Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 28/5



Γενικό προφίλ ...


ΚΡΙΟΣ
Είστε επικεντρωμένοι στα οικονομικά σας και αυτό σας βοηθάει να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις για να λύσετε αρκετά από τα τρέχοντα προβλήματά σας. Η καθημερινότητα σας απαιτεί οργάνωση και μεθόδευση. Σας κουράζει αλλά μαθαίνετε πολλά πράγματα.



ΤΑΥΡΟΣ
Είσαστε περισσότερο επικοινωνιακοί και αυτό σας βοηθάει να φεύγετε από τις στενές σας αντιλήψεις και απόψεις. Ένα πρόσωπο θα προσπαθήσει να σας πλησιάσει. Καλό είναι να ακούσετε αυτά που θέλει να σας πει. Μπορεί να σας βοηθήσει.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Τρείς πλανήτες στο ζώδιο σας σίγουρα σας ενεργοποιούν πάρα πολύ. Αλλά για να κατευθύνεται σωστά την ενέργεια σας χρειάζεται τουλάχιστον σήμερα να είστε πολύ μεθοδικοί και οργανωμένοι. Κυρίως με θέματα σπιτιού και πρακτικές σας υποθέσεις.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Λέτε λόγια και υποσχέσεις σε έναν Καρκίνο που μετά θα πρέπει να τα τηρήσετε. Συναισθηματικά είστε κάπως απομονωμένοι ακόμα και εσείς που είστε μέσα σε σχέση. Ένα επαγγελματικό σας ταξίδι μπορεί να έχει κάποιες πρακτικές δυσκολίες.



ΛΕΩΝ
Έχετε γίνει υπερβολικά κοινωνικοί για αυτό εισπράττετε την ανταπόκριση των φίλων σας. Από την άλλη οικονομικές υποθέσεις σας αναγκάζουν να πάρετε χαρτί και μολύβι και να γίνεται πιο συγκεκριμένοι στις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις σας.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επανέρχεστε στην δύναμή σας αλλά είστε αυτήν την περίοδο πιο ευαίσθητοι σε όλα τα ζητήματά σας και ίσως αφημένοι κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες. Θα λυθούν κάποια νομικά θέματα αλλά θα υπάρχει ένα ρεαλιστικό κομμάτι που θα σας ενοχλήσει.



ΖΥΓΟΣ
Θέλετε να απομονωθείτε γιατί χρειάζεται να αντιμετωπίσετε πολλά και δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε. Ευτυχώς το επικοινωνιακό σας χάρισμα σας δίνει ένα προβάδισμα σε μια συνεργασία. Μια ξαφνική ανατροπή που θα γίνει σε μια στενή σας σχέση είναι για καλό σας.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βλέπετε ότι τα καταφέρνετε και πηγαίνετε προς τον στόχο σας. Ενας Ιχθύς θα σας μπερδέψει σίγουρα συναισθηματικά. Περιμένετε περισσότερες κινήσεις από την πλευρά του. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω ενός Διδύμου η εύστροφου συνεργάτη σας.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Δυσκολίες να σας κατανοήσουν. Οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας γιατί θα σας πέσει πολύ δουλειά και δεν θα ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Θέματα με πληρωμές θα σας προκύψουν και χρειάζεται ψυχραιμία για να αντεπεξέλθετε. Δυσκολία με Δίδυμο και Παρθένο.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Παρόλο που πάτε προς την πλευρά των άλλων εσείς μέσα σας νοιώθετε απομονωμένοι. Βασιστείτε περισσότερο στην λογική σας και όχι σε συναισθηματικά δικά σας συμπεράσματα. Ο Δίδυμος επιμένει να σας αναστατώνει.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Συντονιστείτε περισσότερο σε ότι κάνετε γιατί θα κάνετε κινήσεις που δεν θα πιάσουν τόπο. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες έχετε ανεβάσει τον πήχη ψηλά σε όλα τα επίπεδα. Λύσεις υπάρχουν αλλά χρειάζεται να μειώσετε κάποιες πολύ υψηλές φιλοδοξίες σας.



ΙΧΘΥΕΣ


Μια έξυπνη ιδέα η λύση θα σας δοθεί από ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Χρειάζεται να είστε επικεντρωμένοι στο εδώ και τώρα για να κάνετε αλλαγές στην ζωή σας οι οποίες είναι απαραίτητες. Μια νέα γνώση μπορεί να μπει στην ζωή σας. Μην αποφύγετε ένα ταξίδι.


ΠΗΓΗ: astrology.gr
pinnokio.gr





























Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...