Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 28/4




Γενικό προφίλ ...




Η Σελήνη στον Καρκίνο θα συμβάλλει στο να εξωτερικευτούν συναισθήματα και επιθυμίες, ενδεχομένως σε κάπως ...παραπονιάρικους τόνους.

Από το απόγευμα και μετά ο ρυθμός αλλάζει και η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα θέτει σε πρώτο πλάνο τις σχέσεις με τα αγαπημένα πρόσωπα αλλά και την διασκέδαση!

Κριός

Όλο το πρωί θα χρειαστεί να εστιάσετε τις προσπάθειές σας μέσα σε διάφορες ενασχολήσεις ενώ παράλληλα η σκέψη σας θα τρέχει αλλού. Σε προσωπικό επίπεδο χρειάζεται να τιθασεύσετε λίγο τα θέλω σας, προκειμένου να μην εκτεθείτε. Από το απόγευμα και μετά θα καταφέρετε να βγάλετε προς τα έξω κάποια από τα τόσα δημιουργικά σας ταλέντα.

Ταύρος

Με την παρουσία της Αφροδίτης στον 2ο ηλιακό οίκο ίσως χρειαστεί να βάλετε το χέρι στη τσέπη, προκειμένου να δείξετε στους άλλους ότι είσαστε άνετοι. Επιστρατεύοντας την τέχνη της σαγήνης, καταφέρνετε να περάσετε τη σκέψη σας στους άλλους με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Η παρουσία της Σελήνης από το απόγευμα και μετά στο Λέοντα ίσως σας κάνει να ξεφύγετε.

Δίδυμοι

Πάρα πολλά πράγματα απαιτούν λύσεις ενώ παράλληλα εσείς είσαστε διατεθειμένοι να κάνετε ένα βήμα παραπάνω, προκειμένου η σχέση σας να περάσει καλά. Από το απόγευμα και με την είσοδο της Σελήνης στο Λέοντα καταφέρνετε σε επικοινωνιακό επίπεδο να κερδίσετε τους άλλους κατά κράτος. Καλό θα είναι να προσέξετε ζητήματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή.

Καρκίνος

Στην προσπάθειά σας να αποτινάξετε την εσωστρέφεια βγαίνετε προς τα έξω και κάνετε αγορές ίσως κάπως αλόγιστες. Η είσοδος της Σελήνης στο Λέοντα το απόγευμα θα σας βοηθήσει να αποτινάξετε από πάνω σας τις δυσάρεστες σκέψεις ενώ θα λειτουργήσει ανανεωτικά για το ψυχικό σας κόσμο. Τηλεφωνικές επικοινωνίες ίσως κρύβουν μικρές παγίδες.

Λέων

Η παρουσία της Σελήνης στον 12ο ηλιακό οίκο σας κάνει πιο σκεπτικούς και πιο ανήσυχους, χωρίς λόγω και αιτία. Από το απόγευμα και μετά η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας σηματοδοτεί την έναρξη δραστηριοτήτων που σχετίζονται με κέφι, διασκέδαση και ζωντάνια. Μέσα από διάφορες γνωριμίες θα καταφέρετε να περάσετε ένα όμορφο βράδυ.

Παρθένος

Ο ζήλος που επιδεικνύετε σχετικά με την ικανοποίηση των άλλων ίσως τελικά γυρίσει εναντίον σας, αφού έχετε βάλει τους άλλους πάνω από εσάς. Από το απόγευμα με τη Σελήνη στον 12ο μπαίνετε σε μια φάση βαθιάς ανάλυσης μα και εκτίμησης της υπάρχουσας κατάστασης. Μέσα από διάφορες συναντήσεις θα καταφέρετε να βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Ζυγός

Προσπαθήστε λιγάκι να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σχέσεις σας μέσα από συζητήσεις που στηρίζονται στην ειλικρίνεια και στην κατανόηση. Ο ψυχικός σας κόσμος είναι έτοιμος να δεχτεί ακόμα και τα πιο ακραία σενάρια, αφού όμως πρωτίστως έχει δει την αλήθεια κατάματα. Ευνοούνται οι μετακινήσεις αλλά προσπαθήστε να είστε κάπως φειδωλοί με τα χρήματα.

Σκορπιός

Η Σελήνη μέσα από τον Καρκίνο σας βοηθά περισσότερο στο να βρείτε άτομα που θα σας ακούσουν, κυρίως όμως που θα σας κατανοήσουν. Η είσοδος της Σελήνης στο Λέοντα ίσως σας εξωθήσει σε υπερβολές που θα σας κάνουν να καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Αποφύγετε μόνο υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα γιατί θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

Τοξότης

Το πρωινό σας βρίσκει γεμάτους ενέργεια και όρεξη για ενασχόληση σε θέματα έρευνας αγορών. Από το απόγευμα και μετά η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να βρείτε τη χαρά που ψάχνετε ενώ παράλληλα ίσως σας ανοίξει την όρεξη για τη βραδινή διασκέδαση. Τηλεφωνικές επαφές ίσως σας αναστατώσουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Αιγόκερως

Οι δραστηριότητες οι οποίες θα κάνετε σήμερα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του πρωινού, σχετίζονται με την αποκατάσταση των σχέσεων με άλλους. Σε προσωπικό επίπεδο και με την είσοδο της Σελήνης στο Λέοντα ίσως επιχειρήσετε να προσεγγίσετε συναισθηματικά κάποια άτομα, χρειάζεται όμως να δείτε το κατά πόσο σας ταιριάζουν. Αυξημένες πιθανότητες στο φλερτ.

Υδροχόος

Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να δείτε κάποια πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Ωστόσο, από το απόγευμα και μετά, η Σελήνη μπαίνει στο Λέοντα και έτσι, μέσα από τον 7ο ηλιακό οίκο, θα καταφέρετε να διακριθείτε μέσα από τις επικοινωνίες και τις προσωπικές σχέσεις. Η ερωτική προσέγγιση σήμερα είναι το φόρτε σας.

Ιχθύες

Οι προσπάθειες που πρέπει να κάνετε ίσως είναι για εσάς ένα μοναδικό σημείο αναφοράς. Ο έρωτας σας ανανεώνει ενώ η διάθεσή σας παρακινεί και άλλους και έτσι μέσα στην παρέα επικρατεί ένα όμορφο κλίμα. Από το απόγευμα με τη Σελήνη στο Λέοντα ίσως χρειαστεί να δρομολογήσετε κάποιες εξελίξεις περισσότερο από όσο φαντάζεστε. Συνάντηση με πρόσωπο του παρελθόντος.



Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...