Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Τα 10 χειρότερα ραντεβού που μπορούν να τύχουν σε έναν άνδρα




Έφτασε λοιπόν η μεγάλη στιγμή που ...
τόσο καιρό περίμενες, θα βγεις επιτέλους ραντεβού με την κοπέλα των ονείρων σου! Όμως ξέχασες πως σήμερα είναι Παρασκευή και 13, αγνόησες την μαύρη γάτα που πέρασε από μπροστά σου και δεν νοιάστηκες για τον καθρέφτη που έσπασες εξαιτίας της απροσεξίας σου. Κι έτσι καταλήγεις να κουβαλάς μια μεγάλη ποσότητα γκαντεμιάς.
Κι αν τίποτα από τα παραπάνω δεν έγινε, δες τα 10 χειρότερα σενάρια ραντεβού που θα μπορούσαν να συμβούν ever και σίγουρα θα ευχαριστείς την καλή σου την τύχη.


Aρ. 10 : Γίνεται λιώμα
Εντάξει τα πρώτα ποτά ήταν καλοδεχούμενα προκειμένου να σπάσει ο πάγος, να χαλαρώσετε και να μπορέσεις να την πείσεις να ενδώσει στα πονηρά σχέδια σου. Αλλά μέχρι εκεί. Όμως εκείνη συνεχίζει να πίνει το ένα ποτό μετά το άλλο με αποτέλεσμα στη μέση της βραδιάς να ξεράσει πάνω σου. Άκουσες αυτόν τον ήχο; Ήταν τα όνειρα και οι φαντασιώσεις σου για αυτή την κοπέλα που διαλύθηκαν σε μικρά κομματάκια. Το αποτέλεσμα; Η διασκέδαση χάθηκε, το φαγητό για το οποίο πλήρωσες βρίσκεται σκορπισμένο τόσο στο πάτωμα όσο και στα ρούχα της και το ενδιαφέρον σου για αυτή την κοπέλα το πήρε ο άνεμος. Από κει και πέρα σου δίνεται μια μικρή επιλογή: είτε θα την φροντίσεις και θα φανείς ο ήρωας της υπόθεσης είτε θα την παρατήσεις και θα θεωρηθείς ηλίθιος και αναίσθητος.

Aρ. 9 : Φεύγει νωρίς από το ραντεβού

Εσύ είσαι έτοιμος να περάσεις όλο το βράδυ μαζί της όμως εκείνη δεν φαίνεται να έχει τα ίδια σχέδια. Μάλιστα φαίνεται να βιάζεται τόσο πολύ να φύγει που ούτε μέχρι το κυρίως πιάτο δεν δείχνει να θέλει να φτάσετε. Κι εκεί που εσύ πιστεύεις ότι περνάτε καλά, ότι έχετε το τέλειο ραντεβού και ότι είναι η γυναίκα των ονείρων σου, εκείνη σηκώνεται, σου πετάει ένα «Πέρασα πολύ ωραία, ευχαριστώ» και σηκώνεται και φεύγει. Καλά καλά δεν έχεις προλάβει να καταπιείς την μπουκιά σου και εκείνη βρίσκεται στην έξοδο. Δυστυχώς απόψε θα γυρίσεις σπίτι μόνος. Δεν έχουν όλα τα ραντεβού happy end.

Aρ. 8 : Ξεκινάει καβγά με έναν μεγαλόσωμο άντρα

Μπορεί να είναι μεθυσμένη ή μπορεί απλά να της αρέσει να μπλέκεται σε καβγάδες. Όπως και να χει επέλεξε να τα βάλει με έναν πολύ μεγαλόσωμο άντρα. Όμως καταλήγει να αποστομώνεται από αυτόν κι έτσι αυτός κοιτάει εσένα θέλοντας να τελειώσει μαζί σου τον καβγά που εκείνη ξεκίνησε. Κι ενώ εσύ προσπαθείς να εξομαλύνεις τα πράγματα και να το λήξεις ειρηνικά, εκείνη όλη την ώρα πετάγεται και ρίχνει λάδι στη φωτιά κάνοντας τα πράγματα ακόμα χειρότερα, όμως απομακρύνεται μόλις σε βρει η πρώτη ξεγυρισμένη. Κάποιος να καλέσει ένα ασθενοφόρο βρε παιδιά!

Aρ. 7 : Σε πιάνει το στομάχι σου

Είναι ακαταμάχητη. Είναι πολύ ακαταμάχητη. Και επιτέλους κατάφερες να βγείτε ραντεβού. Όλα κυλάνε υπέροχα μέχρι τη στιγμή που κάνουν την εμφάνιση τους οι πρώτες ενοχλήσεις. Σύντομα ακούγονται οι πρώτοι παράξενοι ήχοι από το στομάχι σου και προσπαθείς να τους καλύψεις κάνοντας ότι βήχεις. Στον επόμενο ήχο εκείνη σε ρωτάει εάν πεινάς πιστεύοντας προφανώς ότι γουργουρίζει η κοιλιά σου από την πείνα. Δεν μπορείς να απαντήσεις και προσπαθείς να συγκρατηθείς με νύχια και με δόντια. Όμως δεν το ελέγχεις πια. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να δικαιολογήσεις αυτό που μόλις συνέβη. Εννοείται ότι δεν έχεις πλέον καμιά ελπίδα μαζί της οπότε το μόνο στο οποίο μένει να ελπίζεις είναι ότι κι αν ήταν αυτό που σε πείραξε εξ αρχής τουλάχιστον να σε αποτελειώσει.

