειρίες. Το καταλάβαμε. Το δεύτερο σκέλος είναι για γέλια. Αν θες να την παντρευτείς άσε τους χωρισμούς και τις αηδίες και μείνε μαζί της. Το να της χρυσώνεις έτσι το χάπι δεν κάνει σε κανέναν από τους δύο καλό γιατί υπάρχει μία στο εκατομμύριο να σε πιστέψει και να περιμένει.

"Δεν έχω λεφτά"

Κανείς δεν έχει. Η μοναδική περίπτωση στην οποία δικαιολογείται μια τέτοια ατάκα είναι αν εκείνη έχει πολλά λεφτά κι εσύ είσαι άνεργος, οπότε νιώθεις ευνουχισμένος που δεν μπορείς να της προσφέρεις όσα θέλει. Οκ. Τότε ναι. Αλλά σε κάθε άλλη περίπτωση, κάτσε μαζί της και τα λεφτά θα έρθουν. Μάλλον.

πηγη men24
aniwthoi


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...