Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Τα ζώδια σήμερα 11/08


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg5ynfDtOXRD5mrh9G8iyREOoZpSHPIi2zNBx7jP7arUskCfo_dktOZCnMxI4ywvKXOCB8tAUp6NVd9L5TsdHbg5kEaQSfy8UWJDRGyKZ4xhyphenhyphenj1Ai_90U0nNqWRR7mvydcOtWi_d6x0BUXV/s320/zwdia.jpg

Γενικό προφίλ ...
Σήμερα είναι πιθανόν να ταξιδέψετε, να έρθετε πιο κοντά σε νέους ανθρώπους και να δείξετε διάθεση να μάθετε νέα πράγματα. Οι όψεις της Σελήνης με τον Άρη και τον Κρόνο δείχνουν ότι τόσο το μεσημέρι όσο και το απόγευμα ίσως χρειαστεί να δώσετε περισσότερη ενέργεια για να πετύχετε τα θέλω σας ενώ ίσως απορρίψετε κάποιες συντηρητικές απόψεις. Το εξάγωνο με τον Ουρανό το μεσημέρι δείχνει εκπλήξεις ενώ αργά το βράδυ η σύνοδος με το Δία προοιωνίζει μια χαρούμενη και αισιόδοξη στάση σε ό,τι και αν κάνετε.
ΚΡΙΟΣ
«Μετακινήσεις και συζητήσεις»
Σήμερα η ανάγκη να βρεθείτε με τους άλλους είναι μεγάλη και για αυτό βρίσκεστε με ένα τηλέφωνο στο χέρι. Ωστόσο θα χρειαστεί να προσέξετε πως θα διαχειριστείτε σχέσεις με πρόσωπα που έχουν προκύψει εντάσεις προκειμένου να αφήσετε τις διαφορές πίσω και να περάσετε όμορφα. Πολύ πιθανόν μια γνωριμία να οδηγήσει σε μια συγκατοίκηση ενώ πρόσωπα που θα σας προσελκύσουν θα έχουν ανάγκη τον δυναμισμό και την ενέργεια σας.
ΤΑΥΡΟΣ
«Κινηθείτε έξυπνα»
Με τη Σελήνη στους Διδύμους είναι απαραίτητο να δείξετε μια ευελιξία όσον αφορά οικονομικά ζητήματα προκείμενου να μπορείτε να ανταποκριθείτε με άνεση σε όσες γίνεται περισσότερες ανάγκες. Φιλικά πρόσωπα και κοντινοί συγγενείς θα προθυμοποιηθούν να σας κάνουν μια χάρη ενώ κάποιες μετακινήσεις θα γίνουν με τη συνοδεία προσώπων που περνάτε καλά.
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Ανυπομονησία να μάθετε νέα πράγματα»
Η λογική σας λέει ότι χρειάζεται να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να αφήσετε κάποιους συναισθηματισμούς ή αμφιβολίες πίσω σας. Οικονομικά σας δίνετε η δυνατότητα να αισθανθείτε πιο άνετα και πιθανόν να λάβετε κάποια χρήματα ή ακόμα και δώρα. Το σπίτι σας μπορεί να μη σας βλέπει όμως εσείς διασκεδάσετε με όλη σας την ψυχή εκτός αυτού με προσφιλή πρόσωπα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Απερίσπαστοι από εξωτερικά ερεθίσματα»
Σήμερα μπορείτε να αποδράσετε από τις οικογενειακές υποχρεώσεις και να δώσετε έμφαση στη ψυχική σας ηρεμία και ευχαρίστηση. Ευκαιρίες θα έχετε πολλές ενώ είναι πολύ πιθανόν να συνδυάσετε την εργασία με την διασκέδαση. Αν και μπορεί να βρεθείτε με πολύ κόσμο εσείς θα φροντίσετε να διασφαλίσετε την ησυχία σας αλλά και τα συναισθήματα σας από την αδιακρισία των άλλων.
ΛΕΩΝ
«Θα έχετε χρόνο για χαρά»
Πάρτι, γάμοι, βαφτίσια από όλα έχει ο μπαξές και φυσικά δεν μπορείτε να λείπετε εσείς. Μπορεί να καθυστερήσετε λιγάκι για να κάνετε εντυπωσιακή είσοδο όμως θα παρευρεθείτε και θα ευχαριστηθείτε τόσο τις δημόσιες σχέσεις όσο και τη συλλογική χαρά που περιβάλλει την ατμόσφαιρα. Παράλληλα ίσως κάποιες γνωριμίες από το παρελθόν να κάνουν την εμφάνιση τους.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Κοινωνική προσαρμογή»
