Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 14/10


http://1.bp.blogspot.com/-XuIrciNLdP8/T6kKuAUWWuI/AAAAAAAAKpk/f4jWIBhnQkk/s320/zwdia.jpg 
Κριός ...
21/3-20/4

Σήμερα αγαπητέ Κριέ, μπορεί να αναστατωθείς από διάφορα πράγματα που θα ακούσεις και να χάσεις για λίγο τη συγκέντρωσή σου σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να αποσυντονίζεσαι. Κανείς από τους γύρω σου δεν μπορεί να σε βλάψει, αν εσύ ξέρεις τι θέλεις και το επιδιώξεις με όλες σου τις δυνάμεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, η σημερινή Κυριακή ενέχει κινδύνους και την πιθανότητα να τσακωθείς με τον άνθρωπο σου. Δείξε κατανόηση σε κάποια πράγματα και μην τραβάς τις συζητήσεις στα άκρα. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, διώξε το άγχος σου και δείξε την καλύτερη πλευρά σου, για να σε πλησιάσουν ενδιαφέροντα άτομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, δείξε διαλλακτική στάση απέναντι στους συνεργάτες σου και απόφυγε με κάθε τρόπο τις εντάσεις και τους τσακωμούς. Ξεκίνα την ημέρα σου ήρεμα και χωρίς διαπληκτισμούς. Άλλωστε, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που αφορούν στην αύξηση των εσόδων σου και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, για να τις αξιοποιήσεις.


Ταύρος
21/4-20/5

Το άγχος θα σε συντροφεύει και τη σημερινή Κυριακή, φίλε Ταύρε, κυρίως σε σχέση με κάποια πράγματα που θέλεις να κάνεις και δεν μπορείς. Μην γίνεσαι εμμονικός με αυτές τις καταστάσεις. Αν κάτι δεν γίνεται τώρα, μπορείς να το καταφέρεις αργότερα, οπότε ηρέμησε και μην χαλάς τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, δείξε τι πραγματικά αισθάνεσαι στο σύντροφό σου και θα δεις ότι θα βρεις μεγάλη αποδοχή, που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, άφησε κάποια άτομα να σε πλησιάσουν και μην κρίνεις μόνο από την εικόνα. Μπορεί έτσι να χάνεις κάτι καλό..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, αγαπητέ Ταύρε, και θα πάει ακόμα καλύτερα, αν διώξεις το άγχος σου να προλάβεις να τακτοποιήσεις όλες σου τις αρμοδιότητες. Όλα θα γίνουν, αν είσαι ψύχραιμος και συγκεντρωμένος. Τακτοποίησε τις οικονομικές σου υποθέσεις και όλα όσα μπορείς να κάνεις, για να βάλεις σε μια σειρά τα έξοδά σου.


Δίδυμοι
21/5-21/6

Η εύνοια των συνθηκών αρχίζει και φαίνεται ξεκάθαρα σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Δίδυμε. Όλα όσα θέλεις να κάνεις, μπορούν να υλοποιηθούν με μεγάλη επιτυχία. Πραγματικά, θα νιώσεις ότι υπάρχει στο πλευρό σου η νεράιδα με το μαγικό ραβδί, που μετατρέπει τα πάντα όπως θέλεις να είναι. Μόνο πρόσεξε, γιατί από τον πολύ ενθουσιασμό, μπορεί να βρεθείς σε ένταση με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, μάλλον θα πρέπει να ηρεμήσεις λίγο και να απολαύσεις μια χαλαρή Κυριακή στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Αν δεν αφήσεις να μπουν ανάμεσα σας άγχη και εντάσεις, όλα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Διδύμων, ετοιμάσου για μια περίοδο όπου θα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, θα πάει πολύ καλά και θα λύσεις αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Γενικά στα περισσότερα ζητήματα τώρα είναι η ώρα για να τα τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο! Αυτό ισχύει και για τα οικονομικά σου, τα οποία πρέπει να συμμαζέψεις τώρα, αλλιώς θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις στο μέλλον..Καρκίνος
22/6-22/7

