Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Η γυναίκα μέσα απο τα μάτια ενός καλλιτέχνη(picts)





Ο Fabian Perez γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου του 1967 στο Μπουένος Άιρες, Αργεντινή... Το στυλ του Fabian είναι μοναδικό . Ο ιδιος δεν επιθυμεί να χαρακτηρίσει το έργο του, δεν βάζει ταμπέλες. Αισθάνεται οτι αυτό περιορίζει τον καλλιτέχνη καθώς και τo έργο του.

Του αρέσει να ζωγραφίζει με ακρυλικά γιατί στεγνώνει γρήγορα και αυτό του επιτρέπει να ακολουθήσει τις παρορμήσεις του.

Η τολμηρή και συμβολική απεικόνιση είναι έντονα παθιασμένη. Tα έργα ζωγραφικής του αντικατοπτρίζουν τα συναισθήματά του.

Δείχνει ένα οδικό χάρτη, έναν οδηγό με πολλές κατευθύνσεις, όπου οι θεατές θα αποφασίσουν ποιο δρόμο θέλουν να βιώσουν.


Fabian Perez για τα μάτια σας μόνο....





Όταν ήταν 22 ετών έφυγε για να ζήσει στην Ιταλία, όπου διέμενε για επτά χρόνια. Και εδώ ήταν όπου καριέρα του στη ζωγραφική και το γράψιμο πήρε μια άλλη μορφή. Είναι, επίσης, στην Ιταλία, όπου και εμπνεύστηκε για να γράψει το βιβλίο «Σκέψεις ενός ονείρου» του, η οποία δημοσιεύθηκε αργότερα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στη συνέχεια πήγε στην Ιαπωνία, όπου έζησε για ένα χρόνο. Ενώ εκεί ζωγράφισε αρκετά έργα έχοντας προβλήματα με την κυβέρνηση εγκαταλείπει την Ιαπωνία για να έρθει στο Λος Άντζελες όπου και αφιερώνει τη ζωή του για να εμπνεύσει και άλλους με τα έργα ζωγραφικής και τα γραπτά του.



Aπο πολύ νεαρή ηλικία ο Fabian ήταν γοητευμένος με τις πολεμικές και τις καλές τέχνες. Ως εκ τούτου, αφιερώθηκε στη μελέτη και των δύο κλάδων. Το Καράτε βοήθησε στο να επηρεαστεί ο χαρακτήρας του δίνοντας του μεγάλη πειθαρχία, καθώς και το άνοιγμα του και σε άλλες μορφές τέχνης. Πολλά από όσα έμαθε μέσα από μελέτες της Ανατολικής Τέχνης επηρέασαν τους πίνακές του





















Αυτοπροσωπογραφία






O Fabian Perz

peri-planomenos.blogspot.com




Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...