Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 21/2




Γενικό προφίλ ...


Η Σελήνη στον Υδροχόο προωθεί τις συλλογικές διαδικασίες και τονίζει θέματα με φίλους/ες.

Παράλληλα, εντείνει τις αντιδράσεις απέναντι σε οτιδήποτε καταπιεστικό. Σήμερα, είναι προτιμότερο να μην ακολουθήσετε την πεπατημένη αλλά να διαλέξετε ασυνήθιστους ή εναλλακτικούς δρόμους, διότι απλά τα ίδια και τα ίδια ...κουράζουν! Η ημέρα είναι επίσης κατάλληλη για έρευνες και αναλύσεις.



Κριός

Με τη Σελήνη στον 11ο οίκο φίλοι και γνωστοί σας πλησιάζουν και ζητούν τη γνώμη σας για κάποια δραστηριότητα με ομαδικό χαρακτήρα. Οικονομικά το ντεπόζιτο είναι φουλαρισμένο και αυτό σας δίνει την πολυτέλεια να κινείστε όπου και όπως θέλετε. Επαγγελματικά ζητήματα μπορούν να κυλήσουν ομαλά, εάν αποφύγετε προστριβές για μικροπράγματα. Οι γεννημένοι το 1983 θα επικεντρωθείτε σε ένα «καυτό» αισθηματικό θέμα.



Ταύρος

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο σάς δημιουργεί έναν εκνευρισμό διότι κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις απαιτούν πιο εντατικούς και γρήγορους ρυθμούς. Αισθηματικά είναι πολύ πιθανόν να γίνει μια επαναπροσέγγιση από πρόσωπο που παρελθόντος, γεγονός που θα σας γοητεύσει. Μέσω ενός φιλικού προσώπου θα γνωρίσετε πολλά νέα άτομα. Οι γεννημένοι το 1992 θα ακυρώσετε ένα σημαντικό ραντεβού.



Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο οι άλλοι σας απασχολούν με ειδήσεις και κουτσομπολιά που σας ξεκουράζουν. Στα αισθηματικά, εσείς κοιτάτε το παρόν αλλά το έτερον ήμισυ ανησυχεί για το μέλλον και αυτό μπορεί να αποτελέσει αφορμή για μια προσωρινή αναμπουμπούλα. Κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις και σχέδια θα έχουν μάλλον θετική εξέλιξη παρά καθυστερήσεις. Οι γεννημένοι του 1983 θα μιλάτε σήμερα ασταμάτητα.



Καρκίνος

Κάποια ξαφνικά γεγονότα που συνδέονται τόσο με τα ερωτικά όσο και τα οικονομικά σας θα απαιτήσουν ελιγμούς που πιθανόν να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Επαγγελματικά έχετε βοήθεια από συναδέλφους, ενώ νιώθετε καλά που τα οικονομικά της επιχείρησης στην οποία δουλεύετε έχουν άνοδο. Επαφές με άτομα από το εξωτερικό ή συζητήσεις με νομικούς συμβούλους είναι πολύ πιθανές. Οι γεννημένοι το 1986 σήμερα θα ασχοληθείτε με εργασίες σπιτιού.



Λέων

Με τη Σελήνη στον απέναντι οίκο νιώθετε ότι πρέπει να διευθετηθούν αρκετά θέματα στα οποία συμμετέχει και ο σύντροφος σας. Υποσχέσεις από συνεργάτες ή συνεταίρους δεν έχουν ακόμα αρχίσει να υλοποιούνται και αυτό σας προκαλεί άγχος και ανησυχία. Τέλος η σημερινή μέρα ευνοεί οικονομικές συζητήσεις και ερωτικές συναντήσεις. Οι γεννημένοι το 1984 θα απαιτήσετε από τους άλλους ξεκάθαρες και άμεσες λύσεις.



