Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Η κρίση στις σχέσεις φταίνε οι άντρες ή γυναίκες?






Ο έρωτας λοιπόν είναι ένα αναπόσπαστο στοιχείο της ζωής μας..., είναι οξυγόνο.


Ο καθένας μας λοιπόν θέλει να νιώσει αυτό το συναίσθημα και άμα γίνεται σε κάθε στιγμή της ζωής του. Δυστυχώς όμως οι περισσότερες σχέσεις των ανθρώπων κάποια στιγμή περνά έντονη κρίση...

Οι γυναίκες θέλουν να είναι ελκυστικές στο αντίθετο φύλλο .


Άραγε λοιπόν οι γυναίκες είναι πιο απελπισμένες από τους άνδρες καθώς αναζητούν απελπισμένα τους άνδρες?


Μήπως άνδρες δεν υπάρχουν πια? Και το πιο κρίσιμο ερώτημα λοιπόν είναι τελικά οι άντρες φταίνε ή γυναίκες?


Για να απαντηθούν λοιπόν τα παραπάνω ερωτήματα θέλει μεγάλη συζήτηση.


Φτιάχτηκε λοιπόν το γυναικείο φύλλο και το ανδρικό για να μπορεί να συμπληρώνει το ένα το άλλο. Με άλλα λόγια αυτά τα δύο φύλλα δημιουργήθηκαν για να συνυπάρχουν, να ζουν μαζί ειρηνικά και όχι να τρώει ο ένας την σάρκα του άλλου.


Στην σημερινή εποχή που διανύουμε οι περισσότεροι άντρες δεν θέλουν σχέση, θέλουν την ησυχία τους που αυτό έχει ως αντίκτυπο στις γυναίκες να αλλάζουν τα δεδομένα σε θέματα σχέσεων.
Η παραπάνω φράση μεταφράζεται ως εξής:


Οι γυναίκες κουράστηκαν να κάνουν εφήμερες σχέσεις σε σημείο που σταμάτησαν να σκέφτονται και τον γάμο.


Αυτό συμβαίνει επειδή οι γυναίκες είναι απεγνωσμένες και αυτό φαίνεται στο ανδρικό φύλλο. Δυστυχώς όσο και να προσπαθούν οι γυναίκες να το κρύψουν ότι είναι απεγνωσμένες να βρουν κάποιον σύντροφο είναι φανερό στο βλέμμα τους.


Καθώς μεγάλο ποσοστό γυναικών κάνει πρώτο την ερωτική κίνηση προς τους άνδρες.


Άρα αφού υπάρχει η υπερπροσφορά των γυναικών προς τους άνδρες δεν υπάρχει λόγος ο άνδρας να κυνηγήσει την σχέση. Οι άντρες θεωρούν τις γυναίκες ως ανακυκλώσιμο είδος. Δυστυχώς αυτό είναι το σκεπτικό των περισσότερων ανδρών.


Γεγονός που αποδεικνύει την έντονη έκφραση των συναισθημάτων των γυναικών προς τους άνδρες. Καθώς αυτό έχει ως επίπτωση τον κίνδυνο της εξίσωσης των γυναικών με αυτήν των ανδρών.


Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς περί κρίση σχέσεων έχει αποδειχθεί ότι στην τεστοστερόνη οφείλεται η μειωμένη ικανότητα των ανδρών να διαβάζουν τα αισθήματα των γυναικών.


Στο σημείο που συμφωνούν όλοι είναι σε ένα μόνο πράγμα: Από τη μια κανείς δεν θέλει να είναι μόνος του κι από την άλλη όλοι μένουν μόνοι.



peri-sk-opio.blogspot.com


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...