Άλλη μια μέρα αυτήν η Κυριακή, φίλε Καρκίνε, που η γοητεία και η ρητορεία σου θα κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση. Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού να σε ευνοεί, η παρουσία σου βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε παρέας και κάθε συζήτησης. Μην παρασύρεσαι σε επιδείξεις γνώσεων και σε συμπεριφορές υπεροψίας, γιατί θα προκαλέσεις αρνητικά σχόλια στο τέλος. Μείνε προσγειωμένος και απόλαυσε αυτή τη θετική περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα πρέπει να δείξεις λίγη καλή διάθεση σήμερα απέναντι στο σύντροφό σου και να ασχοληθείς με τα θέματα της σχέσης σου. Αν πάλι είσαι μόνος, μην αγωνιάς καθόλου, γιατί σύντομα θα βρεθεί αυτό που θέλεις. Μέχρι τότε όμως, μην συμβιβάζεσαι με μετριότητες..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αγαπητέ Καρκίνε, τα διάφορα κακόβουλα σχόλια δεν θα λείψουν και αν αρχίσεις να απαντάς, θα καταλήξεις σε τσακωμούς με τους συνεργάτες σου. Κοίταξε τη δουλειά σου και κυρίως πώς θα ισορροπήσεις τα οικονομικά σου, που έχουν ξεφύγει λίγο.


Λέων
23/7-23/8

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα. Μην αφήσεις το άγχος να σου ανακόψει την πορεία και προσπάθησε να είσαι παραγωγικός, αλλά και ψύχραιμος. Όλα θα πάνε πολύ καλά, αν οι κινήσεις σου είναι προσεκτικές και μετρημένες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Λέων, μάλλον θα βρεθείς μπροστά σε εντάσεις και παρεξηγήσεις. Κάνε ό,τι μπορείς για να αποφύγεις τους τσακωμούς με το ταίρι σου, ακόμα κι αν χρειαστεί να μην απαντήσεις σε όλα όσα ακούσεις. Κι αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, η έντονη προσωπικότητά σου σήμερα θα γοητεύσει πολύ κόσμο. Μην ξεχνάς ότι η θετική επίδραση του Ερμή από τον Σκορπιό, σε κάνει ακαταμάχητο!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Λέων, η δουλειά σου θα χρειαστεί μια ώριμη στάση, γιατί αρκετές απρόσμενες δυσκολίες θα σε αναστατώσουν. Μην χάσεις τον έλεγχο. Άλλωστε, ο προγραμματισμός που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό θα σε σώσει και σήμερα, αν παραμείνεις συγκεντρωμένος. Τα οικονομικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα, ειδικά αν αξιοποιήσεις κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή Κυριακή είναι αρκετά κρίσιμη, για να μπορέσεις να προχωρήσεις τα σχέδιά σου όπως τα έχεις σκεφτεί, αγαπητέ Παρθένε. Θα πρέπει να λάβεις υπ’ όψη σου όλες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και με ηρεμία να καταλήξεις στις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Μάλιστα, ίσως θα πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, χωρίς να ακούσεις κάποιους ανθρώπους. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να μείνεις ανεπηρέαστος, καλύτερα να μην μιλήσεις σε κανέναν για όσα θέλεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, μην αγνοείς κάποια προβλήματα που σε ενοχλούν στη σχέση σου, γιατί αυτά θα επανέρχονται συνεχώς. Λύσε τα μια και καλή! Άλλωστε η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού αυτήν την Κυριακή, ευνοεί κάθε ερωτική κίνηση. Εκμεταλλεύσου την, ειδικά αν δεν έχεις σχέση και ψάχνεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Παρθένε, η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και σήμερα θα δεις τις προτάσεις σου να υλοποιούνται. Ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια ισορροπία και θα μπορέσεις να διώξεις ένα μέρος του άγχους σου.Ζυγός
23/9-22/10