Παρθένος

Επαγγελματικά αποφασίζετε να πρωτοτυπήσετε και να ασχοληθείτε με πράγματα που άλλοι δεν έχουν τολμήσει. Με τον Ερμή στους Ιχθύες, δεν αναλύετε τα πάντα αυστηρά με τη λογική, αλλά αφήνετε το συναίσθημα να σας εμπνεύσει και να σας οδηγήσει σε καινούργια μονοπάτια. Ερωτικά κάθε μέρα νιώθετε και πιο όμορφα και αυτό φαίνεται και στη διάθεση σας. Οι γεννημένοι το 1963 αποφύγετε τις βαρετές εργασίες.



Ζυγός

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο, νιώθετε έτοιμοι να εγκαταλείψετε κάποιες συντηρητικές απόψεις και πεποιθήσεις προκειμένου να χαρείτε τον έρωτα και τη ζωή γενικότερα. Το παρελθόν δεν σας αφήνει να ησυχάσετε, αλλά εσείς είστε διατεθειμένοι να αδιαφορήσετε μέχρι να βαρεθεί και να αλλάξει πορεία. Επιπλέον χρήματα και αμοιβές θα σας ευχαριστήσουν. Οι γεννημένοι το 1983 θα δώσετε ευκαιρίες.



Σκορπιός

Εάν κάτι δεν σας αρέσει είναι οι απαγορεύσεις, για αυτό σήμερα δεν υποτάσσεστε στα θέλω των άλλων παρά μόνον στα δικά σας. Ίσως αποφασίσετε να ανανεώσετε ή να ανακαινίσετε το χώρο που εργάζεστε, προκειμένου να εναρμονίζεται στη θετική σας διάθεση. Συναντήσεις και επικοινωνίες με πρόσωπα που αγαπάτε ευνοούνται, ενώ επαφές με φίλους που σας έχουν πληγώσει χρειάζεται να αποφευχθούν. Οι γεννημένοι το 1991 θα «παγώσετε» μια γνωριμία.



Τοξότης

Η σκέψη σας τρέχει σήμερα... με χίλια και το ανήσυχο πνεύμα σας σκαρφίζεται ιδέες που προκαλούν εντύπωση. Οι συζητήσεις με άτομα που οικογενειακού περιβάλλοντος διαπνέονται από έναν συναισθηματισμό που σας φέρνει πιο κοντά. Επαγγελματικές προετοιμασίες πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και αυτό σας αναζωογονεί τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Οι γεννημένοι το 1967 θα θελήσετε να ανακαλύψετε κάτι.



Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη στον Κριό δεν λέτε να ξεκολλήσετε από το όμορφο και ζεστό περιβάλλον του σπιτιού σας. Θέματα εργασίας κάπου σας ανησυχούν και συνάμα σας κουράζουν γιατί το αποτέλεσμα κρέμεται από μια κλωστή. Αισθηματικά μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας σε κάτι καινούργιο και αυτό σας ενθουσιάζει, καθώς είναι κάτι που εδώ και καιρό επιθυμούσατε. Οι γεννημένοι το 1982 ίσως τυφλωθείτε από τον εγωισμό σας.



Υδροχόος

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα μοιάζετε με ...τρελό επιστήμονα που ανακάλυψε κάτι τρομερά πρωτοποριακό. Επαγγελματικά νιώθετε ότι δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε καλά με άτομα που είναι κάτω από εσάς και αυτό επηρεάζει τη γενικότερη παραγωγή. Αισθηματικά είναι πολύ πιθανόν μια φιλία να μετατραπεί σε σχέση μέσα από απροσδόκητα γεγονότα. Οι γεννημένοι το 1987 θα ασπαστείτε τις απόψεις μιας ομάδας.



Ιχθύες

Η Σελήνη στον Υδροχόο ανατρέπει την μέχρι τώρα ψυχική σας κατάσταση, παρακινώντας σας να τολμήσετε να κάνετε πράγματα που φοβάστε. Αισθηματικά δεν φτάνει να θέλετε. Πρέπει να κάνετε και βήματα προκειμένου η σχέση να οδηγηθεί εκεί που επιθυμείτε. Καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με άτομα με τα οποία έχετε χαθεί και θέλετε να τα ξαναδείτε. Οι γεννημένοι το 1983 θα ωφεληθείτε από μια συναισθηματική αναστάτωση.
astrology.gr


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...