Θέματα εργασίας κρατούν το μυαλό σας απασχολημένο ενώ πολύ πιθανόν να ζητήσετε πληροφορίες από άτομα που έχουν κάποια ισχύ. Παράλληλα πολλοί από εσάς θα χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα νέο status quo προκειμένου να πετύχετε σημαντικούς στόχους σας. Οι κοινωνικές επαφές και οι έξοδοι δεν λείπουν αντίθετα γίνονται μέρος της ζωής σας.
ΖΥΓΟΣ
«Εξυπνάδα και ομιλητικότητα»
Ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία ή την υγεία ενός δικού σας προσώπου μπορεί να αποτελέσουν ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά ενώ κάποια άτομα θα αναζητήσουν τις συμβουλές σας. Η παρέα με άτομα που είναι επιτυχημένα σας προσφέρει την αίσθηση ότι μπορείτε να φτάσετε εκεί που θέλετε με μεγαλύτερη ευκολία από όσο πιστεύατε. Η σχέση με ένα φιλικό πρόσωπο γίνεται πιο κοντινή.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Ερωτικά διλήμματα»
Νους και σώμα ανταποκρίνονται στα ερωτικά καλέσματα ενώ ο μαγνητισμός σας δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Κάποιοι από εσάς θα ακούσετε τις βαθύτερες ανάγκες σας και θα αναζητήσετε λύσεις σε ζητήματα που είναι χρόνια. Κάποιες συζητήσεις ίσως αποδειχθούν πολύ χρήσιμες όσον αφορά οικονομικά θέματα ενώ ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε για να ζήσετε τον έρωτα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Ανοιχτοί σε προτάσεις»
Σήμερα είναι μια μέρα που μπορείτε να ανοίξετε διάλογο με το σύντροφο ή να επιλέξετε να ταξιδέψετε μαζί κάπου που θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά. Νέες γνωριμίες ευνοούνται ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα έχετε τόσες επιλογές που θα ξεχάσετε ποιες είναι οι επιθυμίες και οι προσδοκίες σας. Εν τω μεταξύ ίσως λάβετε κάποιο αισθηματικό δώρο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Τα πράγματα συνεχώς αλλάζουν»
Η μέρα σας είναι πλούσια από δραστηριότητες και ασχολίες στις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε κάποια δεξιότητα σας. Τηλεφωνήματα και μηνύματα μπορεί να μη σας επιτρέπουν να αφιερωθείτε σε αυτό που κάνετε όμως αποτελούν ένα ευχάριστο διάλλειμα. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε μια αισθηματική γνωριμία ενώ οι δεσμευμένοι θα δείτε τη σχέση σας να βελτιώνεται.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Πλούσια επιχειρηματολογία»
Σήμερα ακούτε την καρδιά σας και δίνετε όλο σας το είναι για να περάσετε όμορφα με το σύντροφο, να βρεθείτε με φίλους και γενικότερα να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Ίσως αισθανθείτε νικητές σε έναν τομέα χάρη στο προβάδισμα που σας δίνει η ευφυΐα σας ενώ όπου και να βρεθείτε θα ξεχωρίσετε με το ξεχωριστό στυλ σας. Η ζωή σας γίνεται πιο χαλαρή και συνάμα πιο ερωτική.
ΙΧΘYΕΣ
«Πιθανές διπλές καταστάσεις»
Το χιούμορ και η ανέμελη διάθεση μπορούν να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο κλίμα ενώ κάποιες επισκέψεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να ανοίξετε το σπίτι και τη ψυχή σας. Αισθηματικά με την Αφροδίτη στον 5ο οίκο έχετε την δυνατότητα να κάνετε μια νέα σχέση, να αποκτήσετε ένα παιδί ή να χαρείτε όμορφες διακοπές. Η δημιουργικότητα σας θα είναι πολυδιάσπαση.
www.astrology.gr

www.e-frapedia.com


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...