Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Τα Ζώδια σήμερα Παρασκευή 22/2


 
Κριός
21/3-20/4

Θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο, αγαπητέ Κριέ. Για να βρεις τις λύσεις που σου χρειάζονται, θα πρέπει να εξωτερικευθείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι, αναβάλλοντας τις λύσεις στα προβλήματά σου. Σήμερα άλλωστε, θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, είναι μια καλή στιγμή για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Είναι στο χέρι σου να βελτιώσεις τις καταστάσεις. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, βγες και διασκέδασε. Κάπου κοντά σου βρίσκεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με κάποιο πρόσωπο, που πολύ γρήγορα θα έχεις στην αγκαλιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Κριέ, στη δουλειά σου αρκετές νέες ιδέες θα ανοίξουν το δρόμο προς την υλοποίηση των στόχων σου και θα μπορέσεις να βρεθείς πιο κοντά στην επιτυχία. Μην φοβάσαι τόσο πολύ το ρίσκο και βάλε νέους και υψηλότερους στόχους. Στα οικονομικά, απόφυγε τις συμφωνίες και τα ανοίγματα και προτίμησε να περιορίσεις τα έξοδά σου, πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο.

 
Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, φίλε Ταύρε, έχεις μια πολύ θετική διάθεση και μια δυναμική στάση, που θα σε κάνει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να λύσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν και τα οποία μάλιστα θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ταύρε, το άγχος και η πίεση δεν σε αφήνουν να απολαύσεις όσα έχεις. Ηρέμησε λοιπόν και δημιούργησε μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα για εσένα και τον σύντροφό σου. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, ανοίξου σε νέες γνωριμίες, βγες από το σπίτι σου και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, κάποιες υποχρεώσεις πρέπει να λυθούν χωρίς πολλές καθυστερήσεις και πρέπει να κινηθείς αποφασιστικά, όσο κι αν αυτό σε κουράζει. Τα οικονομικά σου απαιτούν δραστικές αλλαγές, αν θέλεις να δεις τα έξοδα να μειώνονται.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Αρκετά γεγονότα που θα λάβουν χώρα σήμερα, θα σε κάνουν να αμφιβάλεις για διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Δίδυμε. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός στις απόψεις σου. Βρες επιχειρήματα και πείσε τους γύρω σου για όσα σκέφτεσαι και μην υποχωρείς τόσο εύκολα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Δίδυμε, θα ακούσεις σήμερα παράπονα από τον σύντροφό σου, που νιώθει πως αδιαφορείς και παραμελείς τη σχέση σας. Σκέψου αν έχει δίκιο, πριν εκνευριστείς. Και αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, φρόντισε να ξαναβρείς το χαμόγελό σου, για να μπορέσεις να γοητεύσεις το άτομο που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, αλλά ίσως θα έπρεπε να γίνεις πιο απαιτητικός με τη δουλειά σου, αλλά και με τους συνεργάτες σου, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αλλά θα χρειαστεί και εδώ να πάρεις γενναίες αποφάσεις, για να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται.



Καρκίνος
22/6-22/7

Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για εσένα, φίλε Καρκίνε, αφού θα καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχε το νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα αφορά στα σχέδιά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Καρκίνε, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς η σχέση σου βρίσκεται σε μια καλή μέρα κι εσύ απολαμβάνεις την αγάπη του συντρόφου σου. Αν η μοναξιά είναι πλέον η μοναδική σου παρέα, άφησε τον ερωτισμό σου ελεύθερο, να κατακτήσει όποιον βάλεις στο μάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Όλα πάνε καλά στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, και κάποιες αλλαγές θα φέρουν νέες προοπτικές. Αρκετές προτάσεις για νέες συνεργασίες και συμφωνίες, θα δημιουργήσουν ένα πολύ θετικό κλίμα στο χώρο της δουλειάς. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή και επειγόντως φρένο στα άσκοπα έξοδα.


Λέων
23/7-23/8

Η ευαίσθητη πλευρά σου, αγαπητέ Λέων, βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα και σε κάνει να απομονώνεσαι από το περιβάλλον σου. Είναι καλό να αξιολογήσεις τα λάθη που έχεις κάνει, αλλά προσοχή να μην παρασυρθείς από μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Λέων, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και μπορείς να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου για θέματα που αφορούν την κοινή σας ζωή. Εσύ που μπορεί να είσαι πολύ καιρό χωρίς ταίρι, κάποιο άτομο από το παρελθόν σου ίσως κάνει σήμερα δυναμική εμφάνιση. Αν αυτή η επαφή σου χαλάει τη διάθεση, μπορείς να την αποφύγεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Λέων, πάνε αρκετά καλά, αλλά εσύ αισθάνεσαι κουρασμένος και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό και πίεση. Ηρέμησε και μην πιέζεις τόσο τον εαυτό σου, γιατί θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη φάση και ίσως πρέπει να μιλήσεις με φίλους ή συνεργάτες, για να σε συμβουλέψουν ή και να σε βοηθήσουν.



Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Παρθένε, είναι κατάλληλη για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, κάνοντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και, αν θέλεις, συμβουλεύσου τα δικά σου άτομα που μπορούν να σου δώσουν και μια άλλη οπτική των ζητημάτων που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Παρθένε, είναι μια καλή μέρα για να μιλήσεις με το σύντροφό σου, σχετικά με όσα σε απασχολούν. Μόνο έτσι θα αποφύγεις να κάνεις χειρότερη την κατάσταση της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος, μη χάνεις τη θετική σου διάθεση και μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα. Βγες από το σπίτι και γνώρισε νέους ανθρώπους, που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, θα παρουσιαστούν κάποια έκτακτα ζητήματα, αλλά αν βάλεις μπροστά τη λογική σου, θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με επιτυχία σε ό,τι προκύψει. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, καθώς τα έξοδα που έχεις κάνει σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού.



