Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 17/08


http://1.bp.blogspot.com/-XuIrciNLdP8/T6kKuAUWWuI/AAAAAAAAKpk/f4jWIBhnQkk/s320/zwdia.jpgΚριός ...


21/3-20/4
Η σημερινή Παρασκευή έχει πολλές αντιφάσεις για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Από τη μία ο δυναμισμός σου είναι στο κόκκινο, με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα και μπορείς να κάνεις κινήσεις, που θα σε βγάλουν από κάποια αδιέξοδα. Απ’ την άλλη, όμως, τα νεύρα σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να βρεθείς να διαφωνείς με τους δικούς σου με την παραμικρή αφορμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά, σου φίλε Κριέ, πρέπει να πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στον σύντροφό σου για ό,τι σε προβληματίζει, αλλιώς δεν θα δεις τη σχέση σου να βελτιώνεται. Αν πάλι είσαι μόνος, έχεις όλη την εύνοια της Αφροδίτης από τον Καρκίνο για να γοητεύσεις και να αποπλανήσεις το άτομο που επιθυμείς. Μην διστάζεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, απόφυγε τις νέες υποχρεώσεις και μην φορτώνεσαι με επιπλέον καθήκοντα. Απ’ την άλλη, κάποιες προτάσεις μπορεί να έχουν ενδιαφέρον και δεν πρέπει να τις απορρίψεις αμέσως. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο, αλλά μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμά σου, γιατί κινδυνεύεις να βρεθείς πάλι να χρωστάς.

Ταύρος
21/4-20/5
Οι εξελίξεις στη ζωή σου τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα, αγαπητέ Ταύρε, και οφείλεις να τις ακολουθήσεις και να μην τα χάνεις. Πρόσεξε τις λεπτές ισορροπίες με τους δικούς σου ανθρώπους, οι οποίες κινδυνεύουν να διαταραχθούν. Ό,τι κι αν σου φέρει η σημερινή Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, συγκράτησε τα νεύρα σου και μην ενεργήσεις ελαφρά τη καρδία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά. Θα νιώσεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα περάσεις μια ερωτική βραδιά, γεμάτη τρυφερότητα. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, χρειάζεται ίσως να σταματήσεις τη γκρίνια, για να σε πλησιάσουν οι άνθρωποι που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, στη δουλειά σου πρέπει σήμερα να είσαι διπλωμάτης και διαλλακτικός, για να την φέρεις στο σημείο που θέλεις. Κάποιοι από τους συνεργάτες σου θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι. Πλησίασέ τους και ζήτα τη βοήθειά τους. Στα οικονομικά σου χρειάζεται προσοχή. Οι συμφωνίες και οι υπογραφές θέλουν πολύ σκέψη.
Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Λέοντα, είναι μια καλή ευκαιρία, αγαπητέ Δίδυμε, να δεις τις καταστάσεις μέσα από ένα άλλο πρίσμα, πιο αισιόδοξο. Μην αφήνεις τα προβλήματα να μεγαλώνουν. Η ωριμότητα που δείχνεις θα σε βοηθήσει να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, με την Σελήνη από τον Λέοντα να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Άρη από τον Ζυγό, τα πράγματα είναι περίφημα για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε. Η υπομονή και η κατανόηση που δείχνεις στον σύντροφό σου, θα σε βοηθήσουν να λύσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας. Αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη την ερωτική σου ζωή, η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή για νέες γνωριμίες και για ξεκίνημα σχέσεων.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου χρειάζεται πολύ λεπτούς χειρισμούς, αν είσαι Δίδυμος. Κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σου θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση και καλό είναι να μείνεις ουδέτερος, για να μην οδηγηθείς σε ένταση και κάνεις κάτι εν βρασμώ ψυχής. Τα οικονομικά σου είναι σε ευαίσθητη ισορροπία. Δείξε ψυχραιμία, για να τα βγάλεις πέρα.
Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή μέρα, φίλε Καρκίνε, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Λέοντα, φέρνει μοναδικές ευκαιρίες για το ζώδιό σου. Σκέψου πολύ σοβαρά τι είναι αυτό που θέλεις από τη ζωή σου και μη διστάσεις να κάνεις ακόμα και δραστικές αλλαγές, αν νιώθεις ότι σου ανοίγεται μια μεγάλη προοπτική.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, η αισιόδοξη διάθεση που έχεις, μεταφέρεται και στη σχέση σου και σε κάνει να δίνεις πολύ αγάπη στον σύντροφό σου. Έτσι, το κλίμα φτιάχνει και τα προβλήματα ξεπερνιούνται. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι να ξέρετε ότι η γοητεία σας έχει μια μοναδική δύναμη. Βγείτε έξω απόψε και εκμεταλλευτείτε την.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και ευνοούνται τα ξεκινήματα και οι νέες συνεργασίες. Οι ιδέες σου είναι πρωτοποριακές και εκτιμούνται δεόντως από ανωτέρους και συνεργάτες. Προσοχή μόνο στα οικονομικά σου, γιατί ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε άσκοπα έξοδα.
Λέων
23/7-23/8

