Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 22/2



Γενικό προφίλ
Σήμερα πλημμυρίζεστε από ...

συναίσθημα και διάθεση να ολοκληρώσετε καταστάσεις που έχουν μείνει στη μέση.

Πολλά πράγματα έρχονται στο προσκήνιο ταυτόχρονα και αυτό ίσως να σας διασκορπίσει σε πολλές κατευθύνσεις ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν αποκλείεται να ...χάσετε τον μπούσουλα. Βρείτε λοιπόν χρόνο για χαλάρωση και ξεκούραση, ώστε να είστε ...ετοιμοπόλεμοι!


Κριός
Σήμερα, θα δώσετε προτεραιότητα σε διευθετήσεις και τακτοποιήσεις υποθέσεων που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Επαγγελματικά, αναμφισβήτητα εργάζεστε σκληρά και σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνάτε τόσο τον χαρακτήρα σας όσο και τα προγνωστικά απόδοσης σας. Αισθηματικά, μέσα από ένα ερωτικό τετ – τετ μπορείτε να νιώσετε την ένταση και την ευχαρίστηση που ζητάτε. Οι γεννημένοι του 1986 θα θελήσετε να σπάσετε κάποιο ρεκόρ.

Ταύρος
Σήμερα, οι φίλοι έχουν οίστρο και εσείς κέφι και διάθεση για να χαλαρώσετε και να περάσετε ανέμελα μαζί τους. Αισθηματικά, αποφύγετε να εμπλακείτε σε περιπέτειες που εκ των προτέρων ξέρετε το τέλος γιατί θα κουραστείτε άδικα. Θέματα διατροφής και εμφάνισης σας απασχολούν και μπαίνετε σε μια διαδικασία να αναζητήσετε μια λύση που θα σας ταιριάζει. Οι γεννημένοι του 1963 θα αφεθείτε σε ένα ανεξέλεγκτο ερωτικό πάθος.

Δίδυμοι
Κάποια διλλήματα στο χώρο εργασίας σας διχάζουν, καθώς νιώθετε πως η κατάσταση είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Μέσα από κάποιες αισθηματικές ανακατατάξεις θα ενθαρρυνθείτε να δείτε τι πραγματικά θέλετε στη ζωή σας. Με το χάρισμα της επικοινωνίας που σας διακρίνει θα καταφέρετε να κάνετε γνωριμίες που θα σας φανούν κάτι παραπάνω από χρήσιμες. Οι γεννημένοι του 1985 θα δείξετε αποφασιστικότητα σε θέματα που αφορούν μέλη της οικογένειας σας.

Καρκίνος
Με τη Σελήνη στους Ιχθύς βάζετε τις τελευταίες πινελιές σε εργασίες που σας ευχαριστούν και συνάμα συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Είναι πολύ πιθανόν κάποια άτομα που σας περιβάλλουν, φίλοι, γείτονες ή αδέρφια να κάνουν για εσάς σχόλια που θα νιώσετε ότι σας εκθέτουν. Αποβάλλετε την ανησυχία και το φόβο και διεκδικήστε τα δικαιώματα σας. Οι γεννημένοι του 1984 θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι.

Λέων
Αν και αγχώνεστε μήπως κάποια άτομα δεν σας συμπαθούν ή δεν αντιλαμβάνονται τις καλές σας προθέσεις, μπορείτε με άνεση να συναναστραφείτε μαζί τους και να διεκδικήσετε την προσοχή τους. Ερωτικά, κάποια καλά νέα αναπτερώνουν το ηθικό σας και αυτό φαίνεται στον τρόπο που επικοινωνείτε με το σύντροφο. Αποφύγετε μετακινήσεις που μπορεί να σας στοιχίσουν μια περιουσία. Οι γεννημένοι του 1963 θα δείτε τα επαγγελματικά σας μέσα από μια άλλη οπτική.

Παρθένος
Όλο το βάρος της προσοχή σας στρέφεται στις διαπροσωπικές σχέσεις και σε διφορούμενες καταστάσεις που σχετίζονται με αυτές. Η λογική από μόνη της δεν μπορεί να σας βγάλει από το λαβύρινθο, θα χρειαστεί να εμπιστευτείτε και τη διαίσθηση σας. Από την άλλη, δείχνετε ανοιχτοί σε προτάσεις που σας κάνει το έτερο ήμισυ και αυτό το γεμίζει με ανέλπιστη χαρά. Οι γεννημένοι του 1974 θα πάρετε αποφάσεις, σκεφτόμενοι το σήμερα.