Η σημερινή Κυριακή θα σε βάλει σε σκέψεις, αγαπητέ Ζυγέ. Καλό είναι αυτό, καθώς θα καθίσεις να αξιολογήσεις που έχεις φταίξει και τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως ακριβώς θα ήθελες. Δεν χρειάζεται όμως να σε πάρει από κάτω, γιατί τέτοιου είδους ευκαιρίες σε κάνουν πιο δυναμικό και πιο έτοιμο να ανταποκριθείς σε οποιαδήποτε δυσκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, τα πράγματα είναι αρκετά θετικά. Ο σύντροφός σου αντιλαμβάνεται όσα ζητάς και κάνει ό,τι μπορεί για να ικανοποιήσει τις ερωτικές και συναισθηματικές σου προσδοκίες. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου, γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου μπορείς να προχωρήσεις αρκετά ζητήματα, φίλε Ζυγέ, και να βρεις λύσεις μαζί με τους συνεργάτες σου, σε προβλήματα που προκύπτουν. Τα οικονομικά σου χρειάζονται άμεσα προγραμματισμό και δεν έχεις τα περιθώρια να τον καθυστερήσεις άλλο.


Σκορπιός
23/10-22/11

Μην αφήσεις σήμερα κάποιες καθυστερήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση και να σε απογοητεύσουν, αγαπητέ Σκορπιέ. Όλα θα γίνουν, αλλά ίσως χρειάζεται περισσότερη υπομονή από μέρους σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς χωρίς να αγχώνεσαι και σύντομα θα δεις τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα ερωτικά σου σήμερα, φίλε Σκορπιέ, κάνε ό,τι μπορείς για να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση σου. Οργάνωσε ένα μικρό ταξίδι ή μια βόλτα και γενικά δώσε χαρά στο σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι θα πάρεις πολύ όμορφα συναισθήματα σαν αντάλλαγμα. Αν είσαι μόνος σου, η Σελήνη σήμερα από το Ζυγό ευνοεί τις νέες γνωριμίες, που μπορεί να καταλήξουν σε μια πετυχημένη σχέση. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Σκορπιός, η δουλειά σου μπορεί να έχει κάποια προβλήματα σήμερα, αλλά με τις ικανότητές σου θα τα ξεπεράσεις άνετα. Πρόσεξε τις συμφωνίες για νέες συνεργασίες και διάβασε οπωσδήποτε τα “ψιλά” γράμματα… Τα οικονομικά σου σύντομα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά και θα χρειαστεί καλή διαχείριση για να τα κρατήσεις εκεί.


Τοξότης
23/11-21/12

Ίσως η σημερινή μέρα να είναι λίγο κουραστική για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, καθώς οι καθυστερήσεις σε ορισμένα θέματα συνεχίζονται. Ταυτόχρονα όμως, θα είναι και μια σημαντική Κυριακή, αφού θα δεις να αποκαθίστανται σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντός σου ή της οικογένειάς σου. Φρόντισε να διαλύσεις όσα προβλήματα υπήρχαν, για να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, δείξε άφοβα τα αισθήματά σου και μην επιτρέπεις να σε κρατάει πίσω η ανασφάλεια του πώς θα αντιδράσει ο σύντροφός σου. Μόνο με την ειλικρίνεια θα πας μπροστά τη σχέση σου. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου μην αφήσεις το άγχος σου να σε κάνει απόμακρο, γιατί κάτι καλό μπορεί να βρεθεί μπροστά σου και να μην το δεις. Γ

