Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Nέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη δολοφονία της συντρόφου του Όσκαρ Πιστόριους:


dinatosinfo16
Η συγκλονιστική υπόθεση..

δολοφονίας της συντρόφου του διάσημου παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους (Oscar Pistorius) έχει σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Οι ανατροπές είναι καταιγιστικές και το...
νέο στοιχείο είναι πως ο Πιστόριους δολοφόνησε την σύντροφό του Ρίβα Στίνκαμπ (Reeva Steenkamp) μετά από χρήση αναβολικών και αλκοόλ!

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα ενημέρωσης το επικίνδυνο κοκτέιλ αναβολικών και αλκοόλ μπορεί να είναι η πραγματική αιτία της τραγωδίας που παίχτηκε τα ξημερώματα της γιορτής των ερωτευμένων, με θύμα την 30χρονη καλλονή.

Η αστυνομία βρήκε στεροειδή που είναι αναβολικά απαγορευμένα και ενδείξεις για μεγάλη κατάποση αλκοόλ στο σπίτι του χρυσού Παραολυμπιονίκη.

Μαζί με αυτά βρήκε και το ματωμένο ρόπαλο, που έχει γίνει το επίκεντρο των ερευνών για να διαπιστωθεί αν η 30χρονη χτυπήθηκε με αυτό πριν πυροβοληθεί, αν ο Πιστόριους το χρησιμοποίησε για να μπει στο μπάνιο όπου εκείνη ήταν κλεισμένη ή αν το χρησιμοποίησε το θύμα για να αμυνθεί.

Η αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο να ήταν ο Πιστόριους σε κατάσταση αμόκ τη στιγμή της επίθεσης, συνέπεια της χρήσης υπερβολικής χρήσης αναβολικών.

Πολλά θα δείξουν οι έλεγχοι στο αίμα του Πιστόριους, καθώς δείγματα έχουν σταλεί για τοξικολογικές εξετάσεις.

Η αστυνομία πιστεύει ότι η Στίνκαμπ δέχτηκε τον πρώτο πυροβολισμό, στο μηρό, ενώ βρισκόταν στην κρεββατοκάμαρα.

Οι πληγές στο υπόλοιπο σώμα της οδηγούν στο συμπέρασμα πως ήταν διπλωμένη από τον πόνο όταν δέχτηκε τα επόμενα χτυπήματα!

Είχε βγει καταφύγιο στο μπάνιο και δέχτηκε τους πυροβολισμούς μέσα από την πόρτα. Ειδικοί, εκτιμούν ότι πιθανότητα κάλυπτε το κεφάλι της με τα χέρια της και αυτό εξηγεί τα τραύματα στο δάχτυλο και το βραχίονα.

Όσο για το ματωμένο ρόπαλο, οι έλεγχοι θα δείξουν αν το θύμα είχε χτυπηθεί με αυτό πριν τους πυροβολισμούς.

Οι νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως μια μέρα πριν ο Όσκαρ Πιστόριους εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο, για να αποφασιστεί αν θα αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση ή όχι.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι φόνος εκ προ μελέτης κι αν καταδικαστεί θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή.

Ο χρυσός Παραολυμπιονίκης ματαίωσε τη συμμετοχή του σε όλους τους αγώνες στους οποίους επρόκειτο να πάρει μέρος έως και τον Μάιο.


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...