Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Τα ζώδια σήμερα 13/08


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg5ynfDtOXRD5mrh9G8iyREOoZpSHPIi2zNBx7jP7arUskCfo_dktOZCnMxI4ywvKXOCB8tAUp6NVd9L5TsdHbg5kEaQSfy8UWJDRGyKZ4xhyphenhyphenj1Ai_90U0nNqWRR7mvydcOtWi_d6x0BUXV/s320/zwdia.jpg
Κριός ...
21/3-20/4
Σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα, αγαπητέ Κριέ. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα που δεν τα περίμενες, θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και θα σε κάνουν να βλέπεις πιο θετικά τη ζωή σου. Κράτησε τη θετική στάση, γιατί θα σου χρειαστεί, για να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα, που θα κάνουν την εμφάνιση τους στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Κριέ, τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που επικρατούν στη σχέση σου και να δημιουργήσεις μια πολύ ερωτική ατμόσφαιρα, ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Βγάλε όλο σου τον ερωτισμό και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, να ξέρεις ότι έχεις κάθε πιθανότητα να κάνεις μια καλή γνωριμία ή να φλερτάρεις με άτομα που θα σε πλησιάσουν και να περάσεις ευχάριστα μαζί τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, στα επαγγελματικά σου καλύτερα να είσαι λίγο συντηρητικός και να μην πάρεις αποφάσεις, που θα φέρουν αλλαγές. Προσπάθησε να σταθεροποιήσεις κάποιες θετικές καταστάσεις, πριν προχωρήσεις σε νέα σχέδια. Τα οικονομικά σου χρειάζονται άμεση ενίσχυση και θα πρέπει να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων.






Ταύρος
21/4-20/5
Φίλε Ταύρε, σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποια άτομα ή καταστάσεις, γιατί η μέρα επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία σου. Να θυμάσαι πως είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες κρίσεις και να έχεις αντίθετα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, καλύτερα να αποφύγεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που σου προκαλούν εκνευρισμό και να ασχοληθείς με όσα σε ευχαριστούν και σε κάνουν να χαίρεσαι. Εσύ που ακόμη μιλάς με τη μοναξιά, σύντομα θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, είναι σε ένα καλό δρόμο, αλλά κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν και θα φέρουν δυσάρεστες εξελίξεις. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως, μην απομακρύνεσαι από τους στόχους σου, γιατί μόνο εναντίον σου θα στραφεί μια τέτοια βιαστική κίνηση. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά, καθώς παρασύρεσαι σε κάποια έξοδα χωρίς λόγο.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα το άγχος σου δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά, αγαπητέ Δίδυμε. Αυτή η κατάσταση φέρνει καθυστερήσεις, αλλά και εκνευρισμούς, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και θα σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο. Βάλε μπροστά την ψυχραιμία σου και να είσαι έτοιμος για όλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Δίδυμε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου όλα τα άγχη και τα προβλήματα, που σου προκαλούν οι υπόλοιποι τομείς της ζωής σου. Αν πάλι κοιμάσαι μόνος τα βράδια, να ξέρεις ότι η παρουσία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη και πολύ πιθανό να σε πλησιάσει κάποιο άτομο, που θα σε συγκινήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, σήμερα θα έχεις διάθεση για αλλαγές και βελτιώσεις, αλλά θα πρέπει να αποφύγεις κάθε ρίσκο, ειδικά στον οικονομικό τομέα. Προσοχή στα έξοδα, γιατί σε βγάζουν εντελώς από το πρόγραμμά σου και θα βρεθείς φορτωμένος με χρέη, που δεν θα μπορείς να καλύψεις.





Καρκίνος
22/6-22/7

Αν είσαι Καρκίνος, αυτό που θα σε χαρακτηρίσει σήμερα είναι το πάθος σου, για όσα πιστεύεις και θα σε κάνει να λειτουργήσεις με ενθουσιασμό. Προσοχή στις κινήσεις σου όμως, γιατί αυτό το πάθος μπορεί να σε κάνει να εξαπατηθείς. Ό,τι κι αν γίνει, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και μη χάνεις την ψυχραιμία σου, γιατί δεν θα μπορέσεις να σκεφτείς καθαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα η σχέση σου καλυτερεύει και κάποια προβλήματα μένουν πίσω. Η μέρα ευνοεί τις ερωτικές στιγμές και, με λίγη καλή διάθεση, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, άφησε τη γοητεία σου να συναρπάσει τους ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν και μην κλείνεσαι άδικα στο καβούκι σου. Έχεις τόσα πολλά να δώσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, σήμερα μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές και να βρεθείς κοντά στους στόχους σου, αρκεί να μην παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλύτερο προγραμματισμό και κυρίως, καθόλου περιττές αγορές, που θα σε βγάλουν εντελώς από το πρόγραμμά σου.






Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, έχεις πολύ καλή διάθεση και θετική σκέψη πάνω στα πράγματα, αγαπητέ Λέων. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου και να βάλεις μια σειρά σε όσα σε απασχολούν. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να προκύψουν εμπόδια, εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Λέων, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και μπορείς να κάνεις σχέδια με το ταίρι σου για το κοινό σας μέλλον. Λύσε όποια διαφορά έχεις μέσα στη σχέση σου με ηρεμία και προχώρησε με αισιοδοξία στο μέλλον. Εσύ που πίνεις καφέ με τη μοναξιά, πρέπει πρώτα να βρεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθησή και σύντομα θα σε πλησιάσει το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, θα έχεις στιγμές έμπνευσης και θα μπορέσεις να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Καλό είναι να μην καθυστερείς τις κινήσεις σου και να δουλέψεις εντατικότερα. Στα οικονομικά σου, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε συναλλαγή σου, γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι.








Παρθένος
24/8-22/9

Η διάθεσή σου σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, δεν είναι και η καλύτερη. Διάφορες καθυστερήσεις, αλλά και παρεξηγήσεις, σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και δημιουργούν εκνευρισμούς. Η γενικότερη πίεση είναι υπεύθυνη για πολλές ασυνεννοησίες, οπότε προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, αλλά και τη θετική σου διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Παρθένε, είναι μια καλή μέρα για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να μειώσεις την απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, φέρσου διακριτικά και πλησίασέ τον, χωρίς όμως να φανερώσεις απροκάλυπτα τα συναισθήματά σου. Βεβαιώσου πρώτα αν ισχύει το ίδιο και από την μεριά του και μετά βλέπεις…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, σήμερα έχεις τη διάθεση να κάνεις αλλαγές και να προωθήσεις κάποια σχέδια, αλλά για να συμβούν αυτά, πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις παλιότερα ζητήματα, που εξακολουθούν να σου προκαλούν προβλήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα σου δοθούν ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου.






Ζυγός
23/9-22/10

Αν είσαι Ζυγός, σήμερα ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις ή κάποια σχέδια που κάνεις. Κάποιες συγκυρίες αλλάζουν τα δεδομένα σου και πρέπει να προσαρμοστείς, για να έχεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα αποτελέσματα. Τα σχέδιά σου μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα, αν είσαι λίγο πιο ανοιχτός και διπλωμάτης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια νέα αρχή και να ξεχάσεις κάποια προβλήματα από το παρελθόν, που σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες, που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, πρέπει να κάνεις κάτι πιο δραστικό, για να συναντήσεις το άτομο που ονειρεύεσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, μπορείς να λύσεις αρκετά προβλήματα και, αν δεν βιάζεσαι, όλα θα πάνε όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και η σημερινή μέρα σε ευνοεί να λύσεις κάποια οικονομικά προβλήματα ή να διευθετήσεις υποχρεώσεις, φορολογικές και γραφειοκρατικές.






Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, γα να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο, αγαπητέ Σκορπιέ. Μην ξεχνάς πως κάποιες παρεξηγήσεις μπορείς να τις αποφύγεις, οπότε η προσοχή σου πρέπει να είναι αυξημένη. Σε κάθε περίπτωση, επιδίωξε όσα θέλεις και μην κάνεις πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Σκορπιέ, επικοινώνησε με το ταίρι σου και μίλα για τα συναισθήματά σου, ώστε να δημιουργήσεις ένα ερωτικό κλίμα στη σχέση σου. Εσύ που μπορεί να είσαι πολύ καιρό χωρίς ταίρι, η γοητεία σου μπορεί αυτό το βράδυ να σου φέρει ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, σήμερα χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος και μεθοδικός, γιατί αν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί, δεν θα πετύχεις τίποτα. Τα οικονομικά σου επίσης έχουν φτάσει σε σημείο να σε πιέζουν αφόρητα. Βρες λύσεις, που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και κάνε ένα νέο πρόγραμμα, που θα σου αποδώσει περισσότερα.







Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή μέρα, φίλε Τοξότη, σε αγχώνει ιδιαίτερα και σε βάζει σε εγρήγορση, για να λύσεις όσα περισσότερα θέματα μπορείς. Η δυναμική σου διάθεση είναι ισχυρή, αλλά επειδή μπορεί να προκύψουν κάποιες αναποδιές, προσπάθησε να μην τα κάνεις όλα μαζί, αλλά βάλε προτεραιότητες, για να μην χάσεις τον έλεγχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Τοξότη, καλό είναι να μην παρασυρθείς σε συζητήσεις για τη σχέση σου, οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά. Συγκεντρώσου στα πιο σημαντικά θέματα και μην αφήνεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το κέφι. Αν είσαι μόνος, έχεις κάθε δυνατότητα να γνωρίσεις το άτομο που σου ταιριάζει, αρκεί να γίνεις πιο ανοιχτός στα φλερτ που προκύπτουν και μην σε πιάνουν οι ντροπές σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης, σήμερα μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια των συνεργατών σου, για όσα θέλεις να πετύχεις. Άλλωστε, κάποια νομικά θέματα ευνοούνται και καλό είναι να τακτοποιήσεις χρέη και υποχρεώσεις, που σε πιέζουν.







Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα θα διαπιστώσεις ότι διάφοροι τομείς της ζωής σου, φίλε Αιγόκερε, σε έχουν κουράσει αρκετά και θα έχεις τη διάθεση να πάρεις αποφάσεις για αρκετές αλλαγές. Μπορείς να κάνεις κάποια σχέδια, που θα βελτιώσουν αυτά τα ζητήματα, αλλά με προσοχή στα λάθη που οφείλονται στη βιασύνη. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα σε προβληματίσουν πολύ και θα χρειαστείς ψυχραιμία για να τα διεκπεραιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Αιγόκερε, απόφυγε κάθε συζήτηση που μπορεί να φέρει εντάσεις και προσπάθησε να περάσεις μια χαλαρή Δευτέρα, απαλλαγμένη από κάθε άγχος και ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος, αξιοποίησε την γοητευτική σου προσωπικότητα, που σε φέρνει πιο κοντά σε μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, στα επαγγελματικά σου τα πράγματα πάνε καλά και, με κάποιες μελετημένες κινήσεις, μπορείς να βελτιώσεις αρκετά θέματα, που σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη φάση και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, για να μην κάνεις λάθη που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.






Υδροχόος
20/1-19/2

Καλό είναι σήμερα, φίλε Υδροχόε, να ξεμπερδεύεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να μην τα αναβάλεις άλλο, ώστε να σκεφτείς καλύτερα κάποιες λεπτομέρειες, που θα σου φέρουν την πολυπόθητη επιτυχία που κυνηγάς. Ένας ήρεμος διάλογος, με τους συνεργάτες και τον φιλικό σου περίγυρο, θα σου λύσει τα χέρια και θα σου χαρίσει οπτικές, που ούτε καν είχες φανταστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα βάλε λίγο ερωτισμό στη σχέση σου και μην αφήνεις την καθημερινότητα να σε παρασύρει. Όλες οι σχέσεις θέλουν συντήρηση, πόσο μάλλον η καθημερινή συμβίωση! Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, αξιοποίησε τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η Σελήνη από τον Καρκίνο και γίνε λίγο πιο ανοιχτός και συναισθηματικός, σε ένα άτομο που σε πολιορκεί εδώ και καιρό. Αλλιώς δεν θα μάθεις ποτέ τι κρύβει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, στα επαγγελματικά σου σήμερα ίσως να νοιώσεις αρκετό εκνευρισμό και άγχος και θα κατηγορείς τους άλλους για την έλλειψη συνεννόησης. Κάνε ό,τι μπορείς για να αποφύγεις τη σύγχυση και προσπάθησε να ηρεμήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται πολύ προσοχή, γιατί κάθε κίνηση μπορεί να φέρει επιπλέον έξοδα, που δυστυχώς δεν έχεις το περιθώριο να αναλάβεις.






Ιχθείς
20/2,20/3

Αρκετά θετικά γεγονότα θα συμβούν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Ιχθύ και θα μπορέσεις να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που θα σε ευχαριστήσουν. Θα πρέπει, ωστόσο, να κινηθείς με μεγάλη προσοχή, γιατί κάποιες παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ιχθύ, καλό είναι να δώσεις απαντήσεις, σε κάποια ζητήματα που απασχολούν το σύντροφό σου. Μην κάνεις πράγματα εν βρασμώ ψυχής και όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν η μοναξιά είναι πλέον η μοναδική σου παρέα, θα έχεις σοβαρές πιθανότητες να την διώξεις καθώς θα έρθεις αντιμέτωπος με πολλά φλερτ και προκλήσεις. Η ημέρα, με την Σελήνη να κινείται στον τρυφερό Καρκίνο, είναι άκρως ερωτική!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, τα επαγγελματικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλά, αρκεί να είσαι μετρημένος στα λόγια και στις πράξεις σου, καθώς υπάρχει κίνδυνος να δεσμευτείς για πράγματα που δεν μπορείς να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν αρκετά, αλλά αν είσαι προσεκτικός και δεν πάρεις βιαστικές αποφάσεις για κάποιες συμφωνίες, θα μπορέσεις να τα φέρεις στο σημείο που θέλεις.

myastro.gr
pinnokio.gr


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...