Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012

Τα Ζώδια σήμερα 10/08http://1.bp.blogspot.com/-XuIrciNLdP8/T6kKuAUWWuI/AAAAAAAAKpk/f4jWIBhnQkk/s320/zwdia.jpg


Κριός ...


21/3-20/4
Σήμερα η διάθεσή σου, φίλε Κριέ, θα είναι πολύ καλή και θα επιχειρήσεις να κάνεις πολλά, σε θέματα που θέλεις να προχωρήσεις. Γενικά αυτή είναι μια περίοδος, που θα μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματά σου, που είναι σε στασιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Κριέ, τα πράγματα μπορούν να πάνε και καλύτερα, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και να προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Δείξε τη συμπαράστασή σου στα προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο, γιατί πραγματικά το έχει ανάγκη. Αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, απόφυγε αυτήν την περίοδο να αναλώνεσαι με καταστάσεις που δεν έχουν ουσία, γιατί δεν θα σε ωφελήσουν. Συγκεντρώσου σε αυτό που πραγματικά ζητάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, κάποια σχέδια που έχεις από το παρελθόν μπορεί να έχουν καθυστερήσει, αλλά τώρα θα αρχίσουν να υλοποιούνται και θα νιώσεις καλύτερα. Ό,τι κι αν γίνει, μη σταματάς τις προσπάθειές σου. Κάποια θέματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα και σε έχουν κουράσει, τώρα θα αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους. Στα οικονομικά σου, απόφυγε οικονομικές συναλλαγές και κυρίως, μείνε μακριά από επενδύσεις, που μπορεί να σε ξεγελάσουν.

Ταύρος
21/4-20/5
Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη με πάρα πολλές υποχρεώσεις, αγαπητέ Ταύρε, σε σχέση με κάποια θέματα, με τα οποία θέλεις να ξεμπερδεύεις. Με τη βοήθεια της Σελήνης, μέχρι το βράδυ στο ζώδιό σου, μπορείς να λύσεις πάρα πολλά ζητήματα, αν διαθέτεις την απαραίτητη υπομονή για να τα βάλεις σε τάξη. Πάντως, θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό, για να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε σε απασχολήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική ζωή, φίλε Ταύρε, η αισιοδοξία που θα έχεις σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Ετοιμάσου να περάσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ με το σύντροφό σου και μη χάσεις την ευκαιρία να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες. Αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα μπορέσεις να κάνεις μία καινούργια γνωριμία, που θα σε συναρπάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος, τα καταφέρνεις πολύ καλά, αλλά χρειάζεται πολύ προσοχή σε όσα λες στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί τους. Αν θέλεις να μιλήσεις για κάποια ζητήματα, καλύτερα να περιμένεις λίγο. Μέχρι τότε, ταχτοποίησε θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου, που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου, γιατί η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεμπερδεύεις μια και καλή με αυτά τα ζητήματα.


Δίδυμοι
21/5-21/6

Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα θα έχεις πολύ άγχος για όλες τις υποχρεώσεις σου που είναι σε εκκρεμότητα. Χρειάζεται σύνεση, ρεαλισμός και οργάνωση σε ό,τι κάνεις και κυρίως να μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί. Η περίοδος αυτή πάντως είναι πολύ ευνοϊκή για τα σχέδιά σου και στην επιτυχία τους θα συμβάλλουν καθοριστικά και κάποιοι δικοί σου άνθρωποι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία στη σχέση σου και καλό θα είναι να συζητάς περισσότερο με το ταίρι σου, για να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα και να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Αν ακόμη έχεις παρέα τη μοναξιά, προσπάθησε επιτέλους να δώσεις προτεραιότητα στην προσωπική σου ζωή, ώστε να βρεις αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, τα επαγγελματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα, παρά την αβεβαιότητα που σε έχει πιάσει για την πορεία της καριέρας σου και για το αν θα έχεις την επιτυχία που επιδιώκεις. Πάντως, αν είσαι συγκεντρωμένος και πειθαρχημένος, είναι βέβαιο ότι θα βρεις τις λύσεις που αναζητάς. Απόφυγε σήμερα τις οικονομικές συναλλαγές και τις υπογραφές συμβολαίων.Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα θα χρειαστεί να αποφύγεις τους παραλογισμούς, φίλε Καρκίνε, ώστε να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που επικρατεί αυτή την περίοδο σε εκνευρίζει και σε ωθεί σε κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Αν ενεργήσεις με προγραμματισμό και σκέψη, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα, χωρίς να προβληματίζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Καρκίνε, κάποια προβλήματα που έχεις στα επαγγελματικά σου, μπορεί να σε απομακρύνουν λίγο από το σύντροφό σου. Φρόντισε, λοιπόν, να του δείξεις την αγάπη σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, για να περάσεις κάποιες τρυφερές στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, άφησε τον εκνευρισμό και βρες την ψυχραιμία σου ώστε να γνωρίσεις το κατάλληλο άτομο, που θα σε ενδιαφέρει πραγματικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, βρίσκονται σε μια συνεχή αναστάτωση και οι αλλαγές δεν σε αφήνουν να φτάσεις στην επιτυχία όσο γρήγορα επιθυμείς. Δείξε υπομονή και ψυχραιμία, για να μην χάσεις και τα κεκτημένα. Στα οικονομικά σου, έχεις διάφορες σκέψεις για το πώς θα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχουν μείνει από το παρελθόν. Μην κάνεις άλλες αγορές, πριν τις καλύψεις.


