Υλικά:
- 2-3 αυγά
- γάλα
- τυριά (από κασέρια μέχρι φέτα και κατίκι)
- ντομάτα
- μακαρόνια πένες ...
- αλλαντικά (από γαλοπούλα μέχρι και σκορδοσάλαμο)
Σε ένα μπολάκι βάζουμε το νερό (1 ποτήρι), τα αυγά και το γάλα και τα ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να πάρει το χρώμα της μαγιονέζας και λίγο προς το πορτοκαλί. Το ρίχνουμε σε ένα όσο πιο βαθύ γίνεται ταψάκι και ρίχνουμε τις πένες (ναι άβραστες θα φουσκώσουν απο το νερό και το γάλα) ίσα-ίσα να καλυφθεί ο πάτος. Μετά τα τυριά, τα αλλαντικά, τη ντομάτα (σε ροδέλες) και στο φούρνο.
Αν βάλετε πολύ φέτα δε θέλει σίγουρα καθόλου αλάτι.
Επίσης, μην ανακατέψετε πολλά αλλαντικά για να μη βγουν περίεργες γεύσεις, εγω βάζω συνήθως μόνο γαλοπούλα!
Καλή όρεξη!