Φίλε Λέων, σήμερα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, όλα πηγαίνουν όπως τα έχεις σχεδιάσει και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου, εκτός από την ίδια σου τη βιασύνη. Τώρα που βλέπεις πως οι καταστάσεις είναι υπέρ σου, μην κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν από τη σειρά σου και μην υπερβάλεις με την ευαισθησία σου, γιατί κινδυνεύεις να μείνεις πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Λέων, πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη κατανόηση και να μην ξεσπάς στον σύντροφό σου με το παραμικρό. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, η περίοδος φέρνει κοντά σου ενδιαφέροντα άτομα. Μίλα μαζί τους, εξέφρασε χωρίς δισταγμούς τις προθέσεις σου και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα που σου προκαλούν οι συνεργάτες σου και να ανταποκριθείς με ηρεμία στις όποιες δυσκολίες προκύψουν. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και είσαι στο δρόμο να βρεις και νέες πηγές εσόδων. Συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς!!!Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα. Θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό και ειδικά σε εκείνα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, πρέπει να ανοιχτείς και να μιλήσεις με το ταίρι σου γιατί η εσωστρέφεια που σε διακατέχει, δημιουργεί προβλήματα και σε αποξενώνει. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στην ζωή σου, πρόσεξε λίγο περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση και μην επαναπαύεσαι στις δάφνες και τις κατακτήσεις σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Διατήρησε τη δυναμική σου στάση στη δουλειά σου για να δώσεις μια νέα ώθηση στα επαγγελματικά σου. Προσοχή σε βιασύνες που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν μεγάλη προσοχή και σωστό προγραμματισμό, για να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.
Ζυγός
23/9-22/10

Η σημερινή Παρασκευή σε κάνει ιδιαίτερα δυναμικό φίλε Ζυγέ και, με τη βοήθεια των θετικών επιρροών που σου δίνει η σημερινή Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που παρέμεναν στάσιμα εδώ και καιρό. Προσοχή όμως στο άγχος σου, γιατί μπορεί να τα χαλάσεις όλα. Καλό είναι να βρεις και χρόνο να ξεκουραστείς, γιατί έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, βρες χρόνο και ενέργεια να αφιερώσεις στη σχέση σου και όλα θα πάνε καλύτερα. Γενικά μην παρασύρεσαι από τα εξωτερικά προβλήματα και παραμελείς το σύντροφό σου. Κι αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, η μέρα σου δίνει αρκετή δυναμικότητα, για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, τα πράγματα είναι καλά και με λίγη ψυχραιμία, θα ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου με επιτυχία. Απόφυγε τα θέματα εκείνα που μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και η στάση σου είναι αρκετά δυναμική, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Σκορπιός
23/10-22/11

Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Λέοντα και να σε επηρεάζει θετικά, φίλε Σκορπιέ, μπορείς να εκμεταλλευτείς τη μέρα για να δώσεις λύσεις σε διάφορα προβλήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Είναι ώρα να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος, για να πας παρακάτω απαλλαγμένος από αυτό το άγχος. Άλλωστε, νέα θέματα προκύπτουν και χρειάζονται την προσοχή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, η μέρα απαιτεί ερωτισμό και έκφραση. Θα δεχτείς την αγάπη του συντρόφου σου. Φρόντισε να του κάνεις κι εσύ μια έκπληξη, για να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Αν παραμένεις ένας μοναχικός Σκορπιός, τότε βγάλε μπροστά την καλύτερη σου διάθεση και πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει. Όταν είσαι αισιόδοξος, κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, φρόντισε να εργαστείς ομαδικά και μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Η οικονομική σου κατάσταση δείχνει να πηγαίνει καλύτερα και με λίγη προσοχή, μπορείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.
Τοξότης
23/11-21/12

