Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 5/2



Γενικό προφίλ ...

Μια ξεχωριστή μέρα που ενδείκνυται για οικογενειακές συνεστιάσεις και γενικά για να βρεθείτε με το ταίρι σας.

Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε πράγματα που σχετίζονται με την τέχνη ή σας προσφέρουν ηρεμία. Ίσως σήμερα ο κινηματογράφος, το βιβλίο, η καλή μουσική να αποτελέσουν μια όμορφη διέξοδο.


Κριός
Αισθηματικά, χρειάζεται να αντιληφθείτε πως δεν πρέπει να επιβάλλετε τα θέλω σας στους άλλους. Η συζήτηση μέσα σε ένα χαλαρό κλίμα θα σας δώσει να καταλάβετε τις προοπτικές της σχέσης. Αποφύγετε τις υπερβολές και λειτουργήστε με γνώμονα το καλό και των δύο. Κάποιες επαφές σήμερα ίσως αποδειχτούν χρυσός, όχι τόσο για τις πληροφορίες όσο για την ευχαρίστηση που θα σας προσφέρουν.


Ταύρος
Σε προσωπικό επίπεδο τα λάθη περνάνε εξ απαλών ονύχων, καθώς τόσο εσείς όσο και οι άνθρωποι που είναι τριγύρω σας δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τα σχολιάσουν. Αισθηματικά ζητήματα και επικοινωνίες περνούν σε άλλη φάση, αφού το βλέμμα λέει πολύ περισσότερα από όσα οι λέξεις. Προσέχετε τη διατροφικές σας συνήθειες και εντάξτε στη ζωή σας την άσκηση.


Δίδυμοι
Νιώθετε έτοιμοι να εξαπολύσετε μια επίθεση απέναντι σε οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο στις προσδοκίες σας. Προσέχετε όμως γιατί τόσο ο ανάδρομος Άρης όσο και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς ίσως σας κάνουν να βλέπετε τις καταστάσεις υπεραισιόδοξα και να βρεθείτε μπροστά σε ένα Βατερλό. Αισθηματικά προσπαθήστε να μείνετε συνεπείς σε αυτά που έχετε υποσχεθεί.


Καρκίνος
Μια μέρα ιδιαίτερη, αφού με τη Σελήνη στο ζώδιό σας δεν αποκλείεται να αναζητήσετε μια μορφή ηρεμίας. Τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα οι συζητήσεις πλέον θα είναι σύμμαχός σας, ενώ αισθηματικά ίσως θα πρέπει να αποτινάξετε όλες τις κακές παραστάσεις του παρελθόντος. Κοιτάξτε το μέλλον το οποίο δικαιωματικά σας αξίζει.


Λέων
Ο Ήλιος και ο Ερμής απέναντί σας νιώθετε πως κάπως σας κοντράρουν επειδή κάποιες από τις θέσεις σας δεν γίνονται κατανοητές. Η Σελήνη στον 12ο έρχεται να σας αφυπνήσει, δίνοντάς σας να καταλάβετε πως στα αισθηματικά ίσως φεύγει σιγά-σιγά το πάνω χέρι που είχατε. Ο Ποσειδώνας από τον 8ο ηλιακό οίκο, σας κάνει πιο απαιτητικούς στα οικονομικά ζητήματα.


Παρθένος
Σήμερα νιώθετε πως έχετε μια άλλη οπτική για τη ζωή και επιπροσθέτως νιώθετε πιο ισορροπημένοι. Τόσο η Αφροδίτη από τον 7ο όσο και ο Άρης από τον 1ο έχουν πάψει να συγκρούονται μεταξύ τους, απελευθερώνοντάς σας από μια κουραστική ψυχική τραμπάλα. Προσωπικά ζητήματα έρχονται να δείξουν πως καλό είναι στη ζωή να μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς.


Ζυγός
Με τη Σελήνη στον Καρκίνο ασφαλώς αμφιταλαντεύεστε για το αν πρέπει ή όχι να πιστέψετε τα λόγια και τα αισθήματα των άλλων. Ο Άρης μέσα από τον 12ο, ίσως σας αναγκάσει να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική. Προσπαθήστε να αποβάλλετε το άγχος και, κυρίως, εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι άτομα που σας αγαπούν είναι δίπλα σας και μπορούν να σας παρέχουν υποστήριξη χωρίς να περιμένουν ανταλλάγματα.


Σκορπιός
Κάποιοι από εσάς προσπαθείτε να αποφύγετε τις συνέπιες των πράξεων σας στον οικονομικό τομέα. Αισθηματικά δείξτε περισσότερο πάθος αλλά κυρίως παίξτε τους άλλους καθαρά. Η παρουσία της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα σας βοηθήσουν να πετύχετε αυτά που θέλετε, αλλά κυρίως θα σας ανταμείψουν για τις προσπάθειες σας.


Τοξότης
Ζητήματα που σχετίζονται με τον ύπνο και γενικότερα την αποφόρτιση του νου και του σώματος πιθανόν να σας απασχολήσουν σήμερα. Ερωτικά πολλά ζητήματα πάνε παρακάτω και ίσως λειτουργούν υπέρ σας, αλλά εν αγνοία σας, αφού εσείς κοιμάστε και η ερωτική σας τύχη δουλεύει. Αποφύγετε συναντήσεις και προετοιμάστε το σώμα σας για μια ιδιαίτερα απαιτητική εβδομάδα.


Αιγόκερως
Σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε αποφάσεις οι οποίες είναι για το κοινό καλό. Πλέον πρέπει να καταλάβετε πως δεν είστε μόνοι στη ζωή. Έξοδοι και συνεστιάσεις σήμερα θα μπορούσαν να έχουν έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα, αφού καταφέρνετε μέσα από τα επαγγελματικά σας να πετύχετε πράγματα και να προσεγγίσετε ανθρώπους. Μη διστάσετε να εκφράσετε τη γνώμη σας.


Υδροχόος
Πολλά ζητήματα θα συζητηθούν και θα εξαρτηθούν από το πόσο άμεσα θα κινηθείτε. Κάποια λόγια ίσως αποσκοπούν να σας πικάρουν και να σας αναγκάσουν να στραφείτε ενάντια σε άτομα εντελώς άδικα. Στα αισθηματικά μια απρόσκλητη παρελθοντική κατάσταση έρχεται να σας αναστατώσει – πάνω που λέγατε να ηρεμήσετε. Αποφύγετε τους συναισθηματισμούς.


Ιχθύες
Μια όμορφη μέρα, αφού καταφέρνετε να περάσετε τις θέσεις σας και κυρίως να κρατήσετε την ημέρα αποκλειστικά για εσάς και τα ενδιαφέροντα σας. Αυτό έχει ιδιαίτερα λυτρωτική επίδραση, ενώ θα σας βοηθήσει να πάτε παρακάτω δίνοντάς σας μοναδικές ευκαιρίες. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας τονίζει τη διαίσθησή και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του.


astrology.gr


Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον; Προωθήστε το να το δούνε και άλλοι!

Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...