Λέων
23/7-23/8

Κάποια χαρούμενα γεγονότα, αγαπητέ Λέων, που θα προκύψουν σήμερα, θα σε βοηθήσουν να ανέβεις ψυχολογικά και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικά. Άλλωστε, ο Ερμής στο ζώδιό σου θα σε ευνοήσει σε ό,τι κάνεις, αρκεί να αξιοποιήσεις όλη σου τη θετική διάθεση, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, για να πετύχεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Λέων, τα πράγματα δεν πάνε άσχημα, αλλά θα πρέπει να μην δυσκολέψεις τη σχέση σου. Μπορεί να έχεις κάποιες τάσεις απαισιοδοξίας και αυτό θα σε κάνει να δεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου με αρνητικό μάτι. Αν παλεύεις ακόμη με τη μοναξιά, μην απογοητεύεσαι, γιατί ξεκινάει μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για καινούργιες γνωριμίες και πολύ γρήγορα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργιες συνεργασίες και θέματα που μπορεί να καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να σκεφτείς πολύ καλά, γιατί δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές. Προσοχή στις οικονομικές σου συναλλαγές.


Παρθένος
24/8-22/9

Αν είσαι Παρθένος, θα πρέπει σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να δεις μερικά πράγματα πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Κάποια ζητήματα που ήταν προβληματικά και στάσιμα μέχρι τώρα, μπορούν πλέον να δρομολογηθούν με πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Φρόντισε να δρομολογήσεις κάποια σχέδια για το μέλλον, καθώς η Σελήνη στον Ταύρο μέχρι το βράδυ, σε ευνοεί για να τα προωθήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Παρθένε, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την απαραίτητη υπομονή στη σχέση σου. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, αυτή η μέρα θα είναι γεμάτη φλερτ, οπότε κοίταξε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, καλό είναι να είσαι προσεκτικός με κάποιες συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν, για να μην κάνεις λανθασμένες κινήσεις. Μην αφήνεις τον συναισθηματισμό να σε παρασύρει. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις, όμως οι καταστάσεις θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, αγαπητέ Ζυγέ, σε οποιαδήποτε καινούργια κίνηση σκέφτεσαι να κάνεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις αρκετά παρορμητικές ενέργειες, που θα σε οδηγήσουν σε λάθος δρόμους. Πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις ένα πρόγραμμα, αν θέλεις να δεις τα σωστά αποτελέσματα στις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ζυγέ, ο σύντροφός σου είναι κάπως απόμακρος και αυτό πρέπει να σε κάνει να αναρωτηθείς για το δικό σου μερίδιο ευθύνης. Η εγωιστική συμπεριφορά μπορεί να σε οδηγήσει στα άκρα, γι’ αυτό σκέψου πριν μιλήσεις. Αν ζεις ακόμη παρέα με τη μοναξιά, η Σελήνη το αποψινό βράδυ στο ζώδιο των Διδύμων, θα σου φέρει προτάσεις και φλερτ που θα σε ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία και καλό είναι να αποφύγεις τα μεγάλα άλματα και τις σημαντικές αλλαγές. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορέσεις να ανακουφιστείς, αρκεί να μην ξεφύγεις από το οικονομικό σου πρόγραμμα.

Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή μέρα είναι κάπως δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, και κάποιες αναποδιές θα σε αποδιοργανώσουν εντελώς. Δείξε υπομονή και ασχολήσου με άλλα θέματα, που σε χαλαρώνουν. Θα δεις ότι πολύ σύντομα τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο που θέλεις. Προς το παρόν, εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητα που σου χαρίζει ο Ερμής από τον Λέοντα, για να συναντηθείς με κάποιους ανθρώπους, που θα σε βοηθήσουν στην εξέλιξή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Σκορπιέ, είναι λίγο περίεργη ημέρα η σημερινή Παρασκευή, αλλά με διαλλακτικότητα και έξυπνους ελιγμούς, θα καταφέρεις να πας τα πράγματα εκεί που θέλεις. Ο σύντροφός σου θα σου εκφράσει αρκετά παράπονα, οπότε να είσαι έτοιμος να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε ανασφάλεια. Αν είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα για να τα βρεις με τον εαυτό σου και να καταλήξεις στο τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάς. Όταν το αποφασίσεις, θα μπορέσεις να κυνηγήσεις τη σχέση που θέλεις

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, οι προτάσεις που θα δεχτείς θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές, για να βγεις κερδισμένος. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα πρέπει να έχεις περισσότερο προγραμματισμό, γιατί τα έξοδά σου είναι πολλά.

Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα η Σελήνη στον Ταύρο μέχρι το βράδυ σε ευνοεί, φίλε Τοξότη, και σου χαρίζει μια ενεργητικότητά, που θα είναι στα ύψη. Μπορείς να λύσεις πολλά θέματα του παρελθόντος, για να αρχίσεις να αντιμετωπίζεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Γενικά οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν πάρα πολύ και ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, θα μπορείς να το πετύχεις άμεσα και αποτελεσματικά, αρκεί να διατηρήσεις τη διπλωματία και την επικοινωνιακή σου διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Τοξότη, προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με το σύντροφό σου. Μη διστάσεις σήμερα να εκδηλώσεις τα αισθήματά σου ανοιχτά και να ζητήσεις όσα θέλεις να σου προσφέρει. Θα δεις ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, η γοητεία σου αυξάνεται και θα κάνεις την γνωριμία που περιμένεις τόσο καιρό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης, η ημέρα είναι καλή για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να ξεκινήσεις κάποιες συνεργασίες. Οι συζητήσεις με τους συνεργάτες σου θα σε οδηγήσουν σε ευχάριστα συμπεράσματα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλά και να διώξεις την πολύ πίεση. Στα οικονομικά σου, είσαι ήδη εκτός προϋπολογισμού, οπότε φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα. Απ’ την άλλη, είναι μια καλή μέρα για να διευθετήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα.

Αιγόκερως
22/12-19/1

Θα χρειαστεί σήμερα να βάλεις ένα πιο σωστό πρόγραμμα, αν είσαι Αιγόκερως, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που σου έχουν μαζευτεί, θα αντιμετωπίσεις προβλήματα άγχους και κόπωσης και δεν θα μπορείς να δώσεις λύσεις στα άμεσα θέματα, που σε απασχολούν. Πάντως, με την Αφροδίτη να κινείται στο φιλικό σου Καρκίνο, η περίοδος είναι ευνοϊκή, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, αρκεί να κινηθείς πιο ήρεμα και χαλαρά, χωρίς πανικό και πίεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Αιγόκερε, τα ερωτηματικά που αφορούν στη συμπεριφορά του συντρόφου σου, μπορούν να απαντηθούν. Πρόσεξε το ύφος σου και προτίμησε να κάνεις μία χαλαρή κουβέντα με το ταίρι σου, που θα διώξει τις όποιες ανασφάλειες. Αν ακόμη είσαι σε φάση αναζήτησης, μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να κάνεις κάποιες κινήσεις, που θα σε οδηγήσουν στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Αιγόκερε, στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα, που σε αγχώνουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι ανασφάλεια. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά, γιατί θα βγεις έξω από τον προϋπολογισμό σου. Μεγάλη προσοχή στις άσκοπες αγορές.

Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε όσα λες, αγαπητέ Υδροχόε, γιατί η πολλή ειλικρίνεια, μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα με άτομα που δεν θέλεις παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία και όλα θα πάνε καλύτερα. Η διάθεσή σου, πάντως, θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τις καλές ευκαιρίες και να πετύχεις όσα έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Υδροχόε, μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν μέσα στη σχέση σου. Σήμερα η μέρα είναι ιδανική για να ξεπεράσεις προβλήματα και να νιώσεις καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις συναντήσει ακόμη το άλλο σου μισό, φρόντισε να επανορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος και να κοιτάξεις μπροστά με αισιοδοξία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα ίσως να δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στη δουλειά σου και πρέπει να έχεις το νου σου, αν είσαι Υδροχόος. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όσα λες, για να μην φτάσουν στα άκρα ορισμένες καταστάσεις. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο και απόφυγε περιττές αγορές και έξοδα.

Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα μπορέσεις να δεις πολλές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα, αφού η Σελήνη από τον Ταύρο μέχρι το βράδυ, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι πρέπει να κρατήσεις από τις καταστάσεις που σε απασχολούν, αλλά και από τις σχέσεις που σε περιβάλλουν. Προσπάθησε να μην καταπιέζεσαι αλλά, απ’ την άλλη, απόφυγε να λες κάποια πράγματα που δεν τα πιστεύεις, μόνο και μόνο επειδή παρασύρεσαι. Ο δυναμισμός σου, πάντως, θα σε βοηθήσει να δεις τις καταστάσεις με αρκετό ρεαλισμό και να βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σήμερα πλησίασε το σύντροφό σου, μίλα του με ειλικρίνεια και θα δεις τα πράγματα στη σχέση σου να καλυτερεύουν. Γενικά, με λίγη προσπάθεια μπορείς να λύσεις όλα όσα σε απασχολούν στον αισθηματικό τομέα. Αν είσαι μόνος, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σου φέρει πολύ καλές εξελίξεις. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα, σε ζητήματα που περίμενες να τελειώσουν εδώ και πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σου προκαλούν ανασφάλεια, όμως ξεκινάει μια περίοδος που τα έσοδά σου θα είναι περισσότερα και θα μπορέσεις να ξεμπερδέψεις με κάποια χρέη.

myastro
pinnokio


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...