Το τελευταίο διάστημα έχεις παραμελήσει λίγο τον εαυτό σου, φίλε Τοξότη, και είναι καιρός να το ξαναπιάσεις απ’ την αρχή. Κάνε πράγματα για εσένα, πρόσεξε την εμφάνιση και την υγεία σου και γενικά, βάλε τη ζωή σου σε μια τάξη. Η σημερινή μέρα ευνοεί την αναδιοργάνωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, είναι καλό να αποφύγεις τις κυκλοθυμίες και να μη σπάσεις τα νεύρα του συντρόφου σου. Ηρέμησε και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται μαζί του. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια η μέρα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Λέοντα και να σε επηρεάζει θετικά, είναι πολύ ευνοϊκή για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Ανοίξου σε καινούργιους κύκλους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Τοξότη, έχεις ένα αρκετά πιεσμένο πρόγραμμα και δεν πρέπει να το επιβαρύνεις περισσότερο. Πάντως, η μέρα θα φέρει νέες ευκαιρίες, αλλά και λύσεις, σε παλιότερα προβλήματα. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και μπορείς να πάρεις λίγο τα πάνω σου, αλλά μην επαναπαυθείς.
Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα μπορεί να προκύψουν προβλήματα εκεί που δεν το περιμένεις, φίλε Αιγόκερε. Μην πανικοβληθείς και βάλε μπροστά τη λογική σου, για να τα λύσεις. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να μην εκνευρίζεσαι και χάσεις τη δυναμικότητά σου. Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σήμερα στον Λέοντα, σου στέλνει τις ευεργετικές του ιδιότητες για να οργανώσεις τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, απόφυγε σήμερα τα μεγάλα λόγια, γιατί μπορεί να σε φέρουν σε ρήξη με τον σύντροφό σου. Δείξε υπομονή και κατανόηση. Κι αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις τη στάση σου απέναντι σε κάποιες νέες γνωριμίες και να την αλλάξεις, για να οδηγηθείς σε μια σχέση που θα σε ικανοποιεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, κράτα μια ουδέτερη στάση. Αρκετές συνεργασίες σε στενοχωρούν και σε απογοητεύουν, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ριζικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πηγαίνουν καλύτερα και με λίγη ακόμα προσπάθεια, θα δεις σύντομα πολύ θετικά αποτελέσματα.
Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή σου διάθεση, φίλε Υδροχόε, είναι η κατάλληλη για να ξεπεράσεις δυσκολίες που έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο πρόσφατο παρελθόν και σε αποδιοργανώνουν. Σε ζητήματα που είχες σηκώσει τα χέρια ψηλά, τώρα θα αποφασίσεις να δώσεις οριστική λύση. Συνέχισε με αυτή τη στάση, γιατί σύντομα θα σε οδηγήσει εκεί που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, κράτησε τα άγχη σου μακριά από τη σχέση σου, για να νιώσεις καλύτερα. Δείξε ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και εξέπληξέ τον ευχάριστα, με κάποια πρωτοβουλία. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, μην αρνηθείς προσκλήσεις για βραδινές εξόδους, με άτομα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση, γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι, που δεν είναι ευδιάκριτοι αυτή τη στιγμή. Γενικά κινήσου με σύνεση και προβληματισμό πριν συμφωνήσεις οτιδήποτε, κυρίως αν είναι θέμα οικονομικού περιεχομένου. Μην υπογράψεις επίσης συμβόλαια και απόφυγε διακανονισμούς με το δημόσιο.
Ιχθείς
20/2,20/3

Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σήμερα στον Λέοντα, σου δίνει τα κατάλληλα εφόδια, αγαπητέ Ιχθύ, για να κινηθείς δυναμικά και να ξεμπερδεύεις με διάφορα προβλήματα. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μην κάνεις πίσω σε καμιά δυσκολία. Όλα εξελίσσονται υπέρ σου, με τη δική σου προσπάθεια φυσικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, χρειάζεται προσοχή. Μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και απόφυγε τις εντάσεις με τον σύντροφό σου. Μπορείς να περάσεις καλά, αν είσαι κι εσύ αποφασισμένος να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Αλλά ακόμη κι αν ζεις στην μοναξιά, επίσης χρειάζεται λίγη παραπάνω κατανόηση και συγκαταβατικότητα, απέναντι στα άτομα που σε πλησιάζουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, πρέπει να κάνεις υπερβάσεις και να κινηθείς δυναμικά, για να πάνε μπροστά τα σχέδιά σου. Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί είναι πολύ εύκολο σήμερα να παρασυρθείς και να ξεφύγεις από το πρόγραμμά σου.

myastro.gr
pinnokio.gr


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...