Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ποια σταρ έχει τα καλύτερα «οπίσθια»




Μετά από ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού ...στο «Zoo Magazine» βγήκε τελικά αποτέλεσμα καθώς και κατάταξη των γυναικών της παγκόσμιας showbiz με τα καλύτερα οπίσθια..

Δείτε τα, ασχέτως εάν συμφωνείτε ή όχι..


Τα οπίσθια «κάλλη» της Κιμ Καρντάσιαν επιτέλους εκτιμήθηκαν και επισήμως! Βρετανικό περιοδικό ανέδειξε τη σταρ ριάλιτι στη γυναίκα με τα πιο σέξι οπίσθια στον κόσμο!

Η Καρντάσιαν άφησε πίσω της και καταϊδρωμένες σταρ μεγάλου βεληνεκούς, ενώ τη 19η θέση στη συγκεκριμένη λίστα κατέκτησε η Ελληνίδα «Καρντάσιαν» Γεωργία Σάλπα.

Η δικαίωση είναι μεγάλη για την 31χρονη Καρντάσιαν, η οποία έχει ακούσει ουκ ολίγα κακεντρεχή σχόλια για τους γλουτούς της, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι είναι αποτέλεσμα επέμβασης πλαστικού χειρουργού.

Η ίδια η Κιμ έχει διαψεύσει πολλές φορές αυτές τις φήμες, ενώ η αδερφή της έφτασε στο σημείο να δείξει στους παπαράτσι ακτινογραφία για να τους αποδείξει ότι τα οπίσθια της είναι 100% προϊόν της φύσης!

Την πρώτη θέση της λίστας των γυναικών με τα πιο σέξι οπίσθια, που δημοσιεύτηκε στο «Zoo Magazine» την έδωσαν στην Καρντάσιαν οι αναγνώστες του περιοδικού. «Οι καμπύλες της Κιμ είναι διάσημες σε ολόκληρο τον κόσμο. Νομίζω ότι της άξιζε ο τίτλος» δήλωσε ο εκδότης του περιοδικού Ντάμιεν Μακ Σόρλεϊ.

Τη δεύτερη θέση της λίστας πήρε η τραγουδίστρια Ριάνα, την τρίτη το μοντέλο Τζίνα Μάλινς, την τέταρτη η τραγουδίστρια Πίξι Λοτ, ενώ την πρώτη πεντάδα έκλεισε η μούσα του Γούντι Αλεν, Σκάρλετ Γιόχανσον.

Στην εικοσάδα συμπεριλήφθησαν και διάσημες με εξίσου σέξι οπίσθια, όπως η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα, η ηθοποιός Τζέσικα Μπίελ και η τραγουδίστρια Μπιγιονσέ, οι οποίες κέρδισαν την 11η, 12η και 15η θέση αντίστοιχα.

Μεγάλη έκπληξη όμως προκάλεσε η 36η θέση που επιφύλαξαν οι αναγνώστες του περιοδικού στην Πίπα Μίντλετον. Τα οπίσθια της αδελφής της πριγκίπισσας Κάθριν του Κέιμπριτζ, στα οποία εστίασαν τον φακό τους οι φωτογράφοι στον βασιλικό γάμο πέρσι τον Απρίλιο.

Η σεξοβόμβα από τα Μπαρμπέιντος έχασε την πρωτιά από την Καρντάσιαν, δεν εντυπωσίασαν τους συμπατριώτες της.
«Μας εξέπληξαν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.

Περιμέναμε ότι η Πίπα Μίντλετον θα ήταν μέσα στη δεκάδα. Ευτυχώς που η Βρετανία εκπροσωπήθηκε από την Πίξι Λοτ» δήλωσε ο εκδότης του περιοδικού.

Πώς λοιπόν να μην είναι μεγάλη κατάκτηση για την ελληνικής καταγωγής Γεωργία Σάλπα η 19η θέση; Η παίκτρια του «Celebrity Big Brother» της Ιρλανδίας αποδεικνύεται γρήγορα ανερχόμενη στη λίστα των καλλίγραμμων οπισθίων, αλλά και στο «χρηματιστήριο» της βρετανικής σοουμπίζ.



parapolitika


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...