Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Βγες από το ερωτικό αδιέξοδο με 8 απλά βήματα!





Τι κάνεις όταν βλέπεις τη ερωτική σου ζωή να παίρνει την κάτω βόλτα; Πώς  ...προσεγγίζεις τον σύντροφό σου για να μιλήσετε γι’ αυτό το θέμα χωρίς να αισθάνεται ότι τον κριτικάρεις ή ότι τον κατηγορείς για το ότι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που κάνατε σεξ για τελευταία φορά;


Η σύμβουλος σεξουαλικής υγείας και ψυχοθεραπεύτρια, Mary Jo Rapin προτείνει:



1. Η μπανιέρα είναι ένα υπέροχο μέρος για να κάνεις μια συζήτηση με το σύντροφό σου για το σεξ. Είναι ζεστά, μυρίζει ωραία και έχετε πρόσωπο με πρόσωπο επαφή με τα μάτια.



2. Είναι καλύτερα να αρχίσεις λέγοντας ότι σου έχει λείψει σεξουαλικά. Ρώτησέ τον πώς αισθάνεται για τη σεξουαλική σας ζωή και στη συνέχεια άκουσέ τον.



3. Ξεκινήστε με αγγίγματα. Ζήτησε από το σύντροφό σου να σου πει πού του αρέσει να τον αγγίζεις.



4. Βάλτε σκοπό να ξεκλέβετε τουλάχιστον 15 λεπτά κάθε μέρα για να μιλήσετε για τη σεξουαλική σας ζωή.



5. Μην περιμένεις από τον άλλο να διαβάσει το μυαλό σου. Αν δεν σου αρέσει ο τρόπος που σε αγγίζει σε μια συγκεκριμένη περιοχή του σώματός σου, καθοδήγησέ τον σε μια περιοχή, που θα αισθάνεσαι καλύτερα.



6. Παρακολουθώντας ιστορίες αγάπης ή ακούγοντας μουσική μαζί, ενώ είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι ή στον καναπέ, έχετε βρει ένα θαυμάσιο τρόπο για να ξεκινήσει η συζήτηση σε ό, τι αφορά στα δικά σας σεξουαλικά συναισθήματα.



7. Μίλησε για το πώς αισθάνεσαι που το σώμα σου αλλάζει με το πέρασμα του χρόνου.



8. Το να μιλάτε για τη δουλειά, το σπίτι ή τα παιδιά δεν είναι σκόπιμο όταν συζητάτε για το σεξ. Μιλήστε καλύτερα για ευτυχισμένες αναμνήσεις ή ακόμη και για χαζά πράγματα.




volostv.blogspot.com


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...