Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Eurovision 2012: Τα παράξενα και τα αστεία





Eurovision χωρίς ευτράπελα ...γίνεται;


Δεν γίνεται και φυσικά και στον τελικό της Eurovision 2012 είχαμε πολλά και διάφορα παράξενα και ... αστεία!

Η μεγάλη βραδιά είχε κι αυτή τα δικά της αστειάκια:



Πρώτο βγήκε στη σκηνή το Ηνωμένο Βασίλειο (διαγωνίζεται απευθείας στον τελικό γιατί είναι στους «Big 5») και ο Engelbert Humperdinck (τι όνομα Χριστέ μου! Πιο εύκολα λες σκουλικομυρμηγκότρυπα) μας θύμισε τον Σταμάτη Κόκοτα με τις φαβορίτες του! Ακολούθησε η γνωστή τσιρίδα – κλάψα της Αλβανίας, με την τραγουδίστρια να έχει πάντα επί κεφαλής σφηκοφωλιά και στο λαιμό φίδι φτιαγμένο από τα μαλλιά της…



Φυσικά, δεν έλειψαν ούτε οι τρομερές γιαγιάδες από το Μπουράνοβο της Ρωσίας, που άναψαν ξανά τον ξυλόφουρνο και έβαλαν μέσα το ταψί.

Μυστήριο εξακολουθεί να παραμένει τι έψησαν σε τούτο το ταψί… Κουλουράκια ή κουραμπιέδες ήτανε;



Ημίγυμνους χορευτές που έκαναν κωλοτούμπες και τραγουδίστρια με μαύρο see through που άφηνε το μεταλλιζέ βρακάκι να φαίνεται (έτσι, για να μην λες ότι μόνο η Ελευθερία Ελευθερίου το έδειξε) έβγαλε στη σκηνή η Γαλλία (κι αυτή την είδαμε πρώτη φορά στον τελικό), ενώ η Ιταλίδα Nina Zilli αντέγραψε εντελώς το μαλλί της μακαρίτισσας της Amy Winehouse, φόρεσε φόρεμα – αλουμινόχαρτο που θα το ζήλευε κάθε μπουζουκόβια και συνδύασε το κόκκινο της γόβας με εκείνο του κραγιόν της!



Ακολούθησαν δύο γνωστοί από τον β’ ημιτελικό: ο Ott Lepland με την… «Κούλα» του («πολύ κ*λ*παιδο ο Κυριάκος;) και ο Tooji της Νορβηγίας με την φάτσα του… Σαρμπέλ και τις κινήσεις αλά Σάκη Ρουβά (θα ‘θελε να του μοιάσει του Έλληνα σταρ).



Φόρεμα – ουράνιο τόξο έβαλε η εκπρόσωπος του Αζερμπαϊτζάν: λευκό ξεκίνησε το αραχνούφαντο, πορτοκαλο-κιτρινο-μπορδο-ροδοκόκκινο κατέληξε (αυτό το χρώμα του ούτε η… Μοιραράκη δεν θα μπορούσε να το περιγράψει σου λέω), μην σου πω για τα φτερά που φορούσε έναντι επωμίδων η Sabina.



Καπετάνισσα και στον τελικό η Soluna από την Δανία που φαίνεται είναι το στυλ της το ναυτικό καπέλο και το κόκκινο σακάκι με τις χρυσές επωμίδες, ενώ, μετά την εμφάνιση της Ελλάδας, βγήκε η Loreen από την Σουηδία να μας θυμίσει πως το κοριτσάκι του «The Ring» μπορεί και να τραγουδήσει, αλλά και να… παλέψει με τον αέρα.



Ντυμένη σαν… Καρυάτιδα αλλά με τολμηρό σκίσιμο στο μπούστο και κοτσίδα – σημαδούρα στο κέντρο του κεφαλιού επέλεξε η Pastora της Ισπανίας που στο στήσιμο «έφερνε» στην Jennifer Lopez (προσπάθησε τουλάχιστον), ενώ ο εκπρόσωπος της Γερμανίας βγήκε με μάλλινο σκουφί και με φατσούλα που θύμιζε το pop idol που θα μπορούσε να έχει σε αφίσα κάθε εφηβικό δωμάτιο.



Μέχρι να πάμε στην ψηφοφορία, γέλασε το χειλάκι μας με τα διδυμάκια από την Ιρλανδία, που για ακόμα μία φορά μπήκαν στο… σιντριβάνι τους και έγιναν μούσκεμα, χαλώντας παράλληλα το Fido Dido μαλλί τους, αλλά και την Gaitana από την Ουκρανία που βγήκε στη σκηνή με τους χορευτές να φοράνε… χρωματιστές φουστανέλες και τα ροζ τριαντάφυλλα στο κεφάλι της ολίγον τι μαραμένα – μήπως αντί για λακ, να ψέκαζε την κουπ με νεράκι πριν βγει;

star.gr
tsekouratoi


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...