Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Συνδυάζοντας τα χρώματα στα ρούχα...



Ο χρωματικός συνδυασμός ενός ρούχου με τα κατάλληλα παπούτσια δεν είναι πάντα ...
εύκολη υπόθεση. Πόσες φορές δεν έχουμε αναρωτηθεί αν αυτές οι μπότες που είδαμε στη βιτρίνα ταιριάζουν με το καινούργιο μας φόρεμα ή αν η αγαπημένη μας φούστα συνδυάζεται καλύτερα με μπεζ ή καφέ παπούτσια;

Έξυπνες επιλογές είναι να αγοράζουμε παπούτσια σε ουδέτερα χρώματα, όπως μαύρο, καφέ, άσπρο, μπεζ και γκρι γιατί σίγουρα θα ταιριάζουν με πολλά πράγματα από την γκαρνταρόμπα μας. Να θυμάστε ότι δεν πρέπει να συνδυάζετε πάνω από 2 χρώματα σε κάθε εμφάνισή σας.

Δείτε παρακάτω κάποιους ασφαλείς συνδυασμούς:
Μαύρα παπούτσια: Ταιριάζουν αρμονικά με μαύρα και γκρι ρούχα, με κόκκινα, πράσινα, μωβ, λιλά, τιρκουάζ, γαλάζια, άσπρα ή με άλλα φωτεινά χρώματα με μαύρες λεπτομέρειες.

Καφέ παπούτσια: Ταιριάζουν με καφέ, ζαχαρί, ρούχα με γήινα χρώματα όπως το πράσινο, μπεζ, άσπρα, πορτοκαλί ή ακόμα και με μαύρα ρούχα αν έχουν πάνω τους καφέ λεπτομέρειες.

Άσπρα παπούτσια: Ταιριάζουν με άσπρα, γκρι, ζαχαρί, με όλα τα ανοιχτά ουδέτερα ή παστέλ χρώματα και με φωτεινές αποχρώσεις με άσπρες λεπτομέρειες.

Μπεζ παπούτσια: Ταιριάζουν απόλυτα με όλες τις αποχρώσεις του καφέ, ζαχαρί, ροζ, λιλά, μωβ, πράσινο, τιρκουάζ, μαύρο ή σκούρο μπλε με μπεζ λεπτομέρειες.

Γκρι παπούτσια: Το ανοικτό γκρι ταιριάζει με γκρι, άσπρο, ροζ, λιλά, μωβ, κίτρινο και πράσινο, ενώ οι πιο σκούρες αποχρώσεις συνδυάζονται καλύτερα με σκούρο μπλε, κόκκινο, σκούρο μωβ ή μουσταρδί.


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...