Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012

Νανά Καραγιάννη: Η φωτογραφία που τρόμαξε τους φίλους της και η απάντησή της!!! Για τη Νανά έχω γράψει πολλές φορές στο παρελθόν...
Είχα την χαρά και την τιμή να δουλέψω μαζί της και το μόνο που μου έχει μείνει είναι πολύ καλές αναμνήσεις. Παιδί αλάνι με τσαγανό και εύστροφο. Το κακό είναι πώς έγινε περισσότερο γνωστή εξαιτίας της μάχης που δίνει με τον εαυτό της. Και όπως μαθαίνω απο την ίδια τα καταφέρνει πολύ καλά. Το κορίτσι εδώ και χρόνια απέχει απο την τηλεόραση, ασχολείται μόνο με το Ραδιόφωνό ενώ μαζί με τον άντρα της Γιάννη προσπαθούν να ζήσουν κάτω απο ένα πιεστικό καθεστώς…όπως όλοι μας άλλωστε ελέω εποχής.

Κάποια στιγμή λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία στην προσωπική σελίδα της στο Facebook, προκαλώντας ταραχή σε πολλούς. Φίλους και σκατόψυχους που μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν για μια ακίομη φορά κριτική και να βγάλουν συμπεράσματα.

Η ίδια η Νανά μιλώντας μαζί μου αποκάλυψε πώς «Είμαι μια χαρά. νιώθω ψυχολογικά πολύ δυνατή και πλέον βλέπω τη ζωή μου πολυ διαφορετικά όπως και τον εαυτό μου. Γνωρίζω ότι πολλοί λένε διάφορα για μένα αλλά δε με απασχολεί. Σημασία έχει ότι μπήκαμε στην τελική ευθεία και θα δείτε σε λίγο καιρό όλοι τη Νανά που αγαπήσατε». Αυτά για να βουλώσουν κάποια στόματα που μιλούν παραπάνω απο το μποϊ τους!!!
Πηγη : gossip-tv.gr
aniwthoi.net


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...