Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Όταν τα ζώδια… περιαυτολογούν




Σε όλους τους ανθρώπους αρέσει να περιαυτολογούν σε μια συζήτηση ...

, να παινεύονται για κάποια χαρακτηριστικά ή κατορθώματά τους.

Ο τρόπος που μιλάει κάποιος για τον εαυτό του, αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά του.

Όπως και σου δίνει ενδείξεις για το ζώδιό του.

Να λοιπόν άλλος ένας τρόπος να το μαντέψεις:



ΚΡΙΟΣ: Μάλλον είναι Κριός, κάποιος που θα τον ακούσεις να μιλάει για διάφορες περιστάσεις της ζωής του, που ήρθε πρώτος σε κάτι, από τα τρία χρόνια του μέχρι σήμερα. Επίσης, θα διηγείται με ηδονή ιστορίες τρόμου, όπου σώθηκε από του Χάρου τα δόντια με μυθιστορηματικό τρόπο. Όπως τότε που έκανε τον γύρο της Ασίας σε δέκα μέρες με αερόστατο…



ΤΑΥΡΟΣ: Μάλλον είναι Ταύρος εκείνος που θα μιλά για τις πιο γκουρμέ παραλλαγές γνωστών και άγνωστων συνταγών, που φυσικά τις έχει όλες δοκιμάσει ή και μαγειρέψει. Επίσης είναι ένας αληθινός Χρυσός Οδηγός για τα πιο καλά εστιατόρια, με τις πιο καλές τιμές (έχει πάει). Και έχει ξετρυπώσει και όλα τα καταστήματα, όπου μπορείς να βρεις ποιοτικά είδη σπιτιού σε καταπληκτικές προσφορές.



ΔΙΔΥΜΟΙ: Κατά πάσα πιθανότητα είναι Δίδυμος κάποιος που αφηγείται με στόμφο πώς αποστόμωσε δημοσίως κάποιο σημαντικό πρόσωπο. Υπάρχει και σε βιντεάκι στο you tube, να μπεις να τον θαυμάσεις. Έχει κατά καιρούς δεχτεί προτάσεις να πολιτευτεί, σχεδόν από όλα τα γνωστά και άγνωστα κόμματα. Ή να αναλάβει την επικοινωνιακή πολιτική τους. Επίσης, έχει και το πιο προχωρημένο μοντέλο κινητού, κοίτα το!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πιθανόν είναι Καρκίνος κάποιος που μιλά για το ευτυχισμένο σπιτικό και τους υπέροχους γονείς που τον μεγάλωσαν, γι’ αυτό άλλωστε έγινε... αυτό που έγινε, τέλος πάντων. («Αυτό το Όσκαρ το χρωστώ στους γονείς μου»). Αν υπάρχει και επόμενη γενιά, παιδιά δικά του δηλαδή, πρήζει τους πάντες μιλώντας για το πόσο όμορφα και χαρισματικά είναι, δείχνοντας παράλληλα τις σχετικές φωτογραφίες.



ΛΕΩΝ: Μάλλον είναι Λέων κάποιος που, από κάθε φράση του, προκύπτει πως είναι τόσο σπουδαίος, ώστε να αποτελεί για σένα μέγιστη τιμή που βρίσκεσαι στον ίδιο χώρο μαζί του. Οι υποψήφιοι/υποψήφιες για τον έρωτά του μαλλιοτραβιούνται για χάρη του και θα αφηγηθεί τα σχετικά επεισόδια. Επίσης, κάποτε στη Νέα Υόρκη τον πέρασαν για τον Μικ Τζάγκερ και του ζήτησαν αυτόγραφο.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποιος που σου δίνει αρχικά μια αίσθηση μετριοφροσύνης και αποφεύγει να περιαυτολογεί, μπορεί να είναι Παρθένος. Αν όμως προσέξεις καλύτερα, θα δεις ότι όλο και κάτι σπόντες ξεφεύγουνε στην κουβέντα, που δείχνουν πως, εκτός από ταπεινόφρων, είναι και σημαντικός, επιτυχημένος και καλλιεργημένος. Επίσης, του αρέσει να κάνει με ύφος ειδήμονα υποδείξεις για θέματα υγείας, τα οποία τα παίζει στα δάχτυλα.