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες σκέψεις για αλλαγές, αλλά μην προχωρήσεις ακόμα σε συμφωνίες. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για νέα ξεκινήματα και κυρίως δεν είναι κατάλληλη μέρα για οικονομικά ανοίγματα. Μαζέψου όσο περισσότερο μπορείς, για να μην αγχώνεσαι αργότερα.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Αν εκμεταλλευτείς τις σημερινές συνθήκες που είναι καλές για το ζώδιο σου, αγαπητέ Αιγόκερε, μπορείς να δώσεις οριστικές λύσεις σε διάφορα προβλήματα που έχεις εδώ και αρκετό καιρό. Οπότε μην χαλαρώνεις ιδιαίτερα και μην απομακρύνεσαι από τους στόχους σου, γιατί οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα θα είναι εξαιρετικές. Δείξε συγκέντρωση και προσοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, να ξέρεις ότι η Σελήνη σήμερα από το Ζυγό σε κάνει ακαταμάχητο και αυτό το βλέπεις στα μάτια του συντρόφου σου. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, θα το δεις στο βλέμμα όσων θα σε πλησιάσουν. Μην μένεις άπραγος, κάνε κι εσύ την κίνησή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου θα χρειαστεί αρκετή προσοχή, φίλε Αιγόκερε, αφού αναπάντεχες καταστάσεις θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα και θα σε κάνουν να λειτουργήσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Τα οικονομικά σου είναι ακόμα προβληματικά και θα χρειαστεί να δεις με σοβαρότητα κάποιες προτάσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κατά τα άλλα, απόφυγε τα ανοίγματα και τις κινήσεις, που ενέχουν ρίσκο.

Υδροχόος
20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, αν εξαιρέσουμε τα νεύρα, το άγχος και την πίεση που θα σε κυριεύσουν κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα, η σημερινή Κυριακή θα είναι πολύ καλή και θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα και να νιώσεις ότι ολοκληρώνεις τα σχέδιά σου. Αυτό φυσικά θα γίνει πραγματικότητα, αν δεν αφήσεις την πίεση να σε παρασύρει και να σε κάνει ανήμπορο να αντιδράσεις σε οτιδήποτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, τα πράγματα είναι πολύ καλά, αφού η εύνοια που δέχεσαι από τη θέση του Άρη στον Τοξότη σε κάνει ερωτικό και έτοιμο να ζήσεις μεγάλες στιγμές. Αυτό ισχύει και για εσένα που δεν έχεις μόνιμη σχέση και θέλεις να φλερτάρεις και να ερωτευτείς. Μπορείς να το κάνεις άφοβα..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου θα φέρει κάποιες εντάσεις, φίλε Υδροχόε, μέσα από δυσκολίες που θα χρειαστεί να χειριστείς και δεν θα βρεις και τη μεγαλύτερη συμπαράσταση από τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε απασχολούν, αλλά πρέπει να βρεις λύσεις που πρακτικά θα μειώσουν τα έξοδά σου, για να νιώσεις λίγο καλύτερα.Ιχθείς
20/2,20/3

Φίλε Ιχθύ, κάποια πράγματα μπορεί να σε στενοχωρήσουν και να σε πληγώσουν σήμερα και αυτό αφορά κυρίως σε συμπεριφορές από δικά σου άτομα, που θα σε απογοητεύσουν με τη στάση τους. Μην αφήνεσαι στα αρνητικά συναισθήματα και βάλε τα δυνατά σου για να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις. Η απογοήτευση μόνο πίσω θα σε κρατήσει και δεν έχεις αυτή την πολυτέλεια χρόνου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, κάποιες ανασφάλειες που υπήρχαν μέσα στη σχέση σου αρχίζουν να διαλύονται και το κλίμα γίνεται πολύ θετικό και ερωτικό. Απόλαυσε αυτή την ημέρα, κάνοντας ίσως τα σχέδια των ερχόμενων ημερών. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, μην αφήνεις τις ευκαιρίες για μια καλή γνωριμία να χαθούν. Η Σελήνη από το Ζυγό σου χαρίζει μία πρόσθετη γοητεία και ομορφιά!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου θα σου φέρει θετικές εκπλήξεις, φίλε Ιχθύ, και πρέπει να είσαι σε καλή διάθεση, γα να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Οι εξελίξεις θα είναι σημαντικές και θα καθορίσουν και πολλά ζητήματα, που αφορούν στο επαγγελματικό σου μέλλον. Τα οικονομικά σου θα φτιάξουν, αν βρεις τρόπο να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ξανασκέψου κάποιες προτάσεις.
myastro.gr
pinnokio.gr


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...