Ζυγός
Ίσως κάποιοι στο χώρο της εργασίας βλέπουν με υποψία κάποιες κινήσεις σας που αφορούν την επαγγελματική σας ανέλιξη. Είναι προτιμότερο να διαλύσετε τις αμφιβολίες προς το πρόσωπό σας και να προχωρήσετε με το κεφάλι ψηλά. Ένα αισθηματικό ραντεβού μπορεί να σας αγχώσει και να σας ωθήσει σε υπερβολικές ή απερίσκεπτες πράξεις. Οι γεννημένοι του 1973 μέσα από μια δυσκολία θα επιβεβαιωθείτε για το ποιοι είστε.

Σκορπιός
Το πιο δύσκολο κομμάτι της ημέρας είναι να αρνηθείτε προτάσεις «φίλων» που προς το παρόν ούτε να τους βλέπετε δεν θέλετε. Από την άλλη, μια συλλογική εργασία μπορεί να αμαυρωθεί από σχόλια ή έργα ατόμων που αντιλαμβάνονται τελείως λάθος κάποιες καταστάσεις. Αισθηματικά, δίνετε και στον εαυτό σας και στη σχέση μια δεύτερη ευκαιρία. Οι γεννημένοι του 1981 θα βρείτε τον έρωτα της ζωής σας.

Τοξότης
Ίσως κάποιο πρόσωπο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον κάνει επιλογές ή συμπεριφέρεται με τρόπο που σας δημιουργεί εκνευρισμό. Η καλύτερη λύση είναι να αποστασιοποιηθείτε για λίγο, προκείμενου να μην πείτε ή κάνετε πράγματα που μετά θα μετανιώσετε. Αισθηματικά, είστε χαρούμενοι που ζείτε ένα έρωτα που σας κάνει να πετάτε στα ουράνια. Οι γεννημένοι του 1979 θα λάβετε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα.

Αιγόκερως
Η επιθετικότητα κάποιων συνεργατών δεν σας εξαγριώνει αλλά σας αποδεικνύει ποιοι πραγματικά είναι. Με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τις δυνατότητές σας θα ξεχωρίσετε την ήρα από το στάρι και θα συνεχίσετε ακάθεκτοι. Αισθηματικά, κάνετε μια τιτάνια προσπάθεια να ανακτήσετε το χαμένο χρόνο μεταξύ εσάς και του αγαπημένου σας προσώπου. Οι γεννημένοι του 1992 θα διαγράψετε κάποιες λέξεις από το λεξιλόγιο σας μια για πάντα.

Υδροχόος
Σήμερα, νιώθετε την ανάγκη να απολογηθείτε για κάποια λάθη και επιλογές που αποδείχτηκαν εσφαλμένες. Σκέψεις που κάνετε σχετικά με τα οικονομικά σας ίσως σας φέρουν σε δύσκολή θέση, καθώς συναισθηματικά δεν θα σας αντιπροσωπεύουν. Μετακινήσεις και αλλαγές που σχετίζονται με άτομα της οικογενείας σας μπορεί να σας δώσουν μεγάλη χαρά. Οι γεννημένοι του 1982 θα κάνετε φιλότιμες προσπάθειες για να βοηθήσετε τους άλλους.

Ιχθύες
Δεν πιστεύετε στις δραστικές αλλαγές αλλά θέλετε και ζητάτε τα πράγματα να διαφοροποιηθούν και να γίνουν καλύτερα. Οικονομικά, αισθάνεστε καλύτερα, καθώς όλα δείχνουν πως έρχεται μια σημαντική ανάκαμψη. Συγγενείς ή άτομα που μένουν μαζί σας περνούν δύσκολα και έτσι αποφασίζετε να πείτε αυτά που νιώθετε μήπως και δουν τα πράγματα καθαρότερα. Οι γεννημένοι του 1973 θα αποφασίσετε να κατέβετε από το ροζ συννεφάκι που βρίσκεστε.



Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...