Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 08/8



Γενικό προφίλ ...


Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Ταύρο να σας τραγουδά μια γλυκιά μελωδία και να σας φτιάχνει τη μέρα.
Η φυσική ζωή ευνοείται είτε βρεθείτε κοντά σε θάλασσα ή βουνό είτε βρεθείτε σε μια έκθεση ζωγραφικής ή γλυπτικής.

Οι όψεις της Σελήνης τόσο με την Αφροδίτη όσο και τον Ποσειδώνα δείχνουν την ανάγκη για έρωτα, ομορφιά και διακοπές ενώ το τετράγωνο με τον Ερμή προοιωνίζει ότι ίσως σε κάποιες περιπτώσεις υπολογίζετε χωρίς τον ξενοδόχο και ως εκ τούτου ίσως προκύψουν κάποιες μετακινήσεις ή γίνουν κάποιες συζητήσεις στις οποίες το συναίσθημα με τη λογική δεν θα τα βρίσκουν μεταξύ τους.

Η πολυαναμενόμενη ορθοδρόμηση του Ερμή γίνεται σήμερα ευνοώντας σε πρώτη φάση εσάς που έχετε πλανήτες στους Κριό, Λέων, Τοξότη στις πρώτες μοίρες καθώς θέματα με ταξίδια, διεκπεραιώσεις και μεσολαβήσεις μπορούν να πάρουν τώρα τον.... ίσιο δρόμο.




Κριός

«Θέλω, θέλω»

Σήμερα θέλετε να αισθανθείτε ότι έχετε ανθρώπους και πράγματα γύρω σας και ως εκ τούτου είτε θα έρθετε πιο κοντά με κάποιους είτε θα πάτε για ψώνια. Η ορθοδρόμηση του Ερμή ευνοεί την αισθηματική ζωή καθώς πλέον μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά και να κάνετε κινήσεις χωρίς μπρος – πίσω. Παράλληλα το πεδίο που αφορά φλερτ και ερωτικές προτάσεις ξεκαθαρίζει. Οι γεννημένοι του 1957 θα δώσετε έμφαση στις σχέσεις με τους συγγενείς σας.


Ταύρος

«Στη γραμμή της εκκίνησης»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδια σας και να κάνετε βασικά βήματα για την υλοποίηση τους. Οι περισσότερες πρωτοβουλίες θα παρθούν με κριτήριο την ασφάλεια και την προστασία σας. Θέματα σπιτιού μπορούν να τακτοποιηθούν ενώ συνεννοήσεις και συζητήσεις με άτομα της οικογένειας θα αρχίζουν να σας προσφέρουν τη βεβαιότητα που χρειάζεστε. Οι γεννημένοι του 1983 ίσως εργαστείτε περισσότερο.


Δίδυμοι

«Και λίγο ηρεμία»

Το πρώτο μέλημα σας σήμερα είναι να μπορέσετε να χαλαρώσετε και γιατί όχι να αράξετε σε μια ξαπλώστρα με θέα τη θάλασσα. Δεν θα λείψουν τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα αλλά περισσότερο με πρόσωπα που μπορούν να κατανοήσουν την ανάγκη για συναισθηματική ηρεμία. Εκτός από εσάς που θα επιλέξετε μια μυστική ερωτική συνεύρεση μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Οι γεννημένοι του 1981 ίσως λάβετε ή κάνετε κάποιο δώρο.


Καρκίνος

«Καλύτερα με παρέα»

Η κοινωνική ζωή σήμερα σας καλεί να χαρείτε τη ζωή και να αφήσετε τον εαυτό σας να διασκεδάσει και να ευχαριστηθεί την παρέα φίλων και γνωστών. Με τον Ερμή πλέον σε ορθή φορά μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας ενώ κάποιες ειδήσεις σε σχέση με την πορεία τους θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνιση τους. Οι γεννημένοι του 1961 θα χρειαστεί να προσέξετε τις εστίες έντασης στο χώρο του σπιτιού.


Λέων

«Κοινωνική αναγνώριση»

Με το Σελήνη στο πιο ψηλό σημείο του ηλιακού σας χάρτη επιθυμείτε να κάνετε πράγματα που αργά και σταθερά θα απογειώσουν την επαγγελματική σας ζωή ή να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα με τα οποία νιώθετε περήφανοι για τα όσα έχετε πετύχει ή μπορείτε να καταφέρετε. Με τον ορθόδρομο Ερμή στο δικό σας ζώδιο αρχίζετε να είστε πιο σίγουροι για το τι θέλετε και να απαντάτε στα ερωτήματα που είχατε θέσει. Οι γεννημένοι του 1984 θα χρειαστεί να προσέξετε τις σχέσεις με τους γείτονες.