Ζυγός
23/9-22/10

Αν είσαι Ζυγός, η σημερινή μέρα θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα και θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να τα αντιμετωπίσεις. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, για να βρεις τις λύσεις που αναζητάς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ζυγέ, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και δημιούργησε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, με πρωτοβουλίες και κινήσεις που θα ευχαριστήσουν τον σύντροφό σου. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις, για να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μη διστάζεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ζυγέ, κάποιες καθυστερήσεις ή και αδιέξοδα, θα σε προβληματίσουν και θα σε αγχώσουν, αλλά αν ακολουθήσεις το ένστικτό σου, όλα θα λήξουν όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πηγαίνουν καλά και κάποιες θετικές συγκυρίες θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεσαι.



Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα να ολοκληρώσεις σχέδια και να εκπληρώσεις όνειρα που κάνεις εδώ και καιρό, αγαπητέ Σκορπιέ. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και φρόντισε να ξεκουραστείς, γιατί τον τελευταίο καιρό τα έχεις δώσει όλα…

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Σκορπιέ, αν καταφέρεις να κρατήσεις το άγχος μακριά από τη σχέση σου θα δεις πιο θετικά τη ζωή σου και θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου. Εσύ που ακόμη ψάχνεις να βρεις το έτερον ήμισυ, πρόσεξε τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι σήμερα, γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα η δουλειά σου θα σου δώσει την ευκαιρία να πλησιάσεις τους στόχους σου και να νιώσεις ικανοποίηση από την επαγγελματική σου ζωή. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να μειώσεις τα περιττά έξοδα.



Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα νιώθεις αρκετά καλά για όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, αλλά αυτή η στάση μπορεί να γίνει παγίδα και να σε κάνει να επαναπαυθείς σε όσα έχεις καταφέρει. Μην υποκύψεις και μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου. Κινήσου χωρίς άγχος, αλλά με δυναμικότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, μίλα στον άνθρωπό σου για όσα σε προβληματίζουν και μην υποκρίνεσαι πως όλα πάνε άψογα μεταξύ σας. Εσύ που βαδίζεις ακόμη χέρι-χέρι με τη μοναξιά, βγες με καλούς φίλους και ασχολήσου με πράγματα που σε ευχαριστούν. Έτσι θα γεμίσεις το χρόνο σου ευχάριστα και δεν θα μελαγχολήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης, ίσως να προκύψουν κάποια προβλήματα, αλλά αν είσαι ψύχραιμος, είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι σε μια καλή μέρα, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν πάλι από το πρόγραμμά σου.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Το πείσμα και η επιμονή δεν σου κάνουν καλό, αγαπητέ Αιγόκερε. Μάλλον σε απομονώνουν από τους γύρω σου και σε κάνουν να αισθάνεσαι ακόμη πιο μόνος σου. Μην γίνεσαι λοιπόν εγωιστής και εγωκεντρικός, αλλά προσπάθησε να πλησιάσεις τα άτομα εκείνα, που είναι βέβαιο ότι θέλουν το καλό σου και ανησυχούν για το μέλλον σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Αιγόκερε, καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις στο σύντροφό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις βαριά λόγια. Αξιοποίησε τη μέρα για να έρθεις κοντά του, αφήνοντας στην άκρη τα νεύρα σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου σου, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κάνε την κίνησή σου χωρίς εγωισμούς και θα βγεις κερδισμένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες και νέες συνεργασίες, που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου. Άκουσε τους συνεργάτες σου και μην είσαι απόλυτος, για να πετύχεις όσα θέλεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και ίσως, με μια καλή διαχείριση, καταφέρεις να εξοικονομήσεις κάποια χρήματα.



Υδροχόος
20/1-19/2

Ο εκνευρισμός που θα σε χαρακτηρίζει σήμερα δεν θα σου βγει σε καλό, αγαπητέ Υδροχόε. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και μην πελαγώσεις, από τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις, προς όφελός σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Υδροχόε, άφησε μακριά από τη σχέση σου όλα σου τα προβλήματα και διατήρησε ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά, είναι μια καλή μέρα η σημερινή Τρίτη για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου προς το άτομο που σου αρέσει. Θα δεις ότι η ανταπόκρισή του θα είναι πολύ θετική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, κάποιες συμφωνίες ή νέες συνεργασίες θα σε βοηθήσουν αρκετά, να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που έχεις. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος, κυρίως στα οικονομικά σου, τα οποία βελτιώνονται. Μην κάνεις κινήσεις που θα δημιουργήσουν νέα έξοδα.



Ιχθείς
20/2,20/3

Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά έντονη για εσένα, φίλε Ιχθύ, και κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν. Οι αποκαλύψεις και γενικά οι ειδήσεις που θα μάθεις, μπορεί να σε στενοχωρήσουν, αλλά ταυτόχρονα θα σου δώσουν και απαντήσεις, ώστε να δεις πιο ξεκάθαρα κάποια ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και προχώρα με θάρρος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, θα χρειαστεί να είσαι σήμερα στο πλευρό του συντρόφου σου, που σε χρειάζεται. Δείξε την αγάπη σου και άφησε την γκρίνια. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, οι συνθήκες σε ευνοούν πολύ για να το βρεις, αρκεί να είσαι ανοιχτός και έτοιμος να γνωρίσεις νέα άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ιχθύ, θα κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σου. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην αναλάβεις νέες υποχρεώσεις, γιατί ήδη έχεις αρκετά θέματα σε εκκρεμότητα. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται προσεκτική διαχείριση, για να μείνουν σε μια ισορροπία.
Πηγή : myastro.gr
pinnokio.gr


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...