Aρ. 6 : Καταλήγετε να τσακώνεστε

Κάπου εδώ θα σου προτείναμε να ξεχάσεις τα ωραία ρομαντικά ραντεβού που καταλήγουν σε καυτό σεξ. Στην προκειμένη περίπτωση η κοπέλα που συνοδεύεις έχει αφηνιάσει και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για την σταματήσεις. Εσύ μπορεί να μην ξέρεις τι το τόσο φοβερό έκανες που την εξόργισε, αλλά μπορεί να ήταν ο τρόπος που παρήγγειλες τη σαλάτα, η ταινία που διάλεξες για να δείτε ή το ότι δεν της άνοιξες την πόρτα του αυτοκινήτου. Ότι κι αν ήταν αυτό το σίγουρο είναι ότι την τσάτισε και τώρα έχετε καταλήξει να τσακώνεστε. Εκείνη φωνάζει και την πιάνει υστερία μπροστά σε όλο τον κόσμο ενώ εσύ ζεις έναν εφιάλτη και ελπίζεις ότι αργά ή γρήγορα που θα πάει θα ξυπνήσεις. Όμως βρες έναν τρόπο να την ηρεμήσεις γιατί δυστυχώς δεν πρόκειται για όνειρο.

Aρ. 5 : Πέφτετε πάνω σε πρώην

Μέχρι στιγμής έχετε ένα υπέροχο ραντεβού, μιλάτε, γελάτε, διασκεδάζετε, μέχρι τη στιγμή που με την άκρη του ματιού σου πιάνεις τον πρώην της. Το πρώην της που σου δίνει στα νεύρα, αυτόν για τον οποίο ακόμα ίσως και να πονάει ακόμα λιγάκι το δοντάκι της, αυτόν που έχει την τέλεια εμφάνιση, το τέλειο αμάξι και φουσκωμένο πορτοφόλι ενώ εσύ ίσα που τα βγάζεις πέρα. Το σενάριο γίνεται ακόμα χειρότερο εάν τον εντοπίσει και εκείνη και ξαφνικά παραλύσει, κατακλυστεί από παλαιότερα αισθήματα κτλ. Μπορεί το ραντεβού να ήταν δικό σας αλλά από την στιγμή που θα μπει εμφανιστεί εκείνος το ραντεβού έχει φτάσει στο τέλος του.

Aρ. 4 : Η κάρτα σου δεν γίνεται δεκτή

Περνάτε ένα υπέροχο βράδυ μαζί, παραγγέλνεις το ένα πιάτο μετά το άλλο και ακριβά κρασιά για να της κάνεις εντύπωση. Όλα καλά μέχρι εδώ. Έρχεται όμως η ώρα να πληρώσεις και η κάρτα που έδωσες στον σερβιτόρο επιστρέφει πίσω λέγοντας ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Του δίνεις μια άλλη κάρτα όμως το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Στη συνέχεια η συνοδός σου ανοίγει το πορτοφόλι της και πληρώνει το ακριβό δείπνο που έκανες για χάρη της. Και μπορεί να σου χαμογελάει και να σου λέει ότι όλα είναι εντάξει αλλά το ξέρεις ότι στην πραγματικότητα έχεις πέσει στα μάτια της.

Aρ. 3 : Την φλερτάρει κάποιος άλλος

Εκεί που απολαμβάνεται το ραντεβού σας πιάνεις κάτι περίεργο να αιωρείται στην ατμόσφαιρα. Και επιτέλους αντιλαμβάνεσαι ότι ένας τύπος λίγα μέτρα πιο πέρα φλερτάρει τη συνοδό σου. Ωραία κοπέλα είναι, συμβαίνουν αυτά. Όμως από ότι φαίνεται εκείνη δείχνει να ενδιαφέρεται και με τα μάτια της του δίνει το πράσινο φως για να πλησιάσει. Πρέπει να κάνεις κάτι για να υπερασπιστείς τουλάχιστον τον ανδρισμό σου που μόλις ακούμπησε το πάτωμα όμως δεν κάνεις τίποτα και εν τέλει εκείνη σηκώνεται και φεύγει μαζί του ενώ εσύ ξεμένεις πίσω να πληρώσεις και το δείπνο.

Aρ. 2 : Αντιμετωπίζεις τεχνικά προβλήματα

Το ραντεβού σας κύλησε υπέροχα και κατάφερες να την φέρεις στο σπίτι σου. Και εκεί που την βλέπεις να έχει ψηθεί και είστε έτοιμοι να πέσετε στο κρεβάτι συνειδητοποιείς ότι αντιμετωπίζεις τεχνικά προβλήματα και το πουλάκι δεν μπορεί να κάνει κου-κου. Βάζεις τα δυνατά σου για να υψώσεις την σημαία όμως δεν καταφέρνεις τίποτα με αποτέλεσμα να σε κοιτάξει με ένα βλέμμα οίκτου, να σου πει ένα «Δεν πειράζει» και να σηκωθεί να φύγει.

Aρ. 1 : Μένει έγκυος

Το ραντεβού είχε μεγάλη επιτυχία και βρίσκεστε ήδη στο κρεβάτι και τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά. Κάνεις μια κίνηση να πάρεις ένα προφυλακτικό όμως εκείνη σε έχει ήδη καβαλήσει και δεν προλαβαίνεις να φέρεις και μεγάλες αντιστάσεις. Και μπορεί για μια στιγμή να πέρασε από το μυαλό σου ότι είναι κακή ιδέα όμως μετά από ένα λεπτό ξέχασες τα πάντα, ακόμα και το όνομα σου. Και μπορεί να το απόλαυσες όσο δεν πάει όμως όταν θα έρθει μετά από λίγο καιρό και θα σου ανακοινώσει την μεγάλη είδηση και θα δεις την ζωή σου να περνάει σε fast forward μπροστά από τα μάτια σου με εσένα να αλλάζεις πάνες, τότε θα συνειδητοποιήσεις την βλακεία που έκανες.
www.otherside.gr


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...