Παρθένος

«Ετοιμάζοντας ανακοινώσεις»

Σήμερα αισθάνεστε ότι μπροστά σας ανοίγονται ορίζοντες και δρόμοι στρωμένοι με ροδοπέταλα. Όμορφα λόγια, χαρούμενες μετακινήσεις και ευχάριστες ειδήσεις θα σας κάνουν να νιώθετε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Πολύ πιθανόν να κρατάτε κάποια μυστικά από πρόσωπα μεγαλύτερα ηλικιακά ή ιεραρχικά επιλέγοντας να μιλήσετε αφού τα πράγματα κατασταλάξουν. Οι γεννημένοι του 1958 θα βελτιώσετε τις σχέσεις με φιλικά πρόσωπα.


Ζυγός

«Ερωτικό μενού»

Με τη Σελήνη στον Ταύρο τόσο τα οικονομικά όσο και τα ερωτικά σας έρχονται να σας γεμίσουν με ερωτήματα που στόχο έχουν να σας ωθήσουν να δώσετε απαντήσεις για το πώς μπορείτε να είστε πιο ασφαλείς και χαρούμενοι και στους δύο τομείς. Παράλληλα συζητήσεις ή ταξίδια με φίλους που είχαν μείνει στη μέση μπορεί να ακολουθήσουν το δρόμο της ολοκλήρωσης. Οι γεννημένοι του 1967 ίσως ερωτευτείτε ένα πρόσωπο μεγαλύτερο ή με κύρος.


Σκορπιός

«Ευτυχισμένοι μαζί»

Μια σχέση μπορεί να ομορφύνει τη μέρα σας ενώ μια συνεργασία μπορεί να πάει πολύ καλά. Ακόμα και οι συμβουλές των άλλων μπορεί να σας αρέσουν και ίσως να υιοθετήσετε κάποιες από αυτές. Επαγγελματικές συμφωνίες και συζητήσεις θα αρχίσουν να οδηγούν κάπου και αυτό θα σας δώσει πλέον ένα σαφώς πλάνο για το πώς πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα. Οι γεννημένοι του 1989 ίσως συναντήσετε τον έρωτα σε ένα ταξίδι ή μάθημα.


Τοξότης

«Ευ ζειν»

Σήμερα έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με δραστηριότητες και εργασίες που σας ευχαριστούν και σας προσφέρουν την αίσθηση ότι είσαστε χρήσιμοι ή απαραίτητοι. Θέματα διατροφής και γυμναστικής μπορούν να έχουν μια θετική εξέλιξη ενώ θα έχετε την ανάγκη να υιοθετήσετε κάποιες συνήθειες που συμβάλλουν στην καλή ποιότητα ζωής. Οι γεννημένοι του 1965 θα ξεκινήσετε συζητήσεις με δασκάλους, δικηγόρους ή ειδικούς.


Αιγόκερως

«Έρωτα και χαρά»

Η διάθεση σας είναι ευχάριστη και θέλετε να πάτε για μπάνιο, να φλερτάρετε, να παίξετε με πρόσωπα που αγαπάτε, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να αθληθείτε και γιατί όχι να παρακολουθήσετε και ένα καλλιτεχνικό γεγονός. Ο ελεύθερος σας χρόνος περνάει τόσο όμορφα και ωραία που χαλαρώνετε και αφήνεστε σε σημείο που νιώθετε σαν ένα χαρούμενο παιδί. Οι γεννημένοι του 1978 θα ασχοληθείτε έντονα με την επαγγελματική σας αποκατάσταση.


Υδροχόος

«Οικογενειακή χαρά»

Η οικογένεια σήμερα εισπράττει τόσο τον ενδιαφέρον όσο και την αγάπη σας. Απλά πράγματα θα σας φέρουν πιο κοντά με τα δικά σας πρόσωπα και θα αισθανθείτε οι πιο πλούσιοι άνθρωποι που τα έχετε στη ζωή σας. Κάποιες συμφωνίες, διαβουλεύσεις ή επαφές θα αρχίσουν να σας δίνουν σαφή σημάδια για το τι μέλλει γενέσθαι αλλά και το προς τα πού πρέπει να κινηθείτε. Οι γεννημένοι του 1988 θα αρνηθείτε να κάνετε τον φαντάρο στα καπρίτσια των άλλων.


Ιχθείς

«Όμορφα σχέδια»

Με τη Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου έχετε ανάγκη να έρθετε σε επαφή με κόσμο, να μιλήσετε, να κάνετε επισκέψεις και ταξίδια. Συζητήσεις που αφορούν οικονομικά θέματα μπορεί να σας ικανοποιήσουν ενώ ερωτικά ταξιδάκια ή φλερτ θα σας χαρίσουν όμορφες στιγμές. Θέματα εργασίας ξαναμπαίνουν στο προσκήνιο ενώ είναι πολύ πιθανόν να απαιτήσουν γραφειοκρατικές εργασίες. Οι γεννημένοι του 1971 θα ασχοληθείτε με ένα μυστικό έρωτα.


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...