Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΔΕΙΤΕ: Stars που είναι συνομήλικοι μόνο στα χαρτιά




Είναι συχνό φαινόμενο άνθρωποι της ίδιας...
ακριβώς ηλικίας οπτικά να φαίνονται ότι έχουν τουλάχιστον μίαδεκαετία διαφορά...


Οι αιτίες γι αυτό είναι πολλές. Κάποιοι έχουν καλύτερα γονίδια, είναι ίσως λιγότερο ταλαιπωρημένοι, ενώ πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και το στιλ. Ακόμα και οι καταχρήσεις του παρελθόντοςμπορεί να χαλάσουν την εμφάνιση ενός ανθρώπου και να τον κάνει όπως λέμε να γεράσει πριν της ώρας του.



Ψάξαμε και βρήκαμε διεθνείς star οι οποίοι έχουν ακριβώς τα ίδια χρόνια στην πλάτη τους αλλά κάτι τέτοιο θα το πιστεύαμε μόνο αν βλέπαμε ταυτότητα ή ληξιαρχική πράξη γεννήσεως!



Η λατρεμένη τραγουδίστρια Adele με την μαγευτική φωνή και τα υπέροχα τραγούδια είναι 24 ετών. Ακριβώς τόσο είναι και η τηλεπερσόνα Snooki! H διαφορά βέβαια μεταξύ τους είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, καθώς η Adele φαίνεται αρκετά μεγαλύτερή της. Ίσως να φταίει το ντύσιμο, ίσως και τα παραπάνω κιλά της διάσημης τραγουδίστριας εν αντιθέσει με την εμφάνιση 15χρονου emo της Snooki! Για να την πούμε βέβαια την αμαρτία μας, εμείς προτιμάμε την Adele από την καρικατούρα συνομήλική της!







Στην περίπτωση του διάσημου σεφ Gordon Ramsay δεν έχουμε να του προσάψουμε απολύτως τίποτα. Βλέπετε αυτός είναι ένας φυσιολογικό 45άρης. Τι φταίει που τα γονίδια της Salma Hayek είναι αγέραστα με αποτέλεσμα ενώ είναι και οι δύο 45 ετών η λατίνα star να δείχνει μπροστά του παιδούλα;







Άλλοι δύο star που έχουν ακριβώς την ίδια ηλικία αλλά θα μπορούσαν να είναι και πατέρας με γιο είναι οι39χρονοι Eminem και Adrien Brody. Στην περίπτωση τους βέβαια, ο Adrien είναι αυτός που διαθέτει φυσιολογική εμφάνιση για την ηλικία του και όχι ο Eminem! Ίσως να φταίνε και τα απαράδεκτα oversized ρούχα του, ίσως και η ντεκαπάζ στο μαλλί του διάσημου ράπερ. Μήπως να δοκίμαζε ένα κοστουμάκι σαν το συνομήλικό του star της ταινίας « The pianist» μπας και δείχνει λιγότερο γελοίος;







Και ερχόμαστε στα... μωρά της υπόθεσης Justin Bieber και Taylor Momsen. Kαι οι δύο είναι 18 ετών και ενώ κανείς θα περίμενε ότι λόγω φύλου ο Justin θα έδειχνε μεγαλύτερος, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Οstar της pop δείχνει σαν την... κοκκινοσκουφίτσα μπροστά στην πρωταγωνίστρια του «Gossip Girl», η οποία πρωτοεμφανίστηκε ως φυσιολογικό κοριτσάκι και κατέληξε να είναι ένα κράμα κακιάς μάγισσας και σατανίστριας!







Το καλύτερο το φυλάξαμε για το τέλος. Μacaulay Culkin και Gisele Bundchen, και οι δύο 31 Μαίων! Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς, το πάλαι ποτέ κουκλάκι του « Home alone» δε θυμίζει καν... άνθρωπο έπειτα από τόσες καταχρήσεις και άστατη ζωή, αλλά και η σύγκριση με τη Βραζιλιάνα καλλονή είναι μοιραία.Τουλάχιστον 20 χρόνια διαφορά και ο μόνος λόγος για να πιστέψουμε ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι συνομήλικοι θα ήταν να μας σημαδεύουν με όπλο!







Queen.gr
tsekouratoi


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...