Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013

Δείτε για πρώτη φορά παρασκήνια από τα γυρίσματα του γάμου του «Twilight»!​ Μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του «The Twilight Saga: Breaking Dawn-Part1»... κάνει σήμερα το γύρο του Internet, μιας και είναι η πρώτη που δημοσιεύεται από τα παρασκήνια του έργου, και δείχνει Robert Pattinson και Kristen Stewart, να γυρίζουν την περίφημη σκηνή του γάμου της Bella με τον Edward, ο οποίος καταλήγει σε εφιάλτη, μιας και όλοι οι θνητοί καλεσμένοι καταλήγουν νεκροί στο τέλος.


Όπως θα δείτε και στο στιγμιότυπο, οι δυο ηθοποιοί, στέκονται υπομονετικά πίσω από τις κάμερες, με την 21χρονη ηθοποιό να φορά το νυφικό, και τον 26χρονο Pattinson το κοστούμι του, έχοντας τα χέρια στις τσέπες.
Το ζευγαράκι, συζητά κάτι, με τον Rob να κοιτά τρυφερά την Kristen, και την Stewart να τον ακούει προσεχτικά, όλο ενδιαφέρον.

Η εν λόγω φωτογραφία, αποτελεί μόνο ένα δείγμα από το υλικό που θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι fans της ταινίας, με το που το «Twilight» βγει σε Blu-ray και DVD, κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα.


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...