Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 23/2



Γενικό προφίλ ...

Το πλανητικό σκηνικό συνεχίζει τον αέναο κύκλο του με τη Σελήνη να παραμένει στους Ιχθύες και τον Ερμή να κοντράρεται με τον Άρη για το ...ποιος τα λέει καλύτερα!
Μικροβλάβες και μηχανικά προβλήματα προκαλούν σύγχυση και εντείνουν ένα κλίμα που η σωστή επιλογή φαντάζει ανύπαρκτη. Αφήστε για αύριο ότι δεν μπορείτε να κάνετε σήμερα και απεμπλακείτε από καταστάσεις που σας πηγαίνουν πίσω.


Κριός
Η παραμονή της Σελήνης στους Ιχθύς ναι μεν ευνοεί τη χαλάρωση και την αποτοξίνωση από καταστάσεις που σας ενοχλούν όχι όμως τις επαγγελματικές σας υποθέσεις που απαιτούν εγρήγορση και έντονους ρυθμούς. Ευτυχώς, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας έχετε την ικανότητα να γοητεύετε και να αποσπάτε την προσοχή των άλλων από τα πολύ σοβαρά. Οι γεννημένοι του 1962 θα ακούσετε κάποια γλυκά λόγια μετά από μια έντονη αντιπαράθεση.

Ταύρος
Αισθάνεστε μια θολούρα γύρω από τους στόχους σας και δεν ξέρετε, αν ευθύνεται ο καιρός ή εσείς που νιώθετε ζαβλακωμένοι και δεν μπορείτε να κάνετε πράγματα που θέλετε. Με την αντίθεση Ερμή – Άρη είναι πιθανόν, μέσα από κάποιες εντάσεις, να ανάψουν τα αίματα και να βρείτε λίγο τη ζωντάνια και την ενέργεια που σας έχουν λείψει. Αισθηματικά, δεν είναι ανάγκη να τα λέτε όλα στο σύντροφο σας. Οι γεννημένοι του 1987 πιθανόν να λειτουργήσετε εγωιστικά στα συναισθηματικά σας.

Δίδυμοι
Σήμερα, αισθάνεστε ότι η προσοχή σας διαχέεται προς πάσα κατεύθυνση κι αυτό σας εμποδίζει να εστιαστείτε σε υποθέσεις που επείγουν. Φιλίες μέσα στο χώρο εργασίας αποδεικνύονται λυκοφιλίες και δεν αποκλείεται να αρχίσετε να ακούγεστε σαν εξάτμιση μηχανής μεγάλων κυβικών. Αισθηματικά, πείτε αυτά που θέλετε και μην κάνετε πράγματα που δεν σας αντιπροσωπεύουν. Οι γεννημένοι του 1982 θα χρειαστεί να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας.

Καρκίνος
Σήμερα, το καλύτερο αγχολυτικό αποδεικνύεται το κουτσομπολιό και το χάζεμα στο ιντερνέτ ή τα μαγαζιά. Η αντίθεση Ερμή – Άρη ίσως προξενήσει κάποιες βλάβες ή ζημιές που θα σας καθυστερήσουν και πιθανόν να σας αγχώσουν. Αισθηματικά, δείχνετε ανοιχτοί σε προτάσεις που παλαιότερα θα λέγατε ένα μεγάλο «όχι». Προσέχετε κάποιους που θέλουν να σας αποσπάσουν πληροφορίες. Οι γεννημένοι του 1976 θα ζήσετε ένα όμορφο παραμύθι.

Λέων
Κάποιες λανθασμένες συνεννοήσεις προκαλούν καθυστερήσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα ενώ αντιπαραθέσεις και αψιμαχίες με το έτερο ήμισυ θα σας ανεβάσουν το αίμα στο κεφάλι. Επαγγελματικές συμφωνίες που δεν έχουν ακόμα κλείσει θα δεχτούν κάποιες τροποποιήσεις που δεν θα σας βρουν σύμφωνους. Καλή μέρα για ερωτικές συναντήσεις. Οι γεννημένοι του 1962 θα έχετε μια απροσδόκητη συνάντηση.

Παρθένος
Με κόντρες και ανταγωνιστική διάθεση ξεκινά η μέρα, καθώς κάποια προσβλητικά σχόλια σας ωθούν να αποδείξετε τι μπορείτε να κάνετε. Η ερωτική σας ζωή σας προσφέρει όμορφες στιγμές και σας βοηθά να αποτινάξετε το άγχος που προκαλούν κάποιες συνεργασίες. Είναι πολύ πιθανόν να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να ασχοληθείτε με πράγματα που είναι επηρεασμένα απ' έξω. Οι γεννημένοι του 1984 θα αισθανθείτε την ανάγκη να απολογηθείτε.