ΖΥΓΟΣ: Κάποιος που θέλει να τονίζει το κοινωνικό του επίπεδο, είναι μάλλον Ζυγός. Είναι άσσος στο να αναφέρει μέσα σε μια συζήτηση, τυχαία δήθεν, ονόματα σημαντικών προσώπων που γνωρίζει πολύ, μα πολύ καλά (το γνωστό name dropping). Θα παινευτεί επίσης για το πόσο καλά είναι μέσα στη σχέση του, αλλά και για το πόσο έψαξε για να βρει αυτό το υπέροχο καμηλό παλτό του.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μάλλον είναι Σκορπιός κάποιος που μιλά με πολλά υπονοούμενα για πολιτικά, οικονομικά και άλλα θέματα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει κρυφή, αλλά εγγυημένη «εσωτερική πληροφόρηση». Επίσης τονίζει πώς πίσω από τους πάντες και τα πάντα κρύβονται μόνο απάτες και ίντριγκες, αλλά στον ίδιο αυτά δεν περνάνε. Και το διανθίζει με επεισόδια, όπου ξεσκέπασε τη συνομωσία και δεν τον εξαπάτησαν.



ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν κάποιος αφηγείται την περιπέτειά του να διασχίσει την Αλάσκα με έλκηθρο που το έσερναν σκυλιά, μάλλον είναι ένας ταξιδιάρης Τοξότης. Αν αμφισβητήσεις κάποιες πτυχές της ιστορίας και τσαντιστεί, τότε είναι σίγουρα. Επίσης είναι εκείνος (ή εκείνη, φυσικά) που θα εξηγήσει ότι έφτασε δυο φορές στα σκαλιά της εκκλησίας και την κοπάνησε, αποφασίζοντας ότι θα ζήσει ελεύθερο πουλί.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πιθανόν είναι Αιγόκερως κάποιος που μιλά διαρκώς για τη δουλειά του, με στόχο να τονίσει ότι όλα περνούν από το χέρι του και οι πάντες κρέμονται από εκείνον. Παρεμπιπτόντως, τον πρότειναν και για διοικητή του ΙΚΑ, του ΟΛΠ, της ΕΡΤ, αλλά φυσικά δεν καταδέχτηκε. Αν σχολιάσεις κάτι που φοράει, θα σε πληροφορήσει για την επώνυμη και πανάκριβη μάρκα του.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί κάλλιστα να είναι Υδροχόος εκείνος που μιλά για κάποιο πρότζεκτ τύπου… επιστημονικής φαντασίας, που δουλεύει αυτό τον καιρό, όπως μια μέθοδος για να μετατρέπει το νερό σε καύσιμο. Κι αν τον παινέψεις για το σούπερ-ντούπερ ντύσιμό του, θα απαντήσει, αδιάφορα τάχα, ότι τα ρούχα είναι όλα αγορασμένα από τη λαϊκή. Κάτι παλιά «σινιέ» κομμάτια που είχε, τα χάρισε σε ιδρύματα.



ΙΧΘΕΙΣ: Ένας Ιχθύς μπορεί να ομολογήσει ταπεινά ότι βλέπει προφητικά όνειρα (όχι, τα νούμερα που θα κερδίσουν στο Λόττο δεν του προέκυψαν ακόμα…). Και ότι, μην τον βλέπεις έτσι, αλλά σε προηγούμενες ζωές του είχε πολύ υψηλότερα πόστα. Όπως τότε που ήταν ο Καίσαρ ή η Κλεοπάτρα. Αλλά δεν του αρέσει να πολυμιλάει για εκείνον. Πες του για σένα καλύτερα.

myastro


Πηγή: http://www.tsekouratoi.gr/2013/02/blog-post_3090.html#ixzz2L5gUs1WV


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...