Ζυγός
Ένα νέος κύκλος εργασιών στο χώρο της δουλειάς αποτελεί αιτία για να διαπληκτιστείτε με κάποιους συναδέλφους και να αποφασίσετε να μην έχετε πολλά – πολλά μαζί τους. Σε οικογενειακά και οικονομικά θέματα αισθάνεστε πως τα μέτρα που έχετε πάρει αποδεικνύονται ανεπαρκή και χρειάζεται να τα αναπροσαρμόσετε. Αισθηματικά, κοιτάξτε τα πράγματα ως έχουν. Οι γεννημένοι του 1965 θα φύγετε από ένα περιβάλλον που σας πιέζει.

Σκορπιός
Σήμερα, νιώθετε σε μεγάλη φόρμα και έτοιμοι να τελειώσετε μια και καλή υποθέσεις που επί καιρώ είχατε πατήσει το "pause". Αισθηματικά, αν και εμφανίζονται νέες επιλογές, δείχνετε διατεθειμένοι να αγωνιστείτε για να σώσετε αυτό που ήδη έχετε. Επαγγελματικά, μια νέα συνεργασία ανοίγει τους ορίζοντές σας και συνάμα σας προσφέρει την ευχαρίστηση που ζητούσατε. Οι γεννημένοι του 1979 θα εναρμονιστείτε με τα θέλω της οικογένειας σας.

Τοξότης
Η ανταλλαγή πυρών μέσα στο χώρο του σπιτιού σας αναγκάζει να πάτε με το ένα ή το άλλο μέτωπο κι αυτό είναι κάτι που σας φέρνει σε δύσκολη θέση. Δίνετε όλη σας την ενέργεια για να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα σε ένα πρόβλημα που προκύπτει στο χώρο τη δουλειάς, χωρίς να υπολογίζετε κάποια απρόοπτα. Αισθηματικά, προσπαθήσετε να ισορροπήσετε και αυτό σας αρέσει. Οι γεννημένοι του 1984 ερωτικά θα παίξετε τα ρέστα σας.

Αιγόκερως
Κάποιες πικρές αλήθειες σας ξυπνούν από το λήθαργο ότι όλα πάνε καλά και αποφασίζετε να αναλάβετε τα ηνία των καταστάσεων. Αισθηματικά, κερδίζετε ένα στοίχημα και προχωράτε στον επόμενο πιο μεγαλεπήβολο στόχο σας. Επαγγελματικά, μην αγνοείτε ότι έχετε εχθρούς που προσπαθούν να σας βάλουν τρικλοποδιές με μηχανορραφίες και έντονο παρασκήνιο. Οι γεννημένοι του 1973 θα νιώσετε ότι καταδυναστεύεστε από μια ισχυρή προσωπικότητα.

Υδροχόος
Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις δεν μπορούν να καλυφθούν από τις πηγές του εισοδήματός σας και αυτό ίσως σας ωθήσει σε αλλαγές που θα ενοχλήσουν αυτούς που επηρεάζονται άμεσα από αυτές. Μια μέρα που θα έρθετε πιο κοντά με συναδέλφους, αδέρφια ή πρόσωπα που ζουν στο κοντινό σας περιβάλλον. Αισθηματικά, πειραματίζεστε σε κάποιες παλιές συμπεριφορές με νέο περιτύλιγμα. Οι γεννημένοι του 1971 θα δείτε ευεργετικά αποτέλεσμα από ένα νέο χόμπι.

Ιχθύες
Σήμερα, ξαναβλέπετε το πλάνο που έχετε βάλει όσον αφορά τους προσωπικούς σας στόχους και διορθώνετε κάποιες ατέλειες. Έχετε ανάγκη κάποιοι να σας πάρουν πιο σοβαρά κι για αυτό και εσείς δείχνετε ένα πιο αξιόπιστο πρόσωπο. Επαγγελματικά, προσέχετε οικονομικές συμφωνίες, προκειμένου να μην μπείτε μέσα. Business is business. Καλή μέρα για μετακινήσεις. Οι γεννημένοι του 1984 θα ασχοληθείτε με μια παλιά υπόθεση.



Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...